Mergi la conţinut

nbd

Membri
 • Conţinut

  12
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. nu ammai postat de mult pe forumul asta, dar de data asta chiar simt nevoia. sunt ft indignata de ce se poate intimpla la o intilnire de motociclisti, indiferent de nationalitate. banuiesc ca multi au ramas cu amintirea placuta din a doua seara, dar ce s-a intimplat in prima noapte se stie? un prieten de-al meu si de-al vostru a fost batut de baietii din Slovacia, si nimeni nu a luat nici o atitudine. nici macar cei de la politie, nici la spital nu i s-a acordat nici o atentie. organizatorii nu i-au dat nici macar un pahar de apa, ba mai mult, i-au premiat pe slovaci. e frumos? e normal? asta ca sa lasam la o parte faptul ce pentru romani sunt niste preturi la apa minerala, paine, etc si pentru unguri, sau , ma rog, persoanele de nationalitate maghiara, alte preturi, considerabil mai mici. sper din tot sufletul sa fi fost doar un accident, si ca asemenea lucruri sa nu se mai repete la nici o intilnire. nu cred ca baietii din Tg Secuiesc au fost injurati de romani la vreo intilnire din alte parti ale tarii, si nici tratati ca niste boschetari. asa ca, in concluzie, va doresc asfalt uscat si va asteptam la Brasov!
 2. distractiv Italian to Malta

  eu stiam numai varianta scrisa..da asta audio e marfa rau de tot...de unde le iei mah?
 3. Propunere

  din pacate nici multi dintre noi nu merg pe calea "pacifista". educatia soferilor auto si moto ar trebui realizata in paralel. 1) ca scolile de moto din tara asta sunt de kk, asta stim cu totii, ca nu ne pregatesc pentru traficul romanesc si 2) nici soferii auto nu se gindesc la noi, pentru ca nu facem nimic sa ii facem sa ne bage in seama. parerea exprimata mai sus mi se pare ft buna, mai trebuie numai sa gaseasca adepti printre presedintii si vice-presedintii de cluburi care sa initieze asemenea manifestari. asfalt uscat pina una alta...
 4. motocicliste Fetelor ce tip de motor preferati?

  choppere!!! mari, modificate si personalizate...in cazul in care nu sunt harley.
 5. Merita un Nipru ?

  si eu tot nipru vreau. chiar daca sunt mai "consumatoare" dar macar le poti face cum vrea muschiu tau si daca mai ai si vreun prieten mai priceput poti sa le faci ceva reglaje la consum, etc. plus ca gasesti mai usor piese, si daca nu gasesti, improvizezi (o dacie, un olcit... )
 6. figuranti?

  daca asta e comunitatea motociclistilor din bucuresti...drum bun si sper sa nu va cunosc. pacat de forum...si nu inteleg de ce nu va certati in particular, ci in "vazul tirgului". pun pariu ca multi dintre utilizatorii acestui forum au ramas cu un gust amar dupa ce au citit ce a fost aici, si dezamagiti ca si printre motociclisti gasim asemenea comportamente.
 7. motocicliste Locul unde povestesc motoristele

  pai totusi, la fiecare intrunire de motociclisti e clar ca la miezul noptii se face strip-tease feminin...daca ajungem sa facem intruniri serioase, concerte, etc, de ce sa nu fie si strip-tease masculin? si cit despre baietii din bv...crede-ma ca ai de unde alege si ce vedea... faza cu intilnirile de vineri sunt cam problematice pentru cei din "provincie", dar cu putin efort cred ca se poate rezolva,nu?
 8. Loud Pipes Saves Lives

  am vorbit cu niste prieteni de la AR si mi-au zis ca nu functioneaza faza...ca aia din fata sau aia de linga nu prea au cum sa te auda, doar cei din spate... mi-au explicat ei cum vine cu propulsarea sunetului, dar cum eu am terminat la Litere...nu prea m-am prins de termenii tehnici.
 9. motocicliste Locul unde povestesc motoristele

  pe mine ma cheama Ioana, sunt din Brasov si acu fac scoala de soferi (chiar azi m-am dat prima data cu motoru) si sper sa imi iau un nipru de 650 cmc...ca mai mic as arata ca pe o trotineta chiar ar fi o idee buna sa dfacem intilniri numa de fete...bagam si un strip-tease masculin? am niste prieteni care ne-ar putea ajuta in privinta asta... sper sa ne vedem pe sosea la anu...
 10. motocicliste Clubul Fetelor Motocicliste

  count me in! se pune daca acu fac scoala numa? adica...am voie?
 11. motocicliste Si cand reactionez asa...

  treaba cu asigurarea pentru ruseasca e permis de port arma e super tare. si eu vreau o ruseasca (un nipru), asa ca e bine de stiut, ca fata pe motor. noroc ca in bv numai taximetristii sunt mai problematici.
×