Mergi la conţinut

calinr6

Membri
 • Conţinut

  12
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre calinr6

 • Data naşterii 04.05.1984

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Oradea, Bihor
 • Posesor(oare) de
  Yamaha R6 '00

Metode de Contact

 • Yahoo
  calinemail
 1. calinr6

 2. legislatie Magazine+site MOTO (motoare,echipament,piese)

  Ceva magazine de piese moto mai profi in Oradea??? Eu nu am gasit nimic.
 3. service ...

  Si eu astept acuma de vreo 3 saptamani dupa stikere pt un R6 din '00.
 4. service Probleme Pornire Yamaha R6 '00

  Nu stiu daca e numai unu, am deschis acuma filtru de ae si in coltul din dreapta era praf imbibat cu benzina si mirosea si filtru a benzina.
 5. service Probleme Pornire Yamaha R6 '00

  Nu am vazut nimic altceva, uleiul are miros de benzina. De ce?
 6. service Probleme Pornire Yamaha R6 '00

  Pocnitura eu o aud in motor si e putenica m-am si speriat cand am patit prima data, este cand porneste si daca la prima cheie pocneste. Mi-a zis mecanicu ca este si benzina in ulei. Treaba cu pocnitura era daca nu il porneam mai multe zile la rand dar era si cand il lasam 3 zile de ex, pornea dupaia nu il porneam numai peste o zi si nu mai pornea deci total aiurea. El a zis sigur ca e cuiul pontou si a zis sa le schimb pe toate 4. Nu stiu ce sa cred, nu le-as schimba daca nu e aia. Si e nasol cand vreau sa merg mai tare si cand accelerez ea se ineaca.
 7. Deci sa va explic cum se manifesta: din cand in cand (total neregulat dar tot timpu la rece) cand dau sa pornesc motoru face o pocnitura (ca si cum ar da pistonu in ceva) si nu porneste, stau un pic incerc iar si este cand merge, este cand nu (impinsa porneste) nu stu ce drak are. Apoi dupa ce porneste ma duc cat ma duc si daca ii dau un pic in gura este cand trag de acceleratie si parca moare motoru, daca opresc in loc si las la relati chiar se opreste. Am vb cu un meserias si mi-a zis ca se inunda un carburator sau chiar toate din cauza la ceva cui pontou. Daca a mai patit careva sa se dea cu parerea. Mersi.
×