Mergi la conţinut

pelerinul

Membri
 • Conţinut

  199
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  2
 • Online

  9d 1h 25m 53s

Postări adăugat de pelerinul


 1. Salut Morulă,

  sa raspund la ce intrebi:

  1. pe bord are 18400 (nefiind primul proprietar, nu garantez pentru ei, dar s-au mai vazut astfel de ghinioane), 35kw.

  2. nu stiu de la ce e ghidonul, nu-l am pe original.

  3. comutatorul este pentru voltmetru (care fiind direct pe baterie a fost trecut prin comutator)

  4. ex proprietarul a marturisit ca a scapat-o pe jos de pe loc sau la viteza f mică; are o julitura mica pe carenă.

  5. sa fara crapaturi, posibil reimbrăcată.

  6. in principiu se poate vedea zilnic dupamiaza, in we, cu telefon prealabil.


 2. La multi ani tuturor!

  Scot la vanzare motocicleta acestei veri. A venit cu bucurie, m-am ocupat de ea ca de singura motocicleta pe care o aveam. I-am schimbat anvelopele (Pirelli MT90 cu camere), kitul de lant (DID), placute frana fata-spate Brembo, ulei Motul 20w50 cu filtru Hi Flo, rulmenti jug, bascula, roti, port foaie, simeringuri. Discurile de frana au max 10% uzura. Incarca 14,1 cu far aprins la drum, 14,8 la relanti. Releul regulator a fost mutat in exterior pentru racire. Se livreaza cu topcase original si fara voltmetrul de pe ghidon. Nu are scule. Are ghidon enduro. Exista mici defecte optice necorectate. Ruleaza impecabil, neutru, echilibrat. Nu scoate fum. Dupa schimbarea consumabilelor a mers maximum 500 km. Actele sunt la zi, ITP valabil 26.08.2017.

  Toate consumabilele au fost cumparate de la Motodiscount. Rulmentii de la baza Alfa.

  Se vinde deoarece am gasit ceeace caut de cativa ani: Transalp 600. Este singurul motiv. Nu am ce face cu doua motociclete inmatriculate in acelasi timp, mai ales daca sunt pentru acelasi scop.

  Pret 1500 Euro.

  Informatii la telefon 0723 287 411, Stefan

   

  F01.jpg

  F04.jpg

  F06.jpg

  F12.jpg

  F05.jpg

  F07.jpg

  F08.jpg

  F09.jpg

  F10.jpg

  F11.jpg

  F02.jpg


 3. Cumpar toba pentru F 650 ST din 97, inclusiv teava pana la galerie (pana la imbinarea cu colier). Prefer fara sunete interne si cu tot cu protectii si colier.
  Sau ofer la schimb o toba Arrow cu mici defecte optice ( a fost putin zgariata pe o parte) care se poate monta pe F.
  Doresc sa o schimb datorita diferentei de intensitate sonora a tobei Arrow. Eu prefer mai linistita.

   

  Persoana de contact: Stefan
  Telefon: 0723 287 411
  Marca: BMW
  Model: F 650 ST
  An de fabricatie: 1997
  Tara: Romania
  Oras: Bucuresti

   

   


 4. O tema care incepe sa prinda contur si aderenti (cel putin afara...). Este sigur un subiect de viitor, dar hai sa vedem cat de actual poate fi la noi. Din ce am observat, au inceput de o vreme sa apara - destul de timid ce-i drept - scutere electrice chinezesti; unele cu pedale chiar. Preturi pe la 1100 - 1300 ron, calitatea executiei discutabila. Acum ceva vreme, am vazut la un magazin moto o bicicleta electrica, redusesera deja pretul, dar calitatea era cel putin discutabila. Voi ce stiti, ce ati vazut si pe unde, preturi, etc. Interesante ar fi opinii de la posesori.


 5. Iaca de la motociclism.ro citire:

  <<multumesc zoli pt tot ti-am scris mai sus ceva nu prea am habar de a scrie acolo unde trebuie.>>

  of

  Cred ca ma opresc din vanatoare, pierd timpul aiurea; oricum cine ar trebui sa vada nu vede, asa ca...

  Pace voua!


 6. Cine s-a trezit devreme azi, a marturisit cu ochisorii proprii o minunata mostra de incultura in acest topic. Din fericire gaxel a eliminat urmele crimei (poate a spalat cu CocaCola??) si avem iar o poienita minunata sa ne jucam intr-insa, cu galetzele, cu lopatzele, in nisipul ingaduitor din tarcul pentru copii.

  Ce misto e sa bati campii. Desi, cum spuneam mai sus (dar de dimineata...), ii doare si pe ei (pe campi).

  Pace voua!


 7. Axioma: Forma corecta este Forma Interna.

  Iar aratarea depinde de degetul cu care se face..

  Tensiunile in schimb... ele se pot usura in diferite feluri / forme. Aici Forma Interna nu mai este de ajutor. (nu te supara, te tachinam :) )

  prietenii stiu why


 8. Si eu salut, mai rar insa. Am observat ca-mi bat degetele degeaba si am cam lasat gestul prin Bucale cel putin, desi senzatia ar fi de a saluta ce misca pe doua roti cu motor. In provincie am observat ca cei cu mopeduri saluta, acolo salut si eu mai des.

  Pace voua!


 9. Bag sama neprihanitilor, preacinstitilor si curatilor convivi / frati / oaspeti ca latineasca devine a doua noastra natura, ea ne impune citate peste citate; in acest context reflexiv nu pot decat sa tac smerit si sa cuget adanc la vasta mea incultura.

  Penis bonus, pax in domus!*

  *) vechi proverb daco-geto-celtico latinesc


 10. Precum obiectionam daunazi, preaplinul posesiunii de preapretios timp duce la incercari reusite sau nu, hazardate sau nu, de a pastra propriul ego in intaiul plan al comunitatei noastre ecuestre si aceasta intamplandu'se punand capete de coloane noui pe tabla noastra de instiintari fara a se mai lua in consideratiune oportunitatea acestor faptuiri.

  Pax!

  :))


 11. Realizez cu preciziune matematiceasca faptul indubitabil ca ne regasim in deplina canpanie de criticism teatralicesc. Ce as putea considera dubitabil se regaseste in motivatiunea instaurarii unei astfel de deasupra mentionate campanii. Caci aceste teluri nu mislocesc decat o trecere cuasiutila a timpului, ele nefiindu decat aberatiuni desvoltate de posesiunea in excedent a acestui bun de o pretiozitate marginita si valoare comensurabila pentru personalitatile de o elevatiune medie spre nula. Recomandam cu multa obstinatiune (?) redesavarsirea actiunilor si gesturilor ce readuc intru intaiele planuri ale cunostintei miscarile trupesti ce induc abundenta transpiratiune, caci stiut este despre obosirea intelectului cu miscarea trupului ca fiindu cel mai de vaza misloc de desavarsire a omului si personalitatii acestuia.

  Prea abundente starnitor de tematica, samanta ta luminoasa si roditoare a izbandit iarasi in Lumina!

  Pax!


 12. gaxel sunt nedumerit: ma citezi ca caz de eroare de scriitura si ai uitat sa pui ghilimele sau (nici nu vreau sa ma gandesc la asta) ti-ai insusit un text prin stravechiul obicei dac al plagiatului?? :read::D

  doar daca nu faci aluzie prea fina ca nu ma pot ridica vreodata la nivelul autorilor de talie XXXL; hm?

×