Mergi la conţinut

hobbix

Membri
 • Conţinut

  16
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  1d 23h 6m 27s

Tot ce a postat hobbix

 1. hobbix

 2. Restaurari ca teme de proiect de diploma la Brasov, Universitatea Transilvania, Catedra de Autovehicule si motoare. Dintr-un Simson in stare deplorabila, cu putine sanse de restaurare, s-a realizat un chopper fara interventii la cadru. Asteptam pareri si absolventi de liceu pasionati care sa vina la admitere la sectia AR.
 3. chopper kawa vulcan 400 ?

  E un model f.frumos, nu-l deosebesti de un VN 800, e normal sa fie mai lent. Verifica-l pe indelete, si distractie placuta. Da un semn daca l-ai cumparat.
 4. chopper antichitati

  un mz125 frumos
 5. chopper antichitati

  cred ca sunt multi
 6. istorice Simson's

  Am gasit subiect pentru anul urmator, Zundapp KS600 din '40, nu-i comunista dar e ultra. Poze pe parcurs.
 7. istorice Salutare

  Mai am un model, de data asta o restaurare ca la carte. Pana iti cumperi Chopperul visat, cumpara ceva pe care sa poti invata in siguranta. E interesant si sa tot repari, dar nu asta e prioritatea ta.
 8. istorice Salutare

  Salut, Am citit din curiozitate tot ce s-a scris, Simsonul e un motor clasic deosebit de frumos. Daca te-ai hotarat pentru el, trebuie reparat cu mare atentie ca are peste 40 ani. Pun o poza cu un simson facut de studenti la Brasov.
 9. istorice Simson's

  raspund dintr-un foc la mai multi. multumim din suflet pentru aprecieri. au fost cumparate in stare proasta de la diversi, cu informatii primite de studenti. nu sunt de vanzare, sunt de suflet. la anul pe vremea asta speram sa revenim cu alte restaurari.
 10. istorice Simson's

  Ei sunt, trei dintre ei acum ingineri, ceilalti mai au de muncit. Indraznesc sa pun si o poza cu tot grupul.
 11. istorice Simson's

  Simson 425 cu atas, restaurare reusita, este cea de a doua motocicleta realizata de acelasi grup de studenti. Daca veniti la intalnirea de la Brasov o sa ne remarcati cu siguranta.
×