Mergi la conţinut

marian1848

Membri
  • Conţinut

    11
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat marian1848

  1. Multumesc la toti pentru raspunsurile date, m-au ajutat f.mult pentru a lua o hotarare. Motocicleta am cumparato deja, indiferent daca am probleme in Romania cu ea, acum este a mea si trebuie sa le rezolv. Peste 3 zile cred ca vin in Romania, fara motocicleta deocamdata, dar sper ca in cel mai scurt timp sa o aduc. Asta cred ca se va intampla cam peste 2 saptamani. Trebuie sa recunosc ca nu am permis, dar dupa filmarea care o am acum in Romania sper sa fiu mai liber ca sa pot da de permis. Si poate odata ne vom intalni si ne vom cunoaste mai bine. Eu sunt din Craiova, dar deocamdata lucrez la o televiziune in Elvetia si cred ca in curand voi revenii acasa. Multumesc inca odata.
  2. Aveti idee ce draq inseamna omologare numai pe Elvetia la o motocicleta? Am incercat sa obtin certificatul EUR1, iar cei de la reprezentanta Aprilia din Zurich au raspuns ca nu se poate da acest certificat deoarece motocileta Aprilia Red Rose 125 este omologata numai pentru Elvetia si ca nu se poate circula cu ea decat in Elvetia.. sincer sa fiu eu cred ca astia sint nebuni .. oricum daca aveti vreo idee sau ati auzit de asa ceva, va rog sa imi dati si mie un raspuns cat mai urgent.(In cazul in care chiar exista asa ceva, omologare numai pentru Elvetia, asta inseamna ca nu poate fi inmatriculata in alta tzara???).Si inca ceva, nu gasesc seria motorului scrisa in certificatul de inmatriculare. Va multumesc anticipat. Are motor tip Rotax 123, stiti ceva despre acest motor? Asta este motocicleta :
  3. Mai am inca o intrebare. Acum motocicleta nu mai este inscrisa in circulatie deci nu mai are numere. Pe certificatul de inmatriculare scrie ceva de genul anulat, un fel de stampila. Deci eu daca o cumpar fara numere si o aduc in tara cu o masina am probleme cu inmatricularea sau este mai bine sa o inmatriculez cu numere provizorii de export si dupa aceea sa o aduc in tara. Multumesc anticipat pentru raspuns. Dar am nevoie de el cat mai repede.
  4. multumesc si bafta si tie
  5. Multumesc mult pentru informatie, sper sa mai gasesc motorul. Daca nu la vandut pana acum o sa-l iau cu toate riscurile, dar politistii tot niste idioti raman pentru mine. Sau o sa renunt si o sa incerc sa cumpar una din Romania. Poate gasesc pe cineva care aduce un motor. Pentru mine care nu am mai facut asta e prea complicat cu actele si cu alergatul pe la vami sau reprezentante de motoare. Si in plus nici nu prea am timp sa caut. Din cauza asta cautam sa o iau pe asta, pentru ca propietarul era aproape de mine si nu trebuia sa alerg prin Elvetia sa caut vreun motor.
  6. Omule nu stiu pe cine sa mai cred. doar ce am vorbit cu cineva din Romania pe care l-am pus sa se intereseze la politie si doar ce am primit raspunsul. Cei de la politie spun ca este un vehicol care se supune la aceleasi reguli ca o masina adica euro3 vechime nu mai mare de 8 ani etc. Si eu stiam tot ca tine dar acum deja am dubii. In afara de asta am vorbit si direct din Elvetia cu un politai de la noi din Romania si la fel a spus. Acum nu stiu ce sa mai cred. Sti pe cineva care a inscris de curand un motor mai vechi cu sau fara spaga? Daca este asa inseamna ca astia au inebunit de tot sau sunt niste cretini. Crede-ma ca informatia pleaca din gura unui politai. Din cauza asta m-a pus pe ganduri de ma face sa nu o mai cumpar.
  7. multumesc mult. inca o intrebare. daca o cumpar acum si am toate actele in regula o pot inmatricula in tara sau sunt probleme cu vechimea sau altceva. adica pot avea vreodata numere noi de Romania? Cum este mai bine, sa o inmatriculez pe numele meu sau sa o iau neinmatriculata de aici din Elvetia.
  8. Aveti idee daca motocicleta este din 1995 cam la ce pret o evalueaza vama romana? Am vazut pe site ca la o capacitate de 125 si an de fabricatie 1998 ei o evalueaza cam la 937 euro.
  9. De platit am sa o platesc dar dupa ce ma clarific cu actele. Este mult 900 franci elvetieni (650 euro)? Cum pare pretul pentru o Aprilia Red Rose 125? Nu prea ma descurc cu actele care trebuie facute. Luni am intalnire cu propietarul. Am atasat mai jos si poza ei. Multumesc pentru raspuns.
  10. Ca sa aduc o Aprilia Red Rose 125 in tara, am nevoie sa fie inmatriculata si sa am carte verde la ea? Ce stiti de certificatul EUR1 trebuie sa-l scot eu sau il are deja propietarul. De ex. in Elvetia ce costuri mai sunt la cumpararea unei motociclete in afara de pretul ei?
  11. Spuneti-mi si mie atunci cand cumperi o motocicleta din strainatate trebuie sa scot eu certificatul EUR1 sau il are deja propietarul, binenteles in cazul motoarelor produse in UE?
×
×
  • Creează O Nouă...