Mergi la conţinut

Abas

Membri
 • Conţinut

  12
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  5h 25m 22s
 1. enduro Sfat cizme

  Nu ma ajuta nimeni Vorbesc singur páici....
 2. Sfat cizme..

  SUPER
 3. Sa vedem cati Stelisti sunt

  Felicitari ambelor echipe... Pretoriene, nu te supara dar poate nu e bine sa amestecam fotbalul aici. Mi-e teama ca se pot naste animozitati mari. Sunt unii prea impatimiti si isi pierd uzul ratiunii cand aud de fotbal, de o echipa sau de alta. Hai Steaua ! Hai Rapid ! Hai Romania ! Hai Dinamo ! Hai cine mai e p'acolo ... ! Impartial ca tot romanu' , ce beep a mea
 4. enduro Sfat cizme

  din pacate ai dreptate. trebuie sa cotizezi daca vrei ceva ca lumea.. la 6 mil m-as baga fara sa stau pe ganduri. pana la urma nici nu mai conteaza pretul - macar sa gasesc ceea ce caut.. !!! chiar nu stie nimeni o cizma cum caut eu ???
 5. enduro Sfat cizme

  cum as putea schimba vitezele/frana daca ar tine piciorul perfect imobil ?! vreau doar ca materialul din dreptul gleznei sa fie dur.... astars-urile sunt foarte bune, nimic de zis. tocmai am probat nishte tech8. dar, din pacate, nu sunt ceea ce caut eu.... am dat un bobarnac in glezna si m-a durut. daca dau cu glezna in scara sau in schimbator ma urc pe pereti cu tot Tech 8 -ul !!!
 6. Sfat cizme..

  Va rog sa-mi recomandati nishte cizme cu o protectie f buna a gleznei (plastic dur). Am ceva fiare si suruburi pe acolo si nu as vrea sa le deranjez. Am inteles ca SIDI Flexforce ar fi f bune dar cand am vazut cat costa (12 milioane) mi s-a inmuiat glezna :-) Multzumiri anticipate !
 7. Va rog sa-mi recomandati nishte cizme cu o protectie f buna a gleznei (plastic dur). Am ceva fiare si suruburi pe acolo si nu as vrea sa le deranjez. Am inteles ca SIDI Flexforce ar fi f bune dar cand am vazut cat costa (12 milioane) mi s-a inmuiat glezna :-) Multzumiri anticipate !
×