Mergi la conţinut

rode

Membri
  • Conţinut

    5
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre mine

  • Locatie
    Bucuresti
  • Posesor(oare) de
    Honda CBR 600 F4

Realizarile lui rode

  1. rode

    jambes.jpg

    Intotdeauna insist ca cine merge pasager la mine pe mobra sa poarte echipament cat mai apropiat de cel necesar... oare daca fatuca asta ar face autostopul, mi-ar mai pasa???
  2. rode

    pe o roata

    eu cred ca fatuca, ajunsa la o varsta, s-a gandit ca ar fi momentul sa-si mai ridice un pic tatele... nu stiu daca-i cea mai buna solutie dar sunt convins ca-i spectaculoasa.
  3. rode

    tinerete...tinerete....

    putini vad dincolo de materialul de laba... in plus, eu cred ca asa se face selectia naturala, ala care merge cu peptu' gol ca Tarzan, isi merita soarta, merita sa-si lase pieile pe asfalt... tot meseriasu' isi ia carnet pentru A, isi ia o mobra de 1000 si arata ca in maretia lui, o poate ridica pe o roata si poate depasi pe trecerea de pietoni sau poate trece in vana prin intersectie.
  4. rode

    sma --- plictisela

    salut, ma numesc gheorghe.... doooh....
  5. e drept ca-s multi motociclisti care abuzeaza de caii putere dar sunt foarte multi soferi care nu stiu pentru ce-s oglinzile de la masina si le folosesc doar pentru fard si aranjarea parului si sa nu se apuce vreun sofer care sa nu aiba si A sa ma contrazica pentru ca zilnic am de-a face cu soferi care ies de pe stradute laterale fara sa se asigure "pentru ca masina lui are 27 de airbaguri si toate stelele NCAP". am avut niste batai de cap cu tot felul de frustrati cand si-a luat prietena mea categ. A de nu mi-a venit sa cred, cand vedeau ca-i fata si ca merge regulamentar, mai ca-i muscau din roata sa-i arate ei cum se merge... e strada plina de shumhari. asadar, dragi conservari fara A, uitati-va la statistici, ganditi-va ca motocicleta care zboara de langa voi la semafor face asta si pentru ca deplaseaza 200 de kg pe sosea si nu 1,5 tone si chiar daca nu depasesti 60-70, tot ajungi la semaforul urmator mai repede datorita demarajului. nu mai considerati toti ca aveti radar in partea dorsala. scuze daca am fost pe langa tema dar conceptia unora ma lasa cu gura cascata... cateodata ma uit la fierul meu si ma intreb cand o sa mi se intample si mie...
×
×
  • Creează O Nouă...