Mergi la conţinut

amolea

Membri
  • Conţinut

    60
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat amolea

  1. Salut. Alex Molea; cat. A '94, nascut '74
  2. Salut ! E cineva pe aici cu aprilia caponord care poate sa ma ajute si pe mine? Am o problema pe care nu o inteleg : am avut probleme cu regulatorul de relanti (era facut varza ... ruginit ca a intrat apa in el) si imi mergea motorul undeva intre 2000 si 3000 RPM. M-am hotarat sa il schimb ... ca oricum nu aveam alta solutie si pana sa imi vina cel nou ( o luna am asteptat ... sa mor de ciuda) l-am mai pornit fara regulator si statea la 5000 RPM. Pana acum comportamentul e ok dar a venit si noul regulator si va dati seama ca nu am avut stare pana nu l-am instalat. Si acum surpriza cea mare : nu mai porneste de nici o culoare ... am omorat o baterie si nimic nici macar un rateu ceva .... Daca e cineva prin bucuresti care sa ma poata ajuta ii fac cinste cu o bere suc sau ce vrea el. Cateva lamuriri: Regulatorul de relanti este de fapt un motor care obtureaza niste gauri dispuse dupa clapetele de admisie si in functe de cat de mult obtureaza cu atat merge mai repede sau mai incet. Motorul mergea cu 2000~3000 RPM cand avea regulatorul defect. In cel defect a intrat apa si nici nu vrei sa stii cum arata. Dupa ce am dat comanda pentru unul nou la United Motors l-am spart sa vad cam ce costa 430 RON deci si daca vreau nu mai pot sa-l pun la loc. Din punct de vedere electronic era bun adica atunci cand il masurai avea pe borne 50 ohm exact cum trebuie dar nu mergea de rugina smile.gif. In timp ce asteptam sa vina regulatorul cel nou din italia am pornit ragalia si s-a accelerat pana la 5000 RPM ... ceea ce mi se pare normal avand in vedere ca tragea aer fals intr-o veselie. Dupa ce l-am pus pe cel nou bateria nu era asa ok sau am dat eu la demaror mai mult decat e cazul cert e ca s-a inecat. Am scos bujiile si cu ocazia asta am verificat si daca are scanteie ... si are. oricum de pornit nu a vrut sa porneasca. Am observat ca in momentul in care ii obturez gaura de la regulator motorul tinde sa porneasca ... ceva rateuri etc. Cam asta e tot ce va pot spune.
  3. amolea

    Semneaza petitia !

    Alexandru Molea CI: RR 097226
  4. amolea

    INTALNIRILE MOTO

    din pacate nici eu nu suport manele, tzigani etc. (muistele mai merg) dar nu e chiar asa simplu sa aplici reguli de genul " fara conservari " pt. ca se poate intampla sa ramai fara moto si .... fuck mergi cu conserva ca te macina ( eu am patzit asa si am venit la snagov cu oltcitu' de se kk pe ei de ras totzi ...) sa nu fii prezent. La faza cu ciorile ai lant la gat de un kg ceri un permis si daca are A(A1) e ok daca nu
  5. amolea

    CONCURS (nr. 1)

    BRAVO!!!! V-ati tinut de cuvant cu noul concurs la care am si raspuns dar avand in vedere ca am mai castigat 2 intrebari au fost gresite (intentionat). Hai sa vedem cum se termina si deja felicit castigatorii !!!!! P.S: cine a zis ca nu se dau premiile a luat tzeapa!!!!
  6. amolea

    CONCURS (nr. 1)

    ca sa zic asa NU MA ASTEPTAM SA CASTIG !!!! sau poate un pic de experienta dar ... se pare ca am avut noroc !!! cam asa faceam si eu cand am vazut nu de alta dar ca si conu' nae nu am castigat nici o data Merci domnilor admini, clubului Pro-Bike si Valvoline!!!
  7. prima oara pe doua roti ... SUPER!!!! Am scos mobra lui tata din boxa si am incercat ... asta era prin '92, culmea ca a pornit dar dupa 5 secunde am reusit sa o inec . Am incercat inca o data si a pornit dar deja "eram profesor" si am mers printre blocuri fara carnet, casca (era mobra la ce-mi trebuiau :) ) si nici nu-mi pasa de politie . Am facut scoala de motoristi si imi aduc aminte ca in timpul examenului a venit un politai cu un r80 de am murit cu totii si facea misto de noi ca ne da motorul numai daca facem poligonul cu el. Dupa ce am luat permisul am avut parte de cateva motoare bunicele. ASTA E BOALA GREA ... CINE A LUAT-O NU MAI SCAPA !!!
  8. amolea

    zzr 500 ninja furat

    pacat ... imi pare rau de intamplare . daca a schimbat cartela poti sa-i pui cruce, la faza cu 5 metrii amicul bhairava e departe rau .... nu se poate detecta un tel decat daca e deschis si in convorbire iar in cazul asta raza e destul de mare ca sa nu zic foarte mare.
  9. Am avut acum 10 ani mobra (o mai am si acum dar .....) si pe timpul ala cu greu gaseai piese dar se faceau la strung :) . In ultimii ani de cate ori am fost in targ am observat tot felul de fiare vechi, ruginite si vai de mama lor. DECI: 1: eu personal nu as mai cumpara asa ceva nici cu 500.000 lei 2: de preferat e sa mergi cu cineva care a avut mobra si mai si stie ceva de ea cand o cumperi
×
×
  • Creează O Nouă...