Mergi la conţinut

andrei_petrew66

Membri
 • Conţinut

  86
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  1h 55m 52s

Tot ce a postat andrei_petrew66

 1. andrei_petrew66

 2. M-au Furat :((

  scuze ca ma bag in seama....dupa ce ca omu a ramas fara bani, tu il faci fraier si culmea esti si analfabet!!! invatati fratilor odata si voi sa scrieti corect cu cratima cu doi de i cand este cazul etc. nu exista forum sau joc pe calculator sa nu fie pustani din astia care habar n-au sa scrie e incredibil. in 10 ani ajungem mai retardati ca americanii!
 3. Sistem Rabatare A Numarului

  NU POT SA NU RASPUND ACESTUI "OM" rookie !!!!! Din exprimare imi dau repede seama ca esti un retard asta 1 la mana, din felul in care gandesti pot sa spun ca ori e tactu gabor din ala care sta la panda ori esti un loganar in adevaratul sens al cuvantului ( adica nu neaparat tre sa ai logan ci numai atitudinea de cacat cu care iti sofezi conserva te face "loganar" ) asa ca omu a intrebat de un disppozitiv si tu cu raspunsul tau te-ai cacat in chefu lui de a-si ascunde numarul.... P.S. AS DORI SI EU UN NUMAR RABATABIL ASA CA DACA STIE CINEVA DE UNDE MULTUMESC DE PE ACUM!!!
 4. viteza ucide

  sal!!! ma uit la motor si mi-e frica dupa ce am vazut pozele...... trebuie sa fim tot timpul constienti de ce se poate intampla!
 5. sfat incepator

  salut!!! kawasaki zzr 250... mica si rea!!! uita-te aici:http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=33716&st=0#entry186216
×