Mergi la conţinut

LLV Racing

Membri
  • Conţinut

    131
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat LLV Racing

  1. Salut. Ma bate gandul sa-mi iau un FZ-8 dar nu l-am vazut decat in poze si filmulete. Nu am reusit sa-l vad sau sa fac un drive test pentru ca in Bucuresti nu am gasit nici un dealer care sa-l aibe pe stoc. Daca cineva l-a vazut in realitate sau a mers cu el va rog sa postati ce impresie aveti din toate punctele de vedere: motor, ciclistica etc. Multumesc.
  2. Inchiriez platforma moto.Se poate pune si un ATV pe ea. 70 ron pe zi. Platforma se afla in Bucuresti. Ma puteti contacta la orice ora. Telefon: 0723.192.823
  3. I-am montat o toba MIVV GP Carbon care are doar 1.8 kg fata de 6.2 kg cea originala si are un sunet incredibil + un filtru DNA ca sa respire mai usor.
  4. Nimeni???? Haideti fratilor chiar nici unul nu are Z? Nu-mi vine sa cred. Eu credeam ca e super marfa sa vedem ce Z-uri sunt pe la noi ce modificari au etc.
  5. Sunt recent posesor de Z750 (Septembrie 2008) si m-am gandit sa facem un club al Z-urilor in care sa ne prezentam "bijuteriile". Asta e motorul meu la care am de gand sa-i pun un windscreen Ermax si o toba dar nu sunt hotarat ce marca. Astept sa va etalati "minunile tehnologiei" Chiar nimeni?!
  6. Eu am o Kawa Z750 si ii bag YACCO MVX COMPETITION 15-50 (producatorul spune ca este un ulei 100% sintetic pentru competitii). Sunt super multumit de el. Se simte mai ales la schimbarea vitezelor in sensul ca schimbarea este mult mai exacta si mai usoara. Am mai avut in trecut alte doua motoare Honda respectiv , Hornet si CBR 929 . Am inceput cu Yacco pe vremea cand aveam Hornetul. Am bagat Motul 7100 si imi clantaneau tachetii foarte rau. Apoi cineva mi-a zis sa incerc Yacco si am fost super multumit.Tachetii au tacut iar cutia (exact ca la Z750) a inceput sa mearga mult mai usor. Nu trebuie sa completez de la un schimb la altul (4000 km). http://www.yacco.com/actions/yacco/article...11d4de6d6b01dd4 Am facut un mic experiment privitor la diferenta dintre uleiurile de masina si cele moto. Am pus pe o tabla un pic de ulei de motor (yacco) si l-am incins cu un mic arzator pe gaz care da o flacara pe la 800-900 grade (tip aparat de sudura). Uleiul se raspandea pe tabla sub efectul flacarii dar toata zona ramanea umeda(lubrifiata) Apoi am luat din masina aceeasi cantitate de ulei (nu stiu ce marca pentru ca e masina de firma) si am repetat experimentul. Dupa circa 2-3 secunde locul pe care puneam flacara ramanea perfect uscat fara nici un pic de lubrifiere si incepea sa scoata fum la greu. Deci eu cred ca e o mare diferenta intre uleiurile de motor si cele de masina.
  7. Unul dintre baietii de la United are un Z750 cu cover negru de piele.Intreaba-l pe el de unde il are pentru ca mie mi-a zis ca stie de unde sa ia de la noi. In privinta evacuarii nici eu nu stiu ce sa imi iau.Adevarul este ca toba originala se potriveste perfect cu restul motocicletei . Tipul de la United are Akrapovic dar parca nu pica asa bine o forma clasica de toba pe Z. Toba originala are o forma exact in ton cu restul motocicletei si in plus are acea supapa controlata electronic care ajuta la obtinerea unui cuplu mare la turatii joase. Daca te intereseaza toba originala ti- o pot da pe a mea,motocicleta are 1800 km deci e ca si noua.
  8. Acum doua saptamani mi-am luat un Z 750 nou de la United Motors. De cum am vazut-o m-am indragostit de ea. Ce pot sa-ti spun in cei 1200 km pe care i-am facut este ca merita toti banii (parerea mea). Este foarte agila in ciuda greutatii pe care o are, te bucuri de un cuplu excelent in oras, schimbatorul de viteze este foarte precis, pe viraje se comporta OK. Ca minusuri, saua este destul de incomoda la un drum mai lung, lipsa totala a locului de depozitare de sub sa, se simte greutatea cand o impingi sa iesi din curte sau cand o dai in spate. In rest pot sa spun ca nu imi pare rau de banii pe care i-am dat. Astept sa termin rodajul si sa pot incepe sa-i dau gaz,sunt foarte curios cum merge in ture mari pentru ca pana acum nu a vazut mai mult de 5000 de ture. Vreau acum sa-i iau un geam (cei de la Puig au un model beton) pentru ca te cam bate vantul in piept si mai vreau o aripa pe spate. Cam atat deocamdata.
  9. Am eu oglinzi de vanzare ,daca te intereseaza suna-ma la 0763.449.574
  10. Baieti am de vanzare doua oglinzi de Hornet si un geam anti vant. Pe oglinzi vreau 150 ron iar pe geam 100 ron. Cine e interesat sa ma sune la 0763.449.574. Din cate stiu eu merg puse si pe Honda CB500 si pe Suzuki Bandit etc.
  11. Tu i-ai facut toate modificarile (codita,toba,discuri frana,protectie evacuare etc) sau asa ai luat-o? Ma intereseaza si pe mine deflectorul ala de aer din carbon,ca arata belea,incadreaza farul super tare. Daca sti unde pot sa-l gasesc spune-mi si mie te rog. Eu am pe ala clasic un pic mai inalt,e bun la vant dar al tau arata mai bine. Oricum arata super interesant cu toba aia mutata jos. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
  12. Sa-l stapanesti sanatos,e impecabil.Spune-mi te rog cat ai dat pe el si de unde l-ai luat, de aici sau de afara? In cazul in care ai mers si pe modelul vechi poti sa-mi spui diferentele.Ma intereseaza stabilitatea,manevrabilitatea,acceleratia chestii de genul asta. Multumesc.
  13. Haideti baieti nu fiti sfiosi ! Sa vada lumea ce " viespi " tari avem. Bagati camerele digitale in functiune si hop cu toate pozele pe forum !
  14. Am fost si eu la el saptamana trecuta cu un Hornet de 600 pentru carburatoare si motorul merge impecabil acum!
  15. Eu am un Hornet din 2001 si nu are.Mai am un prieten cu unul din 2003 si tot nu are. Dar ai un buton sub rezervor care normal e pe ON. Cand vezi ca nu mai ai gaz dai pe rezerva si mai ai in jur de 50 km de mers.
  16. Super frumos motorul,sa-l stapanesti sanatos si fara probleme.
  17. Spune-mi si mie unde ti-ai facut aripa de la roata spate,pentru ca original nu are asa ceva,dar caut de ceva timp si nu am gasit.
  18. Baieti,ideea e ca motorul merge impecabil acum si bine ca nu a fost ceva mai grav. Va ramane "enigma motociclismului" de ce unele Honde protesteaza cand primesc Motul. Cu acest Yacco MVX Competition nu numai motorul se aude bine dar si schimbarea vitezelor e mai usoara si mai lina. Il recomand cu caldura ca face toti banii. Tot un "hondar" mi-a spus despre el.
  19. Arata super bine "mobra" ta. Pacat ca ai dat-o. Acum ce ti-ai luat? Inainte sa o iau pe asta am fost la salon si era afara una de 900 cu pretul pe ea dar fara numar de tel. Doua zile m-am chinuit sa dau de propietar dar nu am reusit ca vroiam sa o iau. Daca as avea bani acum sa-mi iau motor nou cu siguranta ar fi noul CB1000R. Arata incredibil,mai bine decat noul Hornet de 600.
  20. Cu noul ulei totul e ok acum, daca o sa se mai auda o sa reglez supapele. Faza ciudata este ca uleiul cel nou (Yacco mvx competition) desi este 15w50 era un pic mai fluid la rece decat 10w40-ul de la Motul. Am vorbit cu "Masinuta" si mi-a spus ca a mai intalnit faza asta la Motul, mi-a spus ca nu urca repede in rampa ca sa unga tachetii. Se pare ca exista si anumite nepotriviri intre motoare si uleiuri. De tipul ala cu Honda noua ce sa mai zic , ca acolo nu puteai pune problema distantei supapelor fiind nou nouta.
  21. BAIETI AM REZOLVAT PROBLEMA SI SUNT TARE FERICIT PENTRU CA INTRASEM LA IDEI CA AR AVEA MOTORUL CEVA. IERI AM DAT MOTULUL JOS SI L-AM INLOCUIT CU YACCO MVX COMPETITION. ACUM MOTORUL TOARCE CA UN "ROLLS ROYCE" TACHETII NU SE MAI AUD DELOC IAR VITEZELE SE SCHIMBA MULT MAI LIN. ORICUM SUNT IMPRESIONAT DE YACCO, E SUPER ULEI.
  22. Mi-am luat de curand un Hornet si sunt super incantat de ce poate sa dea "mobra" asta! E combinatia perfecta intre un motor de strada si un motor de viteza. (parerea mea) Oricum nu imi pare rau de nici un euroi pe care l-am cheltuit pentru ea. M-am gandit ca ar fi OK sa facem un club al "viespilor" pentru ca, dupa cate vad sunt destul de multe in tara. Poate organizam si ceva intalniri. Am sa fac prezentarea motorului meu. E un Hornet din 2000 cu vreo 20000 de km, galben, singura modificare pe care o are e un filtru de aer sport DNA. In curand va veni si o toba de carbon,pentru ca am vazut una si mi-a placut la nebunie cum vine pe ea. Pun si o poza sa vedeti "bolidul". Astept sa va etalati viespile voastre pe site.
  23. Am vorbit cu un prieten de-al meu care mi-a povestit o treaba super ciudata. O cunostiinta de-a lui si-a cumparat un CBR 600 direct de la Honda,nou nout 0 km. La prima revizie i-au pus ulei Motul.Dimineata s-a trezit ca-i trancaneau tachetii de mama focului. A schimbat uleiul cu Castrol si bataile au disparut. Si de atunci se duce la revizie pentru ca e obligat daca mai vrea sa aiba garantie, iar cand vine acasa schimba uleiul imediat. Mie imi pare super ciudata treaba asta pentru ca Motul e considerat unul din cele mai bune uleiuri. Alte idei pareri, cazuri asemanatoare?
  24. Motorul este o Honda CB600F Hornet cu 23000 km. Pana sa-i scihmb uleiul motorul se auzea impecabil si la rece si la cald (nu stiu ce ulei a avut inainte). I-am schimbat uleiul cu ( Motul 7100 10w-40 ester) si acum la rece se aude un clantanit ca de tachet sau lant distributie. Dupa ce se incalzeste aproape nu se mai aude deloc. A mai patit cineva treaba asta? Mentionez ca in cartea de service 10w-40 este uleiul dat pentru ea. MULTUMESC ! Nimeni nu are nici o idee?!
×
×
  • Creează O Nouă...