Mergi la conţinut

Stream

Membri
 • Conţinut

  34
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  1
 • Online

  4d 13h 11m 5s

Stream last won the day on 1 Mai 2011

Stream had the most liked content!

Despre Stream

 • Data naşterii 08.12.1971

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  Yamaha TDM

Metode de Contact

 • Yahoo
  the_mask_19
 1. Salut! M-ar interesa cateva pareri din partea celor care au una dintre castile astea. Multumesc!
 2. Stream

 3. Sfarsitul Saraciei Pe Terra!

  Exemplu: On 7 July the G8 leaders pledged to double 2004 levels of aid to poor nations from US$25 to US$50 billion by the year 2010. Half of the money was to go to Africa. Every day, Africa spends $30 million repaying debts to the world's richest countries. Some African nations spend more servicing debt than they do on health care and education. How can nations fight AIDS, educate and feed their children and grow their economies when Western governments and institutions siphon off critical resources? Raspuns on topic: Never.
 4. Copiii Din Glodeanu

  Contati pe inca unu'.
 5. Declaratia De Kilometri Pentru "tineri"

  La sfrsitul sezonului 2010 aveam aproape 58k in luna decembrie cand i-am dat stingerea pentru hibernare, momentan am 61k o sa pun si poza. Ce se intampla? Eu cred ca mersul cu mobra este despre bucuria calatoriei, a locurilor pe unde treci si cu cine treci, si nu despre bucuria invartirii kilometrajului. E ca in viata. Dar aici intervin mai multe variabile. Majoritatea motociclistilor (cred) ar vrea sa mearga pana la capatul lumii pe mobra insa aici e vorba de bani, timp, si multe altele. Iar daca ai timp si bani, alea "multe altele" le poti egala cu zero prin forta pasiunii. Daca ar fi sa castig la loto mi-as asigura familia, si cu restul banilor as calatori prin lume pe mobra pana la final. Al lor sau al meu. Si ca sa revin on topic, la sfarsitul acestui sezon revenim cu nr. de kilometri facuti: x a facut atat, y atat, z atat. Asa, si? Facem o statistica sa...ce? In partea asta de lume motociclismul e un hobby. Comparativ cu tarile asiatice de exemplu, unde mobra este doar un mijloc de locomotie si nimic mai mult, suntem niste copii. Acolo se merge 365 zile/an. Cel mai meserias motociclist de la noi abia daca este egalul unui delivery boy din Indonezia, Malaezia sau India ca numar de kilometri. Ca experienta traita pe doua roti insa...priceless in favoarea unui adventure rider. Topicul asta este un fel de intrecere intre noi si postasul din Singapore care are maxim 50cc sub cur. Si tot ne bate. Nu dati cu pietre, cand beau cateva beri in plus devin patetic. :) P.S. De fiecare data cand vad pe forum un motociclist din Dr. Taberei, imi aduc aminte cu placere de primul mers pe Mobra 50 pe aleile de la 34.
 6. adventure touring Tdm 850

  Exista un kit pentru asa ceva http://www.demonbikes.com/more/on/details/12674 dar eu zic sa-ti vezi de treaba. Alta solutie nu stiu sa existe. Si sa nu te puna dreq sa umbli pe la amortizor sau arc. Incearca sa te obisnuiesti cu ea asa, iar daca nu poti ia-ti altceva.
 7. Muzica rock

  http://www.youtube.com/watch?v=PEbb621s_GI&feature=related
 8. Muzica rock

  "You cannot reply to this topic" Ba sa mori tu? De la nasu mare, sa traiasca! http://www.youtube.com/watch?v=YsVszthcoYk&feature=fvsr
 9. Sporturi Brutale.

  Lupte libere.
 10. Motive De Respect Pt Romani Si Romania

  Cehii si Slovacii mai batrani ne poarta un oarece respect, pentru ceea ce a facut Armata Romana in '44 ajutandu-i sa se elibereze mai repede de fascisti.
 11. Motodobrociclism

  Am si eu o rugaminte la voi, in calitate de nobody. Puteti sa faceti un mic efort astfel incat sa nu mai perpetuati aceste mizerii? Vine cate un boschet si arunca cu muci pe un forum dupa care toata lumea ia mostre si analizeaza scursura. Va rog eu sa ignorati si sa treceti mai departe. Hai noroace!
 12. Cupa Mondiala

  Tot respectul meu pentru spanioli, pentru echipa lor nationala si mai ales pentru ceea ce sunt ei ca natiune. [url=http://www.youtube.com/watch?v=SugI5d9TYiQ]Viva Espa
 13. Ce meserii au motociclistii din romania ?

  IT-ist. Deci Mario, asteapta-ma ca vin si eu!
 14. Propunere Actiune Comuna Pro Bike&motociclism

  Nu stiu daca am inteles corect dar exista o legatura intre AMR si forumul pro-bike.ro?
 15. Propunere Actiune Comuna Pro Bike&motociclism

  Care-i faza? I wanna know.
×