Mergi la conţinut

hysaf

Membri
  • Conţinut

    62
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat hysaf

  1. Ce anume ti se pare "execrabil" la el.Detaliaza te rog. Asta e modul tau de a proceda in efectuarea unei comenzi(messenger,telefonic)?.Te-ai dus vreodata personal acolo sa clarificati situatia? POLO Motorrad trimite la fel si la Mymoto,si la Romimoto,oriunde vrei tu,toata discutia este in COMANDA FERMA,Ce discuti pe mess, discuti detalii nu chestii concrete. 90% din toate persoanele care apeleaza pe messenger intreaba orice altceva decat ar trebuii.Pe demonstrate.
  2. Daca te uiti atent sub poze,scrie.Dar iti mai zic odata. Telefon: 0733 285 805 Mail: craiova@mymoto.ro Yahoo messenger: mymoto.craiova Ne gasiti pe Calea Bucuresti nr.22,bl M18B (deasupra EGIPTEANUL VALUTA-Zona Piata Mare)
  3. Foarte multi.Multi care nu stau pe forum,ci .Forumisti sunt mai putini.
  4. Salut, Luna aceasta avem PIESE ORIGINALE CU 5% REDUCERE !!! http://mymoto.ro/online/index.php?/topic/76-oferta-piese-oem-5-discount-iuli e-2012/
  5. Salut, Noi suntem dealer-ul oficial POLO Motorrad in Romania,putem aduce orice in materie de echipament de la ei si nu numai,in functie de bugetul tau. In plus,avem o oferta la niste preturi foarte bune,in limita stocului disponibil !!!
  6. Avem placerea sa va oferim din stoc si la comanda la cele mai bune preturi o gama variata de consumabile(Ulei,Filtre,Buji, Acumulatori), Tunning (Parbrize Racing, Buji Iridium, Filtre aer Racing, Esapamente Racing, Furtune frana Racing),piese,echipamente,accesorii si nu numai! Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati: Telefon: 0733 285 805 Mail: craiova@mymoto.ro Yahoo messenger: mymoto.craiova Ne gasiti pe Calea Bucuresti nr.22,bl M18B (deasupra EGIPTEANUL VALUTA-Zona Piata Mare)
  7. Hop si eu cu proaspatu` meu vfr ,si cu mufa mea de pitzipoank
  8. Salut Robert,Alin ma numesc,sunt din Craiova,si de ieri sunt posesorul unei honda vfr. Deocamdata sunt la inceput si ma chinuiesc un pic sa fac toate lucrurile corect,dar ce sa fac asta e. Sa auzim numai de bine,si asflat uscat! PS: Abia astept sa vina primavara odata!
  9. 110 km/h in spate pe o Aprilia RS 50 putzin modificata.
  10. hysaf

    R.I.P. RaceR

    ce pot sa zic baietii,purtati tot timpu costumu` casca si cu ochii in 4 always!R.I.P. RaceR!un baiat deosebit!Sa-i fie tarana usoara! DRUM USCAT BAIETI!
  11. hysaf

    Motoromania

    Am vazut emisiunea de la inceput si de atunci ma-m declarat fan MOTOROMANIA!nu trece duminica care eu sa nu ma uit la emisiune! MUlt noroc si sa aduceti reportaje interesante in continuare! Alin -Craiova
×
×
  • Creează O Nouă...