Mergi la conţinut

moto.gp

Membri
  • Conţinut

    49
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat moto.gp

  1. astazi fiind o duminica insorita am profitat de ocazie si am iesit la o plimbare prin oras, dupa ce am duso pe suzi........ la garaj mam suit in conserva mea sa o duc la o spalatorie pe vitan-barzesti trecuse de 12 noapte(24 mar.), si cand am ajuns in intersectia vitan cu energeticienlior imi vad ochii un accident de motocicleta,dupa ce mi auzise urechile toata dupa amiaza duminici numai de accidente moto,dintre care unu grav la branesti din cate am auzit sa lasat cu mortaciuni. am oprit si eu masina lumea stranasa sa caste ochii, taxiuri,polite etc salavarea nu venise inca. am intrat in vb soferu jeepului si cu martori care asistase la accident si se pare ca vina apartinea motociclistului. motocicleta o yamaha xt 125 condusa de un pusti nu cred ca avea m ai mult de 19 ani si pasageru acestuia care binenteles nu purta casca de protectie au trecut la culoarea rosie a semaforului si sa izbit violent de jeep care circula regulamentar . pot spune ca au avut zile cei doi si sa se duca sa si aprinda o lumanare la biserica pt sansa ce au avuto,viziera conducatorului a ramas infipta in grila de radiator a jeepului. se pare ca pilotu a avut picioru rupt,iar pasageru avea capu spart. poate vreo cunostinta a motociclistului ne da si noua m ai multe detalii,si eventual cea invatat autorul accidentului din intamplarea asta.
  2. SALUT! POSED SI EU TOT UN M800 SI L TIN IN PARCAREA SUBTERANA DE LA RESTAURANT RUCARU (BABA-NOVAC) PLATESC 80LEI LUNA ,ESTE PAZIT ZI NOAPTE SI ARE SI CALDURA PE TIMP DE IARNA UITE NR MEU DE TEL.PENTRU A TE PUNE IN LEGATURA . 0722351778
  3. am achizitionat un intruder de 800 nou si as dori sa aflu m ai multe detali despre el. am facut aleger buna pentru un incepator?
×
×
  • Creează O Nouă...