Mergi la conţinut

HuskAlin

Membri
 • Conţinut

  7
 • Membru din

 • Ultima vizită

1 Urmăritor

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Galati
 • Posesor(oare) de
  Husky TE610

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 • Yahoo
  HuskAlin
 1. HuskAlin

 2. Sunt convins ca printre motociclisti exista si juristi si avocati. Iata ce se intampla in "coltul nostru de rai" Totul a pornit de la http://www.obiectivbr.ro/politic/33786-stancu-interzice-dirt-track-ul-pe-municipal.html si s-a ajuns la http://www.obiectivbr.ro/deschidere/47780-motociclisti-batui-de-seful-jandarmeriei.html Eu incerc sa-i sprijin cat pot pe baietii astia care ii stiu de 20 de ani. Poate vom strange macar o parte din cheltuieli de judecata. Deocamdata raspanditi si voi vestea.
 3. http://www.obiectivbr.ro/deschidere/47780-motociclisti-batui-de-seful-jandarmeriei.html ... se mai poate comenta ceva? RUSINE !!! Iata ce se intampla in "coltul nostru de rai" Totul a pornit de la http://www.obiectivbr.ro/politic/33786-stancu-interzice-dirt-track-ul-pe-municipal.html si s-a ajuns la http://www.obiectivbr.ro/deschidere/47780-motociclisti-batui-de-seful-jandarmeriei.html
 4. http://www.obiectivbr.ro/deschidere/47780-motociclisti-batui-de-seful-jandarmeriei.html ... nu mai pot comenta nimic! RUSINE!
 5. De dimineta urmaresc "Fete motocicliste" Chiar nimeni nu s-a gandit sa le spuna "La Multi Ani" ? Dar dupa chef sunt bune sa va duca acasa beti morti, golanilor? Fetelor, va multumim ca existati in viata noastra! Daca nu sunteti la ghidon sa ne mandrim cu voi, sunteti in saua din spate suportind virajele cu asfaltu' la ureche. Ce ne-am face fara voi? Fara voi o plimbare ar fi fara farmec, nu ne putem lauda doar cu motoru'. Trebuie sa ne etalam masculinitatea in fata celorlalti si ci "gagica" de langa noi. La cate o petrecere trebuie sa fiti acolo sa va admiram, sa ne laudam, sa ne platiti taxiul pentru ca noi am fost prea "macho" si ne-am imbatat pleazna... Nu in ultimul rand, avem nevoia sa impartasim cuiva experientele noastre motocicliste. Multumim ca ne intelegeti si stati sa ne ascultati povestile cum "dadeam gazu la fund", cum "musca si arunca noroiu'"... Poate cuvintele noastre sunt prea putine sa va povestim si avem nevoie sa fiti langa noi in excursii si micile ture sau escapade. Acum plec, la un restaurat, sa-i multumesc sotiei mele ca a indurat 20 de ani sa-mi pasager fidel. Si fiicei mele care ma astepta cu drag cand vin plin de noroi de pe dealuri. Fetelor, LA MULTI ANI!
×