Mergi la conţinut

Chopper

Membri
  • Conţinut

    11
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat Chopper

  1. Chopper

    ajutor

    Principala piedica e extragerea ambreiajului de pe con.Daca ai o presa mare cu gheare care sa intre intre carter si carcasa ambreiajului e ok.Daca nu,vezi ca ambreiajul are un filet exterior cu pas fin,pentru pus o presa speciala pe el,care va trebui sa ti-o confectionezi la un strungar.In rest,probleme mari nu ar trebui sa fie ,mai ales daca lucrezi cu prese.A,desigur...surubele care tin carterele impreuna...Astea se afla pe partea dreapta.Acolo iti recomand sa iti cumperi o surubelnita mare,noua de calitate si cu miner bun,ca altfel tocesti capetele surubelor si numai cu masina de gaurit le mai desfaci. Scrie-mi pe unde ai ajuns si cu ce probleme te confrunti,daca consideri ca ai nevoie de ajutor.
  2. Chopper

    Limitator

    s-ar putea sa aiba o reductie la evacuare,chiar la iesirea din cilindru.Am vazut la o titiliuca(scuter) asa ceva si cind a dat-o jos,mergea vizibil mai bine. Da eu oricum iti recomand cel putin un ETZ250.Da-le dracului de titiliuci...
  3. Ca veni vorba...voi nu ati auzit de zicala aia ce suna pe englezeste cam asa:"Loud Pipes Saves Lives"? Multe dintre accidente pot fi prevenite astfel.Daca e orbi,boii,macar sa te auda... Partea proasta e ca te simti cam nasol cind vii noaptea cu motoru acasa(asta daca te ai bine cu vecinii),iar la drumuri lungi e cam suparator.
  4. Chopper

    Am patit-o si eu

    Eu cred ca cea mai la indemina solutie e tot un esapament "cu personalitate".. Macar asa mai exista ceva sanse sa te auda.Or fi destui orbi la volan,dar orbi si surzi deodata sint mult mai putini.
  5. Dati jos tobele! Scoateti separatorii de fum din ele!Afara cu surdinele!!Gauriti-le dracului sa se auda cind treceti pe drum... Va spun eu voua adevar ca daca faceti asa,sansele sa aveti accident scad foarte mult.Parca si vad femeile cum isi trag deoparte copiii si pietonii cum se dau speriati inapoi,iar conserverii se uita cu spaima ca vine armata cu tancurile. Problema e ca ai nevoie de casca buna sa nu te asurzeasca,ca,mai ales la drumuri lungi devine obositor. Si acuma sa va intreb oare cum ramine cu politia ca eu am cam scapat pina acuma... MARELE CEZEUS SA VA AIBA IN PAZA SA!!!
  6. Chopper

    Motomaneaua

    Stati ca nu e gata... Mai e una,tot la fel de grea.Asta adica...
  7. Chopper

    Motomaneaua

    Aha...si cealalta.... Adevarul e ca prostia si prostul-gust sint niste surse inepuizabile de umor...pina la un moment dat,cind nervii mult-incercati incep sa se razvrateasca. Imposibil de suportat,in schimb, sint aia care incearca sa ne faca "educatie muzicala"prin faptul ca ne siciie urechile cu infectii de gen. ...Si cu fiecare manea incasata in urechi fara voia mea,din orice masina sau terasa,sau dracu stie ce,incep tot mai mult sa ii inteleg pe teroristi.E sublim actul terorist...E forma suprema de protest...E CALEA catre adevar!!! ...BOOOOM!!!!!!!!... ...Si apoi se facu liniste.....
  8. Am trait sa o vad si pe asta...
  9. vezi ca ti-am scris mail. Si zi ce tip de motor ai.Al meu de ex. e 3TB.l-am reconstituit complet in iarna trecuta,cu schimb de ambielaj si distributie si set motor.Piesele au fost cumparate pe baza de comanda de la reprezentanta(Autoland Cluj),iar ambielajul facut in Oradea la o firma care se ocupa exclusiv cu asa ceva.M-a costat catre mia de euro,da s-a meritat. Asa ca daca ai ceva de intrebat,zi fara jena.
×
×
  • Creează O Nouă...