Mergi la conţinut

Eagle

Membri
 • Conţinut

  31
 • Membru din

 • Ultima vizită

1 Urmăritor

Despre Eagle

 • Data naşterii 03.06.1975

Despre mine

 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  CZ 250 Sport

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 • Yahoo
  vladlutic
 1. Eagle

 2. Intrunirea de la Bucuresti 2-4 sept.

  si eu am auzit ca nu se mai tine dar am mai auzit ca lumea merge oricum la snagov in week-end unde se pune de o intalnire pe stil vechi, fara pretentii (sponsori, concerte etc.)
 3. legislatie Amenda

  Stie cineva cat e amenda daca nu ai actele motorului la tine?
 4. legislatie Costuri RAR

  Partea nasoala este ca motorul e la urziceni si nu am cum sa il aduc pana in bucuresti! Stie cineva cat e amenda daca ma opreste politia si zic ca nu am actele la mine?
 5. istorice Reglarea aprinderii la CZ

  Nu porneste la pedala! Daca ma urc pe ea si imping odata cu piciorul in asfalt porneste! Care poate fi cauza?
 6. Am si eu o problema legata de radiere/inmatriculare: Am un motor luat de la cineva din Prahova. am fost vineri (19.08) sa facem actele. La radiere nu a primit dosarul pt. ca nu avea folia de secretizare pe CIV. S-a dus tipul azi sa puna folia si nu a putut pentru ca trebuia sa se duca cu motocicleta sa faca identificarea. Motocicleta e la mine dar nu am cum sa circul cu ea ca nu are itp valabil deci nu ma pot duce sa fac identificarea. Stie cineva daca in Bucuresti in Calea Grivitei pot sa ma duc eu sa fac secretizarea motorul fiind pe numele altcuiva si fara sa am identificarea facuta? Daca aranjez cu o masina ma pot duce sa fac identificarea fara sa mai vina si proprietarul in bucuresti? Daca identificarea o face fostul proprietar dupa radiere trebuie sa o fac din nou? chiar nu stie nimeni?
 7. DATELE INTRUNIRILOR 2005

  In anii trecuti daca veneai pe jos era un pret daca veneai cu motoru era altul (mai scump).
 8. DATELE INTRUNIRILOR 2005

  Stie cineva cat o sa fie intrarea anul asta la bucuresti si unde anume se tine? Tot la Snagov?
 9. legislatie Costuri RAR

  Am pierdut cartonasul galben cu itp-ul. Stie cineva daca pot obtine de undeva un duplicat si cat ma costa? Sau trebuie sa ma duc sa fac din nou verificarea?
 10. istorice Reglarea aprinderii la CZ

  Madox daca afli anunta-ma si pe mine
 11. Stie cineva cum se regleaza aprinderea la un CZ 250 Sport din 1975?
 12. Are cineva o carte tehnica (manual) de CZ 250 Sport
 13. Ba in ce tari ati vazut voi ca se saluta motociclistii? Ca eu sunt in Franta de 1 luna si nu am vazut asa ceva! Aici in Paris traficulm e atat de incurcat ca daca ai luat o secunda mana de pe comenzi ai incurcat-o! Aici toata lumea e grabita nimeni nu are timp sa salute! O comparatie intre traficul din Bucuresti si cel din Paris e ca si o comparatie intre Bucuresti si Cucuietii din Deal. Dupa ce ai condus in Paris in Bucuresti ti se pare joaca de copil
×