Mergi la conţinut

resimre

Membri
  • Conţinut

    25
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat resimre

  1. Daca nu ceri nu primesti! Nu stim sa impunem punctul nostru de vedere. Cei din parlament nici nu se gandesc la motociclete. De aia exista cluburi si tot feluri de organizatii sa faca ceva. Un miting n-ar fi rau, neaparat trebuie sa afle si mass media de situatia creata de cei alesi care habar n-au de poluare.(o motocicleta circula in general cam 8ooo km pe an, si cred ca aici am si exagerat un pic, nu se poate compara cu o masina in nici un caz)Pana cand se va gasi o solutie mai trece un sezon si tot nu o sa fie rezolvata treaba in favoarea noastra. Asfalt uscat !
  2. ce cantitate de ulei hidraulic trebuie pus intr-un telescop fata si spate?
  3. resimre

    pasla de slefuit

    nu vrea nimeni sa ma ajuta?
  4. unde gasesc pasla si pasta pentru slefuit?
  5. stie cineva de ce a inceput sa curga uleiul la fiecare semering la Niprul meu?asa de tare , incat cizmele mele sunt pline de ulei.are bazinul de ulei marit,cata ulei trebuie pus?tot pana la nivelul indicat ? Cum se numeste cauciucul gros care este pe partea de sus a tijelor impingatoare? ajuta ceva daca schimb semeringurile? cum trebuie montat radiatorul de ulei,si care merge la Nipru (de pe care tip de masina)? Stie cineva cate semeringuri sunt pe un Nipru (inclusiv cel de la cardan,si toate celelalte), si pretul arox. ale acestora? astept sfaturile voastre. poate sa-mi trimita cineva un desen sau o poza de motor Nipru pe care sunt scrise numele pieselor in romana?
  6. stie cineva de ce a inceput sa curga uleiul la fiecare semering la Niprul meu?asa de tare , incat cizmele mele sunt pline de ulei.are bazinul de ulei marit,cata ulei trebuie pus?tot pana la nivelul indicat ? Cum se numeste cauciucul gros care este pe partea de sus a tijelor impingatoare? ajuta ceva daca schimb semeringurile? cum trebuie montat radiatorul de ulei,si care merge la Nipru (de pe care tip de masina)? Stie cineva cate semeringuri sunt pe un Nipru (inclusiv cel de la cardan,si toate celelalte), si pretul arox. ale acestora? astept sfaturile voastre. poate sa-mi trimita cineva un desen sau o poza de motor Nipru pe care sunt scrise numele pieselor in romana?
×
×
  • Creează O Nouă...