Mergi la conţinut

Dorumaster

Membri
  • Conţinut

    48
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat Dorumaster

  1. Bravo Ivan !!!!!! ..... un adevarat AS al locatiilor.... Doru - Dorumaster - 2 pers.
  2. Fost, vazut, plecat....urmarea maine. Cam putini veterani, fata de cati s-au anuntat. Ne vedem poate maine, mai multi!
  3. Multumesc pentru mesaj Nicon! Trece-ma pe lista (2 persoane= 1 invitatie asa am inteles) Sa ne vedem cu bine!
  4. Sunt socat! Dumnezeu sa-l ierte! ........cateva poze din 12 martie 2011
  5. Sotia mea l-a facut, dar i-a placut si Claudiei (sotia lui Bogdan).....
  6. Cadou ptr. Bogdan (creatia sotiei mele) cu ceva intarziere..... Imaginile vorbesc de la sine, in privinta gustului.........Bogdan va poate spune..
  7. Am schimbat traseul - plecare 10.30 de la benzinaria ( probabil petrom V ) intre JILAVA si 1 DECEMBRIE catre BULGARIA.
  8. Propun o plimbare Sambata 12.03.2011 - pe traseul ( dus - intors aprox. 280 km ) - Bucuresti ( Benzinaria Petrom Militari de linga Mec) - Pitesti - Campulung - Stoenesti - Voinesti - Targoviste - Bucuresti. Vremea - Bucuresti 16 C - Pitesti 14 C - Campulung 13 C - Targoviste 15 C Intalnire la ora 10.00 la Petrom Militari ( langa Mec si Metro ) - plecare la maxim 10.30 ........ in Bucuresti aprox. ora 17.00 Astept parerile voastre si eventual inscrierea pe LISTA : - Doru ( Dorumaster )
  9. Va multumesc foarte foarte mult !!!!! si va asteptam ( eu si Marian ) Sambata 05 Martie la Bogdan .
  10. @Nicon - este voie cu oricine , poti sa vii cu motociclisti din zona ta chiar daca nu sunt Motoveterani.
  11. @ Nicon - te rog sa vii la intrunirea de la Moieciu de Sus ca sa poti sa-ti faci o parere reala. Salutare !
  12. Cred ca ar fi mai bine sa ne numim simplu - MotoVeteranii .... astept parerile voastre.
  13. @ Dan Popescu - daca nu intelegi sau nu vrei sa intelegi de ce NU te vrem linga noi , pot sa-ti explic : - in aproape toate postarile tale la Motoveterani ai vorbit de AMR - ai creat un departament de Motoveterani in AMR pe cand tu erai deja inscris pe lista la AMVR ( daca ai infiintat acest departament ar fi bine sa te ocupi de el) - ai acordat diplome Motoveteranilor din partea unui dep. din cadrul AMR care aproape nu exista (era compus din tine si Mircea.... eu nu am vazut nici o lista cu motoveterani in AMR) si te -ai folosit de Gigi (care facea parte din AMVR) sa le inmaneze fara sa sufli o vorba ....mi - a parut foarte rau ca nu am avut ochelarii la mine sa vad ce scrie pe diploma (am crezut ca este din partea AMVR) ca ti-o aruncam in fata .... - cand ai fost mutat la alta sectiune ai sarit in sus de suparare si ai cerut insistent sa fie mutata si sectiunea Motoveterani - de ce ? ..... pentru ca tineai foarte mult la Motoveterani sau pentru ca voiai sa faci in continuare reclama AMR-ului in postarile tale. - ai o imagine foarte proasta in randul motociclistilor .... unii te-au numit Buratino , oare de ce ? - nu vrem sa fim asociati cu AMR si cu Dan Popescu ..... ar mai fi si alte motive dar lista s-ar putea sa fie prea lunga , concluzia si dorinta mea este sa NU faci parte din AMVR ( sau cum ne vom numi pana la urma) Referitor la Bogdan sa stii ca gresesti foarte mult - NU a mintit cu nimic , poate a fost omul care te-a sustinul cel ma mult pana s-a convins ce vrei sa faci ( imbunatatirea imagiinii AMR folosindu-te de Motoveterani ) si nu a dorit niciodata sa fie Sef. Te rog sa intelegi ca NU TE VREM in AMVR( sa poate in curand GMVR .... ca sa nu ne mai numim Asociatie ) Salutare! P.S. ce zici de un exercitiu de imaginatie ? Primeste toti Motoveteranii in AMR si pe toti fosti membri AMR ( care au fost exclusi sau au plecat din cauza ta ) si organizeaza imediat alegeri ptr. conducerea AMR -ului ..... crezi ca poti mai obtii o functie cat de mica ?
  14. Sigla avem = A.M.V.R. - eventual un LOGO ( in care AMVR este prezentat stilizat) Avem nevoie de EMBLEMA si eventual pe parcurs o INSIGNA
  15. Salut ! Din pacate sunt racit f. tare si nu pot participa la Intalnirea saptamanala .... dar as avea o propunere sa discutam (sa discutati) Conflictul de interese si Apartenenta la alte cluburi , asociatii sau grupari a unor membrii .... care vor sa faca parte si din AMVR. Ca sa fiu foarte clar este vorba de Dan Popescu , Mircea Marin , poate si altii.... Daca ajungem la VOT eu votez ca NU trebuie sa faca parte din AMVR din moment ce au Departament de Veterani Motociclisti in cadrul AMR. Rog pe toti cei ce fac parte din AMVR sa-si spuna parerea si eventual sa voteze. Multumesc !
  16. Propun INTRUNIREA NATIONALA A MOTOVETERANILOR 2011.... la Bran - Moeciu de Sus in PERIOADA 27-29 MAI 2011. Pentru organizarea acestei actiuni (AMVR) s-a oferit RUL (Raul) din Rasnov, ajutat de Bogdan Harea si de mine. Locatia este la Pensiunea Regina Muntilor din Moeciu de Sus - compusa din 3 cladiri cu o capacitate de 100 de locuri, curte mare, terase, restaurant, gratar,etc. Pretul unei camere duble cu televizor si grup sanitar propriu este 70 Ron/noapte. Micul dejun (ptr. doritori) este de 10 Ron/pers. Preturile de la mancare si bautura vor fi negociate in asa fel incat sa fie accesibile ptr. toata lumea. Ptr. cei ce vor sa vina cu mancare (sunt 2 gratare) si bautura de acasa nu este nici o problema. Doritorii sunt rugati sa-si anunte prezenta pana la 15 Aprilie 2011. La locatie (Moeciu de Sus) se ajunge : - dinspre Pitesti - Campulung - Rucar - Moeciu de Jos - Moeciu de Sus - dinspre Sibiu - Fagarasi - Brasov - Bran - Moeciu de Jos - Moeciu de Sus - dinspre Buzau - Intorsura Buzaului - Brasov - Predeal - Paraul Rece - Rasnov - Bran - Moeciu de Jos - Moeciu de Sus - dinspre Moldova - Bacau - Onesti - Brasov - Predeal - Rasnov - Moeciu de Sus - dinspre Bucuresti .... pe Sinaia .... sau Pitesti - etc. Drumul este foarte bun pentru orce tip de motocicleta. In zona sunt foarte multe locuri ptr. endureala, drumetii,etc. Pentru loc de cort (daca sunt doritori), suntem in negocieri. Cateva poze cu locatia si imprejurimile :
×
×
  • Creează O Nouă...