Mergi la conţinut

sesu

Membri
 • Conţinut

  26
 • Membru din

 • Ultima vizită

1 Urmăritor

Despre mine

 • Sunt
  Motociclista
 1. Accident Mortal La 3km De Cluj-napoca In Loc Baciu

  Uhh... ce incheiere..
 2. distractiv O Lume Nebuna Nebuna Nebuna

  Sa-mi fie cu iertare daca supar pe cineva, dar dupa mintea mea, baietii astia 2, damien si gaxel, au o imaginatie ...bolnava e putin spus. Pt damien, e cam tarziu, e nebun cu acte in regula , dar tu gaxel, mai ai sanse de recuparare Oricum.. am ras cu lacrimi, jur! Auzi, bec in gura.. sau...e zi de sarbatoare, nu strangem rufele... Sunteti tari, ma baieti! P.S. Pentru urmatoarele episoade, rog protagonistii doritori s-"o" cunoasca pe defluxe, sa faca rezerve serioase de "izoler", cablu de ambreiaj, sosete purtate intens. Apropo de asta, e de admirat ca nu suporta barbatii care fac secs cu sosetele in picioare. Ups, ce tarziu m-am trezit si eu..
 3. Inca Un Accident :|

  http://www.youtube.com/watch?v=uq7wXij3bS8...oi-tineri-care-
 4. Accident Mortal La 3km De Cluj-napoca In Loc Baciu

  Da, 50 km/h! RA007tuning ce stii tu a ramas doar la stadiul de propunere. Ai grija!
 5. hai acasa

  Sustin povestea cu Creanga si in plus repet: misto poze, misto subiect @f_zoltan sa-ti traiasca ambii cu A-ul si fara evenimente pe asfalt. Astept poza cu ala micu'. Cat mai are?
 6. Ofer Recompensa

  Cum fac sa ma "dezabonez" de la subiectul asta? Sabine, Gaby, sau cum te-o mai chema, VOMITA PRIETENE IN BUDA NU IN FORUMURI! De ce nu il lasati singur in subiectul lui? Hai sa nu mai scriem nimic. Ce-o sa faca? Cu cine se mai cearta? Bleah!
 7. hai acasa

  Eu! (vreau de la tine exemple concrete, mai ales pentru stilul tau de a scrie) :)
 8. hai acasa

  @gaxel Interesanta povestea ta, sunt individuoasa pe tine ca ai putut trai si vedea astfel de momente (pozele is beeeeestiale!) As comenta mai multe, dar micul terorist nu ma lasa. @f_zoltan Pai daca voi nu vreti sa o aratati, o arat eu
 9. hai acasa

  Da-ne lincu' ... Ne descurcam noi
 10. Accident Mortal La 3km De Cluj-napoca In Loc Baciu

  De-ar fi toti ca tine...
 11. Accident Mortal La 3km De Cluj-napoca In Loc Baciu

  Multumesc pentru raspuns. Inteleg acum.
 12. Accident Mortal La 3km De Cluj-napoca In Loc Baciu

  O spui asa de usor, de parca ai spune "da, trebuie sa acceptam ca iarba e verde si nu rosie". Stiu ca unii au porniri... altii si le pot controla... dar ce te faci daca pornirile unora ii jeneaza pana la moarte pe altii? Mai poti accepta situatia asta daca ai fi in locul celor ca Maier? Nu stiu.. incerc sa vad lucrurile si asa cum spuneti voi, dar mi-e greu.. nu prea reusesc. AndreiRN eu credeam ca inteleg situatia dar tot nu va solutii...
 13. Accident Mortal La 3km De Cluj-napoca In Loc Baciu

  Bun si ce vrei sa zici? Ca tre sa acceptam situatia?
×