Mergi la conţinut

sergiuxp

Membri
  • Conţinut

    10
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre sergiuxp

  • Data naşterii 20.05.1982

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Bucuresti
  • Posesor(oare) de
    Honda Hornet 2007

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://

Realizarile lui sergiuxp

  1. sergiuxp

    Motogp

    Anul acesta Eurosport Romania difuzeaza cursele din WSBK, dar din pacate nu in direct . Duminica trecuta au dat prima etapa din WSBK de la Philip Island. Macar atat sa faca si televiziunea "tovarasheasca" pentru noi.
  2. Daca vrei un sfat de incepator ia-ti un naked. Este foarte manevrabil in oras si asta o sa te ajute mult la inceput. Daca te referi la cilindree sau cai putere, totul depinde de tine. Eu mi-am luat un Hornet de 600 si sunt f f multumit de el. Il conduc de cand am terminat scoala si m-am acomodat foarte repede cu el. Bafta multa si sa-ti gasesti ceva pe gustul si posibilitatile tale. Asfat uscat.
  3. Merci mult. Din Bucuresti am cumparat-o si am dat 6.600 de Euro pe ea. Salut in mod special toti hornetistii pe care i-am vazut pe strada. Asfalt uscat si fara incidente.
  4. De doua saptamani am cumparat un Hornet second-hand din 2007 cu 4.000km si sunt fff incantat de cum mergem motorul. Sunt incepator , mai exact am 7 zile de condus pe ea si nu m-a zdruncinat deloc. Intradevar nici eu nu am fortat nota ceea ce ma face sa cred ca este o solutie de prima motocicleta pentru un incepator cat de cat cumpatat si cu drag de viata. Mai jos poze cu noua mea amanta (sper prietena sa nu citesca forumul asta). :) Asfalt uscat si drum fara incidente.
  5. Merci mult Radu. Asa ma gandeam si eu dar am intrat aici pentru ca nu am gasca de motociclisti cu care sa discut. Poate asa e mai bine, ca sunt multi care te imping sa faci prosti pe motor. Mai astept si alte pareri ...
  6. Salutare, mai am 2 saptamani pana sa-mi iau permisul si ma gandesc sa achizitionez o Yamaha fz6n 2005 second hand. Rog pe cei cu mai multa experienta sa imi dea un sfat daca e un moto OK de inceput. Stiu ca e destul de puternica pentru un incepator dar nu o iau de fitze si ca sa fac "show" cu ea. Am trecut de perioada de varsta a teribilismului. Pur si simplu imi place motociclismul si respectiva motocicleta. Am vreo sansa sa nu imi rup toate oasele sau mai rau? :)
×
×
  • Creează O Nouă...