Mergi la conţinut

danypha

Membri
 • Conţinut

  45
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. danypha

 2. M-a rugat un prieten sa postez pentru el o intrebare. are un scuter honda foresight 250cc si are probleme la pornire. mai exact ,atunci cand da la automat trebuie sa desfaca shoc-ul si sa ridice dansul shocu putin (are shoc automat) ca sa porneasca...de ce nu functioneaza shocul ?l-am inlocuit si tot nu functioneaza . multumesc !
 3. service Probleme Honda Crm 125 R

  multumesc domn'le...numai bine !
 4. service Probleme Honda Crm 125 R

  ii voi da foc imediat ...mai intai sa imi raspunzi la intrebarea ,de ce ? mersi !
 5. service Probleme Honda Crm 125 R

  am o honda CRm de 125 si am o problema ...in orice treapta de viteza , in intervalul 5500- 7000 de turatii nu are putere si merge putin inecat ,apoi trece de interal si se duce foarte bine. multumesc :)(trece cam greu de intervalul mentionat ,mai ales cand e in panta .)
 6. service Problema Honda Sh 150

  sa pun altfel intrebarea . daca s-a prajit garnitura de chiulasa ,care ar fi defectiunile posibile ? motorul e in 4t . multumesc ! :)
 7. service Problema Honda Sh 150

  am o honda sh de 150 si cred ca mi s-a dus garnitura de chiuloasa... ce alte componente ale motorului s-au mai defectat ? multumesc !!
 8. service Vreau Furca Tuning Ptr Piaggio Si

  ce se agita omul :)) . ma iti dau eu o furca de piaggio si faina : ma piluy tu parca vinzi tobe sport. confectioneazati si o furca sport din tobe,pana la urma sport sa fie ca restul vine de la sine
 9. service Va Rog Sa Ma Ajutati Si P Mn

  din cate stiu eu ,viteza nu va fi cu mult mai mare fatza de setul stock. Ideea e ca vei avea putere mai mare deci ,timpul in care vei atinge viteza maxima va fi imbunatatit iar motorul tau nu va mai "comenta" in panta . Carburatorul si toba ar fi ok sa le schimbi totusi nu e neaparat .Avand o alimentare mai buna respectiv evacuare ,ii vei acorda noului tau set de 70 conditii perfecte de functionare deci putearea motorului va creste ,implicit viteza.
 10. service Zgomot Ciudat Motor

  salut ! se poate sa fie si de la scuterul dvoastra !
 11. service Vand Carburator Tuning

  nu mai e valabil.
 12. service Am Si Eu O Intrebare Despre Un Malaguti F12

  ar trebui sa schimbi si pinioanele din grupul de pe spate,...ai putea prinde viteza mai mare de 100 la aceeasi turatie cu pinioanele p care le ai acum..
 13. service Kit De F12

  eu zic sa iti cumperi kit de 200 ca poate vei fi mai tare ca ala
 14. service Malaguti F 15 Help`

  am o problema cu un malagutti f15. porneste usor dar cand sa il accelerez ramane la aceeasi turatie doar cu sunetul motorului mai gros dat. accelerarii ... mersi :)
×