Mergi la conţinut

ardeigsxr

Membri
 • Conţinut

  111
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  1d 5h 57m 24s

2 Urmăritori

Despre mine

 • Locatie
  Craiova
 • Posesor(oare) de
  Gsxr 600
 1. ardeigsxr

 2. Cred ca s-a cernut sita pina au ramas numai oameni de calitate.Sa moara dusmanii.Intr-adevar intrunire de cinci stele.Sta in puterea noastra acum sa pastram clubul asa.Sa ne vedem sanatosi.
 3. Il Ajutam Pe Dragos?

  Nu puneti un cont ca vin sarbatorile si ne golesc buzunarele ?Adica vreau sa spun ca si eu particip.
 4. Intalnirile Motoveteranilor In 2011

  Din Craiova venim destui.Oricum la mine este al treilea an in care vin. Si zona superba si baieti de gasca.Cred ca merita.
 5. Intalnirile Motoveteranilor In 2011

  S-a stabilit data la care se tine ?Daca este 19-21.08 asa cum am spus pot veni.Ramin cu ochii aici sa vad ce stabiliti.
 6. Intalnirile Motoveteranilor In 2011

  Are si dealea?! Nici nu am observat.Acum fara glume nu pot intra in nici un caz unde intrati voi.Asa cum am spus ramine sa vad ce se hotaraste.Eu oricum voi face Apusenii in acest concediu.
 7. Intalnirile Motoveteranilor In 2011

  Intrucit sunt provincia si nu pot ajunge la birou va rog sa-mi permiteti sa-mi spun aici parerea.Eu am motor sport (C.B.R 600)si daca suntem putini sunt nevoit sa ma plimb singur altfel v-as incurca.Daca eram mai multi faceam mai multe cete dupa posibilitati.De asemenea placerea era sa ne intilnim cit mai multi.De aceea in aceste conditii prefer sa-mi organizez singur iesirea Mai mult ca sigur tot acolo o sa vin dar in 16-21 august si daca o sa stabiliti intilnirea tot atunci sigur o sa fiu cu voi.Ramine sa vad ce stabiliti si voi.Cu respect C Birchi
×