Mergi la conţinut

daimona

Membri
 • Conţinut

  6
 • Membru din

 • Ultima vizită

1 Urmăritor

Despre daimona

 • Data naşterii 06.08.1982

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 • Yahoo
  daimona06
 1. la multi ani

  La multi ani!!! Toto..... Distractie placuta de Revelion, multe realizari in nou an si multi, multi km fara probleme....
 2. prima data cand v-ati suit pe un motor

  Dupa ce m-a resprins Dobre (ilioara) motivand ca sunt "prea subtirica pentru un motor", si m-a acceptat cu chiu, cu vai Strajescu........am mers mai bine decat ma asteptam si eu, iar dupa ce am coboart de pe motor eram super entuziazmata. Senzatia fusese extraodinara si deja visam la calatorii prin tara si in afara pe motor. A fost super si cam asa am tinut-o toata scoala, oricat de oabosita eram, cand ajungeam la Ilioara eram super ok si am mai luat si permisul din prima ...... ( asta aviz celor care descurajeaza si celor descurajatati din diferite motive)
 3. motocicliste craciun fericit

  Multumesc .. la fel si tie!!!!...Sa te bucuri mult de tot de sarbatorile astea si sa ai un nou an super, tot ce-ti propui sa se realizeze mai bine si mai repede decat te-ai astepta!!1 si .... multi, multi km in nou an!!!
 4. ..bun!.. am A-ul....

  Ok....multumesc mult!!
 5. ..bun!.. am A-ul....

  Salut !!! Am A-ul de anul trecut, dar in afara de "a conduce" prin poligon....nu pot sa ma laud cu altceva pana acum. Totusi, vreau sa-mi iau motor in maxim o luna si nu am de gand sa fac vreo bravura pe strazile noaste dragute din Bucuresti. Unde si cum pot sa-mi mai iau niste ore de condus, dar in afara poligonului?
 6. salut !!! .....sunt si eu pe aici .. alaturi de voi !!!!
×