Mergi la conţinut

yoz

Membri
 • Conţinut

  53
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  2d 11h 38m 54s

1 Urmăritor

Despre yoz

 • Data naşterii 09.10.1978

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Posesor(oare) de
  Fireblade
 1. SP 2016 vs 2017

  Salutare tuturor dupa cum am mentionat in titlu as dori sa achizitionez o Honda Fireblade SP modelul 2016 sau 2017. Sunt atras de modelul nou dar fiind plin de electronica nu stiu la ce sa ma astept (in caz de probleme cu partea electronica nu stiu daca avem ,,specialistii" necesari pentru reparatii). Ceva pareri pro sau contra? Multumesc!
 2. Va salut! De curand am o problema cu pornirea la motocicleta. Sunt zile cand porneste fara probleme zile cand nu porneste decat foarte greu. Nu stiu daca este bateria sau altceva. Daca ar fi bateria ar trebui sa nu mai pornesca deloc. Daca ar fi statorul si ar merge doar pe baterie ar trebui sa o descarce de tot si apoi sa nu mai porneasca. De asemenea cand vreau sa o pornesc se aude un zgomot ciudat ca de scurtcircuit in zona bujiilor. Si de obicei nu porneste decat foarte greu dupa ce merg cu ea si o las cateva ore oprita. Ce ar putea sa fie ???? Multumesc anticipat!
 3. service Inlocuire Ulei Furca

  Salut vreau sa inlocuiesc uleiul in furca la un cbr 1000 model 2007 si as vrea sa stiu pe langa ulei ce mai trebuie schimbat. Din ce am mai citit se inlocuiesc simeringurile de praf cele de ulei si daca este cazul cuzinetii. Nu vreau sa inlocuiesc doar de dragul de a inlocui si as vrea sa stiu ce trebuie schimbat. Nu o sa fac eu aceasta operatiune deoarece nu am mai facut si nu stiu cat de complicat este dar vreau sa stiu cat de cat despre ce este vorba sa nu merg la service si sa aflu ca ,,trebuie inlocuit cam tot in furca".
 4. service Cauciucuri

  La mers mai agresiv (sa nu spun tare) poti sa-mi spui aproximativ cam ce nr de km poti face cu GP Racer si Sportsmart ?
 5. service Cauciucuri

  Salut un sfat ce ar trebui sa aleg intre Dunlop Qualifier , Dunlop Qualifier 2 si Bridgestone BT016 pentru CBR 1000 (model 2007) Nu merg pe circuit (inca) dar merg destul de tare (cel putin asa cred eu) Multumesc !
 6. service Antigel

  As vrea sa pun acest tip de antigel Bel-Ray Moto Chill Racing dar nu stiu daca este bun pentru 1000 rr-ul din 2007 din ce am citit nu ataca aluminiul si magneziul si nu este toxic. Unii spun ca daca nu este toxic ataca aluminiul. Ar mai fi si culoarea. Asta e albastru si nu stiu exact ce culoare are antigelul pe care il am acum in motocicleta (o am depozitata in alt judet - lucrez detasat) si se spune ca daca am avut o anumita culoare de antigel sa pun tot la fel. Proprietățile fizice și chimice Bel-Ray Moto Chill Racing Informații privind proprietățile fizice și chimice de bază Prezentare Lichid. Stare fizică Lichid. Formă Lichid. Culoare Albastru. Miros Dulceag. pH Nu este cazul. Punctul de topire/punctul de înghețare -35 °C (-31 °F) Punctul de fierbere, punctul iniţial de fierbere şi domeniul de fierbere 109 °C (228,2 °F) Temperatură de aprindere N/A Temperatură de autoaprindere Nimic Inflamabilitate (solid, gaz) Nu este disponibil. Limită de inflamabilitate – Inferioară (%) 2,6 % estimată Limită de inflamabilitate – Superioară (%) 12,6 % estimată Proprietăţi oxidante Nu este cazul. Proprietăți explozive Nu este cazul. Limită de explozivitate Nu este cazul. Presiunea vaporilor 0,08 hPa estimată Densitate 1020 kg/m³ Densitatea vaporilor Nu este cazul. Rata de evaporare Nu este cazul. Densitate relativă Nu este disponibil. Solubilitate (apă) Nu este disponibil. Solubilitate (altele) Nu este disponibil. Informații privind proprietățile fizice și chimice de bază Coeficient de partiție (n-octanol/apă) Nu este disponibil. Temperatură de descompunere Nu este disponibil. Densitate vrac Nu este cazul. Punct de lichefiere Nu este cazul. Viscozitate Nu este disponibil. Temperatura de viscozitate Nu este disponibil. VOC (Greutate%) 0 % Procent volatil 0 %
 7. Smaeb De 2013

  Prezent!
 8. Banda Termoizolanta

  Salut! Am si eu cateva nelamuriri legat de aceasta banda termoizolanta. La motocicletele de viteza (in cazul meu 1000 rr 2007) isi are rostul aceasta banda termoizolanta. Din ce am citit evacuarea gazelor se face mult mai repede cu ajutorul ei si nu mai este degajata caldura spre motor si radiator. Uzeaza mai repede galeriile de evacuare prin supraincalzire ? Ce durabilitate are in timp in cazul in care este utila? Pana la ce temperaturi rezista? Multumesc!
 9. http://www.bikeshop....009-451094.html http://www.bikeshop....005-451084.html Cei din Bucuresti ar trebui sa faca o sesizare Politiei locale asupra acestui Popa Petrica Paulian (0766575777)
 10. Accident Mortal Sepang

  Pe spate avea extrahard si probabil neadus in temperatura (fiind primul tur) a pierdut spatele prinzand si dunga alba de pe marginea circuitului. Daca dadea drumul motocicletei cand a pierdut aderenta spate probabil traia si astazi ... Motociclismul a pierdut unul din cei mai talentati piloti ever RIP Marco PS Sa speram ca nu ii vom pierde si pe Rossi sau Edwards dupa aceasta trauma!
 11. service X-Gear

  A auzit cineva ceva de discurile de frana produse de X-Gear?
 12. Sorry acum am vazut nr de tel la anunt

 13. Legat de schimbul cu Golful in principiu ma intereseaza poti sa lasi un nr de telefon

 14. Ce uleiuri folositi pentru SC 33 ? ce parere aveti de motorex formula 10W40 pana in prezent am folosit motul 5100 10W40 dar as vrea sa incerc si motorex...din ce am mai intrebat reiese ca pentru modelele mai vechi nu este recomandat ulei full sintetic (mentionez ca nu folosesc motorul pe circuit si foarte putin prin oras) Inca ceva se merita dyno jet + filtru de aer sport + evacuare modificata pe SC33 (1998) Ce imbunatatire a performantei motorului aduc aceste modificari ? Multumesc!
 15. As avea si eu nevoie de un sfat din partea celor avizati in domeniu. Sunt posesorul unei Honda CBR 900 RR Fireblade si din cate probabil stiti roata fata este pe 16 astfel incat nu am o gama foarte larga de cauciucuri din care sa aleg Pe langa aceasta neavand suficiente fonduri dar totusi preferand un cauciuc nou in detrimentul unuia second hand sunt nevoit sa aleg intre : Pirelli Diablo , Continental Conti Force , Continental Sport Attack si Metzeler SportecM3 (mentionez ca momentan am pe fata un Continental Conti Force de care am fost relativ multumit) Referitor la cauciucurile enumerate as dori un sfat daca se poate. Multumesc!
×