Mergi la conţinut

mircea_simson

Membri
 • Conţinut

  22
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. enduro o propunere catre toti motociclistii...

  Salutam pe toti pana ce un choperist a ridicat degetul mijlociu de atunci astept sa salute ceilalti si bineinteles raspund Numai bine
 2. istorice instalatie electrica simson

  Treaba buna cu alternatorul de IJ am Simson tot pe 12 V dar platina am folosit-o cea originala cu magnetou care are avans centrifugal am pus si un Gotronic la vreo 300000 lei si merge grozav. Fara avans centrifugal scade turatia si puterea creste putin consumul . Succes
 3. istorice Pentru o Jawra Ts 350

  n-am dar avand originalul poti sa-ti faci din textolit(mai greu) mai usor din tabla, din tabla de cupru mi-am facut pentru simson. Daca alea din plastic nu tin inseamna ca ai scanteie prea mare la periute(schimba arcurile), periutele nu culiseaza usor in locasuri,sau ai curentul de incarcare prea mare regleaza regulatorul de tensiune. Nici un acumulator nu prea ai voie sa-l incarci cu peste 10%din capacitatea lui. Sau ai element in scurt in acumulator si nu are decat 10sau8 si atunci creste curentul de incarcare se poate strica releul sau chiar alternatorul.
 4. istorice de 6 luni caut...is disperat...

  Am rotor si stator pe care am montat magneti dar nu merge am si bobinele pe undeva. Dinam de Simson pe 12 volti nu exista eu am undinam pe 12V de la un motor rusesc mer4ge grozav. S-au incearca sa adaptezi un alternator. S-au poti umbla si fara dinam daca ai magnetoul bun stopul merge de la baterie.
 5. istorice Simson Sport (1959)

  Ma intereseaza grupul conic (eventual tot cardanul )daca este pentru ataj adica 6 dinti la pinionul de atac si 28 pe coroana au inscriptia B as avea nevoie de un grup conic pentru ataj adica 6 dinti pe pinionul de atac si 28 pe coroana au inscriptia B.
 6. istorice fratilor am cateva intrebari?

  Prin plutitor trece un ax care in partea de jos este conica are rolul de mentine nivelul benzinei constant tie nu-ti inchide bine. verifica da jos capacul de la camera de nivel constant deschide robinetul de benzina si vezi daca creste nivelul, de creste inseamna ca ai gasit defectul greu de reparat dar se poate.
×