Mergi la conţinut

zoomzoom.zoomzoom

Membri
  • Conţinut

    3
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat zoomzoom.zoomzoom

  1. Am inteles ca poti da de carnetul A1 de la 16 ani,dar cum dai carnetu,este greu dak stie cineva si eventul cat timp.ms anticipat! Asfalt uscat!
  2. AS vrea sa stiu va rog,am aproape 17 ani si vreau sa-mi iau enduro de 49cc,c spuneti e prea mica cilindreea sau c sfaturi imi dati? Multumesc anticipat si asfalt uscat desigur!
  3. Salut!Am aproape 17 ani dar sunt pasionat de motoare de cand ma stiu.Pana acum nu am avut posibilitatea sa-mi ia ceva,orice cu motor pe 2 roti dar a venit i sfarsit si vremea aia.Eu staun in Tulcea dar am casa in provincie si stiti cum sunt drumurile pana acolo si acolo.Un prieten care are ceva experinta in motoare m-a sfatuit sa-mi iau un enduro de 49cmc,eu la inceput insa voiam ceva mai puternic dar dupa c am citit topicurile de aici m-am convins k e mai bine la inceput ceva mai ,,cuminte''.Mi-a aspus sa caut honda crea k sunt printre cele mai bune cik.Voi c sfaturi imi dati,cum sa ma comport cu ea si eventual dak stie cineva de unde pot sa fac rost? Multa stima!
×
×
  • Creează O Nouă...