Mergi la conţinut

Method

Membri
  • Conţinut

    47
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat Method

  1. Method

    Sfat Achizitie Moto

    eu am un Fazer din 99 de 600 si am cam 1.90 si 92 de kg si ma simt foarte bine pe Fazer. Nu stiu cele dupa 2005 cum sunt ca pozitie dar pe asta ma simt bine si nu , nu arat caraghios!
  2. Să mă prezint. Mă numesc Codruţ am 32 de ani sunt din Braşov si de vineri sunt posesorul unui Fazer 600 din 99. Motorul l-am achizitonat de aici de pe forum. Un motor corect zic eu ,versatil, manevrabil iar pentru mine ca începător este perfect .Deocamdată o bună perioadă de timp nu îmi va trebui altceva.
  3. poate cineva sa imi spuna cum Limitez Un Gsxr 1000(k4 2004), pentru caevident sunt incepator si imi dau seama ca motorul este un mic monstru. Va multumesc
  4. bun, bun, se poate intr-un final limita sau nu? si daca da cum si cine poate sa faca acest lucru. Va multumesc!
  5. Intreb de acest lucru pentru ca am posibilitatea sa achizitionez un gsxr 1000 k4 la un pret mic.L-am auzit pornit l-am accelerat pe loc de cateva ori si sincer este un monstru pentru un incepator.Oricum la statura pe care o am 1.90m si 95 de kg cand m-am asezat pe un motor de 125 paream din desene animate. Deci stie cineva cum pot sa limitez acest motor, sa nu depaseasca anumite turatii? Va multumesc.
  6. Vreau sa intreb si eu pe cineva care se pricepe daca se poate limita un gsxr 1000(K4 2004)si cum, ma refer la turatii, evident ca sunt incepator. Il vreau sa il am limitat ca simt ca este o bestie. Va multumesc
×
×
  • Creează O Nouă...