Mergi la conţinut

bibiqu

Membri
 • Conţinut

  3
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. motor la 1000 euro ?

  Deocamdata sunt motociclist doar cu sufletul, dar vreau sa schimb aceasta stare de fapt in curand. Ce imi sugerati la 1000 e ? Eu as vrea un motor de capacitate mai mare, obligatoriu in 4 timpi. Am vazut niste Niprane dragute pe site, dar am auzit ca nu sunt prea fiabile. Pareri ???
 2. service Piese de schimb ?

  Deocamdata nu fac parte din clubul motociclistilor, dar vreau sa ma alatur voua in curand. Am o preferinta pentru motocicletele japoneze vechi (in jurul anilor '80), dar nu stiu cum as putea sa ma descurc cu reparatiile. Mai exista piese de schimb pentru asa ceva si oameni care sa se priceapa sa faca o reparatie ?
 3. Merita un Nipru ?

  Salut, sunt bibiqu si sunt nou pe forum. Pasiunea mea sunt motocicletele Harley Davidson, dar in lipsa banilor pentru asa ceva mi-au atras atentia comunistele Nipru. Prima data cand am fost impresionat de un Nipru a fost cam acum 8 ani, pe cand stateam cu un coleg de liceu la un colt de intersectie. La semafor a venit un Nipru modificat, dar nu prea aratos si care ne-a starnit hazul. Asta pana a plecat de la stop cu un sunet care mi-a inghetat ranjetul pe buze. Acum ma gandeam sa imi achizitionez si eu un motor, dar am o temere: ce fac cand se strica ceva la ea ? Nu stiu sa imi bag nasul in motoare. Exista un club al posesorilor de Nipru care ar putea sa ma ajute ?
×