Mergi la conţinut

Rocca

Membri
  • Conţinut

    316
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre Rocca

  • Data naşterii 30.11.1983

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Iasi-Tecuci
  • Posesor(oare) de
    ex-bandit '96, ex-GSR k6, ex-bandit 650 k5

Realizarile lui Rocca

  1. "Baiet,da iti e rusine sa scrii ca esti din TECUCI?" lol.nu.am modificat.esti multumit acum?

  2. P.S. cum spunea si Speedy.K castig si eu prima data ceva si hopa si ghinionul ca nu pot ajunge....ffs Oricum multumesc Pro-Bike si Noni. Distractie placuta celor care vor participa :)
  3. salutari.ce pot sa spun e yahooooooooooooooooooooooooooooooooooo hmmmm... se pare ca m-am pripit...shit! se pare ca nici eu nu pot ajunge... :( imi pare rau daca am incurcat lumea. sper ca cel care se va duce in locul meu se va distra de minune.
  4. Nume: suzuki gsf 600 N bandit (1996) Data Adaugarii: 24 May 2011 - 09:15 AM Proprietar: Rocca Scurta Descriere: banditul meu(partenerul meu de drum) cu care vizitez Romania.km sunt irelevanti ... Vezi Vehicul
  5. hahahahahahaha.faina poza :D

  6. da,da.e nostim pana cand un agarici ca asta se suie pe motor si dupa aia scapa de sub control si omoara pe cineva din public.deh...
  7. Rocca

    X-enduro Raid Iasi

    astazi pe la ora 14.00 s-a terminat prima editie a X-Enduro Raid Iasi 2008 .afara a fost frumos si cald.cu toate ca cei care au concurat,precis ar fi vrut mai mult noroi (s-au intors cam curatei )si pt a trece" linia" de sosire ca niste razboinici ai padurilor.dealurilor abrupte,ai noroaielor, ajungand la finsh aratand ca niste statui de ..noroi .deh.asa a fost acum. -asta poate la anu' ??? sa vedem... Iata niste poze.diseara se anunta un show pe cinste si premierea si stinsul setei din timpul concursului cu niste beri :beer:
  8. :thumbup: Felicitari.Foarte fain si haios filmuletzu'. Mi-a placut "bataia" cu scanduri si continuarea ... Asteptam cu nerabdare si concursul de anu' viitor..sa vedem cu ce o sa ne surprindeti.
  9. Rocca

    Transport Motociclete

    salut.eu mi-am facut comanda de un tricou de la cineva care lucreaza in Madrid(el fiind din Turda).iti dau adresa de email,poate reusesti sa vorbesti cu el, poate stie niste firme sau cunoaste pe cineva care aduce motoare mai ieftin.o sa incerc sa dau de el sa-l intreb.pe site nickul lui e motorman34 nu mai tin minte are topic la sectiunea vanzari-la vanzari casti,echipamente..(cauta si o sa-l gasesti sigur) etc.nu mai stiu daca mai este in madrid ,poate a venit in tara dar intra la topicul lui si mi se pare ca o sa gasesti un nr de tel, nu stiu sigur. incearca adipop33@yahoo.com sau .eu am vorbit pe yahoo cu el in special seara dupa 20.00-21.00(asta cand era in madrid). te salut si sper sa gasesti o solutie.numai bine. daca esti inca in madrid iti dau nr de telefon poate te ajuta.663750772-ADI
  10. salut.mi se abureste viziera.as dorii o parere din partea celor care cunosc fenomenul si care au trecut prin el.am cumparat o casca shark S500 air samurai dar nu am putut sa o testez decat pana acum5 zile cand am fost la o plimbare cu motoru prin cluj(eu am stat in spate ) si am observat ca mi se abureste viziera.am deschis si ventilatia din fata dar degeaba,la fel.daca tin viziera putin ridicata nu e problema.va rog sa-mi da-ti niste sfaturi.Multumesc anticipat!!!! asfalt uscat!!!
  11. HY.if u read this u need to know i downloaded the manual(for suzuki gsf Bandit 400 91-97) but it has 40 mb and i cant e-mail u the article.i can try puting it in word and sending u that way.all the best.daniel
  12. salut.si eu as fii interesat de o asemenea aventura.DAR marea mea problema e ca nu am inca motor(sper ca la sf lunii iunie sau in iulie sa imi cumpar).deci sunt incepator,carnet am din sept 2007,dar daca cineva e dispus as vrea sa merg ca si pasager.bineinteles as asigura si partea mea din banii de benzina,etc.daca ai vreo parere as vrea sa discutam mai mult pe messenger.id-ul meu: chiriac_4ever@yahoo.com numai bine si asfalt uscat!!!
  13. salutare.inca nu am motor,sper ca in iunie sa-mi cumpar.sper ca nu e o problema daca postez o poza cu mine si cu motoru unui prieten din tg-mures.
×
×
  • Creează O Nouă...