Mergi la conţinut

yzu81

Membri
  • Conţinut

    339
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre yzu81

  • Data naşterii 23.11.1981

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Posesor(oare) de
    BMW F650CS

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://
  • Yahoo
    marcel_tulbure

Realizarile lui yzu81

  1. Cortul e pregatit, sezlong-ul la fel, mobra e in perfecta stare..numa' amicul scafandru cu GS'u mai tre sa-si ia liber..si ne vedem la vara ! Yzu--la cort.
  2. yzu81

    Bmw Camp

    Piciorul l-am scos din service, deci functioneaza. Ieri am incercat sa ma dau cu masina, dar dupa doar 3 km, m-am intors acasa si am luat motorul. Genunchiul nu e flexibil, dar dupa ce imi pun piciorul cu mana pe scarita, nu mai am nicio treaba. In concluzie, spunde-mi doar cand are loc intanirea ca sa apuc sa-mi curat sezlongul si sa-mi lustruiesc umbreluta
  3. yzu81

    Bmw Camp

    Multumesc pt gandurile bune, dar mai ingrijorat sunt pt Adi si Gabi decat pt mine. Eu stiu ca in max 2 sapt sunt iarasi calare pe mobra...sa speram ca si cei doi. Doamne ajuta!
  4. yzu81

    Bmw Camp

    Licoarea lui Bachus, apa cu hamei si ciorba mexicana al lui Papilon (Adi ).....ele sunt de vina
  5. yzu81

    Bmw Camp

    Din cauza ca am ras in Targu-Mures de unu cu un Opel Astra, care nestanjenit de nimeni si-a spart masina de pilonii de despartire a sensurilor de circulatie, si eu, tot nestanjenit am ratat o curba in Turda. Ce sa fac domle' daca nu am adaptat viteza si nici nu am cascat ochii sa vad nisipul de pe carosabil...tre sa ma trantesc, nu? Bine ca am acasa toate categoriile de echipamente de protectie si le tin curate in dulap...rezultatul? Rotula de la genunchiul drept macinata,arsa de la frecarea cu asfaltul si gaurita, glezna belita, iar mana dreapta doar polizata (noroc cu manusile si geaca) Si ui' asa am stat 8 ore sa ma doctoreasca. Motorul are doar capatul de ghidon si pedala frana spate polizate (bine ca a scapat carboonul de pe carene ) O mica paranteza: -am aterizat pe contrasens sub botul unui Ford si multumesc inginerilor de la Ford pt franele cu care au dotat masina -in timp ce eram pe trotuar,cu pantalonii pe vine, plin de sange, lasand motoarele in intersectie, apar doua masini de politie, se apropie un politist de mine, se uita la genunchiul meu si zice: '' Daca va rog, mutati motoarele ca incurca traficul. Va multumesc.'' Si pleaca * Oricum, am stat juma de ora pana a vanit un prieten din Cluj (multumesc Serj ) ca sa merg la urgenta. Nu puteam sa chem SMURD-ul, pt ca astia ar fi anuntat militia care mi-ar fi luat permisul de conducere. La UPU am declarat ca am cazut pe Muntele Baisoara cu XT-ul. .................................................................................................................................... Si acum lasand la o parte ingineriile mele,vreau sa va spun ca am avut unul din cele mai frumoase week end-uri moto la care am participat. Sincer, regret ca s-a terminat asa repede, cochetand cu Papilon la ideea de a mai sta o zi. Cred ca mai bine ar fi fost pt amandoi. Adica nu cred...sunt 101% sigur. Incepand de la traseu, zona, participanti, peisajele si atmosfera din Camp..totul a fost demential. Chair nu am ce sa reprosez nimanui, cu exceptia lui Angi ca nu a adus animatoare si lui MCN ca nu a participat cu pocnitoarea lui. Sincer, mare lucru daca nu a dintr-aia chinezeasca. Cu toate ca nu era nevoie, posesorii de BMW-uri si-au demonstrat inca o data eleganta, spiritul de echipa, hazul si bunul simt din dotare. Cu toate ca am avut parte la intoarcere de doua reprize babane de ploaie si era sa raman si fara benzina si fara piciorul drept, vreau sa va zic, desi ma repet, ca am avut un weekend de vis pe care nu am sa-l uit never ever si pana la ultima parte, mi-ar face o deosebita placere sa-l repet si in anii ce urmeaza. Felicitarile mele tuturor!!! @ CuCun: harta ta rutiera este in posesia mea. Da un semn cand ai drum la Cluj. 0744 973 166 Restul pozelor le gasiti aici: BMW Camp 2010
  6. yzu81

    Bmw Camp

    Baieti, se pare ca nu toti am avut un happy ending la intalnirea asta...tinand cont ca si eu doar azi dimineatala 04.00 am scapat din mana celor de la UPU Cluj, dupa ce a trebuit sa semnez ca nu sunt de acord cu suturatiile. O sa va dau mai multe detalii putin mai incolo, acum chiar nu pot sta la calculator din cauza piciorului. Sanatate lui Papilon si Gabi si insanatosire cat mai urgenta.
  7. yzu81

    Bmw Camp

    Am reusit sa-l invoiesc de la nevasta pe bunul meu prieten Hai-hui, in concluzie pe lista se mai adauga un 650 GS.
  8. yzu81

    Bmw Camp

    In ''To do list-ul'' meu mi-am trecut sa iau 2, 3 numere de telefon de pe formular, in cazul in care se intampla ceva neprevazut...acum se pare ca nu mai pot. L-am luat al lui Angi de aici de pe forum. Buei ce oameni... extraordinar. Ma intreb cine n-o incaput de formular. ........................ Bagajul e gata in proportie de 75 %. Mai trebuie de ale gurii si beutura indesata in gentile laterale. Dimineata la 9 invart roata. Sa ne vedem cu bine!
  9. yzu81

    Bmw Camp

    Merci. Nu de alta, dar sa stiu sa o tin in cuplu maxim prin respectivul sat.
  10. yzu81

    Bmw Camp

    Stiti cumva cum ii spune respectivului sat?
  11. yzu81

    Bmw Camp

    Din cate am observat as fi sigurul care ajunge in jurul pranzului Vineri de la ce ora vom gasi lume acolo?
  12. yzu81

    Bmw Camp

    O sa gasesc eu o scuza pana la urma...stiti vorba aia de la nunta: n-o mancat si no baut... o suta de euro!!!! Dar hai totusi sa ramanem on topic. ................ Din vestul tarii se arata cineva, care sa treaca prin Cluj? Arad, Timis, Bihor? Poate ne cuplam cumva.
  13. yzu81

    Bmw Camp

    Pe baza de urgenta: repede o scuza sa nu particip la nunta unei foarte bune prietene!!! Nunta e in 17 cu incepere de la orele 14. Oricum nu merg la nunta,pt ca imi doresc sa vin in drumetie, dar tre sa ma scuz cumva , nu?
  14. yzu81

    Bmw Camp

    ...si din Cluj. Mai exact dupa Brasov nu imi e prea cunoscuta zona.
  15. yzu81

    Bmw Camp

    S-ar putea sa nu ma fi maturizat inca , dar la gluma ta mi-am permis sa fac si eu o gluma
×
×
  • Creează O Nouă...