Mergi la conţinut

Abas

Membri
 • Conţinut

  12
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  8m 1s

Tot ce a postat Abas

 1. Sfat cizme..

  Va rog sa-mi recomandati nishte cizme cu o protectie f buna a gleznei (plastic dur). Am ceva fiare si suruburi pe acolo si nu as vrea sa le deranjez. Am inteles ca SIDI Flexforce ar fi f bune dar cand am vazut cat costa (12 milioane) mi s-a inmuiat glezna :-) Multzumiri anticipate !
 2. Va rog sa-mi recomandati nishte cizme cu o protectie f buna a gleznei (plastic dur). Am ceva fiare si suruburi pe acolo si nu as vrea sa le deranjez. Am inteles ca SIDI Flexforce ar fi f bune dar cand am vazut cat costa (12 milioane) mi s-a inmuiat glezna :-) Multzumiri anticipate !
 3. enduro Sfat cizme

  Nu ma ajuta nimeni Vorbesc singur páici....
 4. Sfat cizme..

  SUPER
 5. Sa vedem cati Stelisti sunt

  Felicitari ambelor echipe... Pretoriene, nu te supara dar poate nu e bine sa amestecam fotbalul aici. Mi-e teama ca se pot naste animozitati mari. Sunt unii prea impatimiti si isi pierd uzul ratiunii cand aud de fotbal, de o echipa sau de alta. Hai Steaua ! Hai Rapid ! Hai Romania ! Hai Dinamo ! Hai cine mai e p'acolo ... ! Impartial ca tot romanu' , ce beep a mea
 6. enduro Sfat cizme

  din pacate ai dreptate. trebuie sa cotizezi daca vrei ceva ca lumea.. la 6 mil m-as baga fara sa stau pe ganduri. pana la urma nici nu mai conteaza pretul - macar sa gasesc ceea ce caut.. !!! chiar nu stie nimeni o cizma cum caut eu ???
 7. enduro Sfat cizme

  cum as putea schimba vitezele/frana daca ar tine piciorul perfect imobil ?! vreau doar ca materialul din dreptul gleznei sa fie dur.... astars-urile sunt foarte bune, nimic de zis. tocmai am probat nishte tech8. dar, din pacate, nu sunt ceea ce caut eu.... am dat un bobarnac in glezna si m-a durut. daca dau cu glezna in scara sau in schimbator ma urc pe pereti cu tot Tech 8 -ul !!!
×