Mergi la conţinut

VrunnerM

Membri
  • Conţinut

    50
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Oradea, Bihor
  • Posesor(oare) de
    NRG

Realizarile lui VrunnerM

  1. Salutare tuturor. Aveti cuvantul meu de onoare ca asa forum inca in viata mea nu am vazut. Sper din tot sufletul sa mai avem parte de oameni cum ii neamtu pentru ca fara oameni de astia ar fi prea plictisitor viata.
  2. VrunnerM

    yamaha aerox r, 2005

    Limitator 100% ai si in toba pentru ca modelul din 2005 deja are un fel de catalizator ce optureaza evacuarea gazelor. Ai un scuter super fain..... sa o stapanesti sanatos si in caz ca te intereseaza as face un schimb de scutere. Uite scuterul meu: http://www.hi5.com/friend/video/displayVie...nerId=157428470
  3. VrunnerM

    Hai K Vin Shi Yo

    Salutare Te intereseaza cumva un runner?
  4. VrunnerM

    Gilera Runner Fun Club

    In primul rand nu e neon ci neoane. Legarea lor e foarte simpla. Daca cumperi neon de calculator ar fi cel mai ideal pentru un scuter are un consum foarte redus de energie si in totdeauna in pachet iti da si cu stabilizator de tensiune ce te ajuta sa nu le arzi la rand neoanele cand esti in deplasare, pentru ca un alternator iti genereaza mai mult de 12 v. In fine eu l-am legat la baterie cu un comutator ce am montat pe plasticul ce acopera bateria. Am fost nevoit sa pun comutatorul in sit pt ca pe bord nu prea mai am loc.
  5. VrunnerM

    Gilera Runner Fun Club

    Scuze pentru intarziere dar nu eram prin preajma. am promis ca pun ceva opze cu runnerul meu. Daca cineva e interesat am pus si pe youtube motrul meu.
  6. VrunnerM

    Gilera Runner

    Eu momentan am un gilera runner de 49 pe injectie si pana acuma acest model mi se pare cel mai fiabil din toate punctele de vedere. In primul rand: Conductibilitate foarte buna atat pe drum romanesc adica drum rau detot cat si in curbe. Pt ca scooterul meu e pe injectie am si un dfemaraj foarte bun. Am mai avut si Yamaha MBK Booster, Piaggio NRG, Aprilia Amico. si dintre toate variantele astea imi place cel mai mult Gilera Runner desi is un fan Aprilia Sr2 si Aerox dar trebuie sa recunosc ca pana acuma nu am gasit ceva sa aiba caracteristici mai buni.
  7. VrunnerM

    Poze cu scuterele noastre

    Salutere tuturor. Si eu am un Gilera runner de 49 2T pe injectie din 2003 la care am inceput modificarile mele "obisnuite". Modificari: - Neoane - Stroboscop in far - Muzica - Pozitii si semnalizari in oglinzi - Mp4 player montat la bord. Eventual cine e interesat sa vada un mic videoclip despre scooter va dau si un link. Urmatorul tuning ce vreau sa ii fac este sa ii fac situl sa se ridice singur si dupa ce gasesc undeva o aripa de fata o duc urgent la vopsit pt ca vreau sa ii dau o vopsea costum ca sa arate bestial de tot. Aici e si linkul: http://www.hi5.com/friend/video/6855083--1...ing.--view-html
  8. VrunnerM

    Gilera Runner Fun Club

    Salut. Scuze ca va intrerup asa din senin dar am si eu un Runner de 49 din 2003 si imi lipseste o aripa de fata. Daca are cineva va rog sa ma ajutati. Am un prieten care are un Piaggio NRG si am observat ca aripa de fata se potriveste perfect la runnerul meu dar din pacate nu vrea sa imi vanda numai aripa . Aici in Timisoara nu am gasit nicaieri doar la comanda ce m-ar costa prea mult. Corect! Hai ca va pun si eu un link unde poti vedea un clip cu Runnerul meu ce are deja urmatoarele modificari: http://www.hi5.com/friend/video/6855083--1...ing.--view-html - Stroboscop la far in loc de pozitii (din alea ca sa la masinile politiei ) - Neoane - Muzica cu subwoofer si un amplif Sony - Oglinzi in culoarea caroseriei cu semnalizare si pozitie in culoarea caroseriei - Mp4 player la bord pt ca oricum mi sa rupt cablul de kilometraj Daca mai aveti idei va rog sa imi spuneti. A da de aceea imi trebuie asa in disperare aripa aia ca asa nu vreau sa o duc la vopsit. O sa primeasca un costum paint din alea cu trasnete si doua fete faine facute din trasnete si fara aripa nu ma apuc ca nu vreau sa ma taxeze separat pt aripa daca fac rost cumva ulterior.
×
×
  • Creează O Nouă...