Mergi la conţinut

Toni

Consigliere
 • Conţinut

  1.029
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  47
 • Online

  166d 6h 23m 40s

Toni last won the day on 19 Martie

Toni had the most liked content!

Despre Toni

 • Grad
  motorizat
 • Data naşterii 11.04.1965

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Galati
 • Posesor(oare) de
  Yamaha FZS 1000 Fazer - 2003

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 • Yahoo
  tonybanciog
 • Skype
  tonibanciog

Vizitatori recenţi

3.646 vizualizări profil
 1. N S E W Moto, Accesorii Enduro Turing

  Fa te rog o poza la dispozitivul tau, eventual langa motor ca sa imi fac o idee si trimite-mi-o sau posteaz-o aici. Multumesc.
 2. La Multi Ani!

  Mulțumesc. Abia aștept...
 3. La Multi Ani!

  Mulțumesc Ivane. Multă sănătate și ție!
 4. Poate nu am fost foarte convingatori. Trebuie sa ii mai chemam dar poate trebuie sa organizam mai bine prezenta lor acolo.
 5. Tot uitandu-ma la prezentarile de motociclete facute de Tibi Troia in emisiunea La volan si pe blogul lui personal, mi-am pus intrebarea oare de ce nu il invitam noi la intrunirea noastra anuala astfel incat sa avem langa noi un membru de onoare? Poate ar putea sa vina chiar cu cate o motocicleta de prezentare astfel incat sa le vedem si noi mai de aproape. Ce ziceti?
 6. La Multi Ani!

  La multi ani Bogdan si multa sanatate !!!
 7. Sa Ne Veselim

  Gluma sigur nu e dar nici profesionalism.
 8. Mottoul Clubului Motoveteranilor

  Pasiunea poate fi oricare, dar mesajul e pentru cunoscatori... pentru restul ramane misterul... cu toate ca fiind vorba de un club moto va fi cel putin ciudat ca cineva sa se gandeasca la filatelie.
 9. Mottoul Clubului Motoveteranilor

  " O viata dedicata unei pasiuni"
 10. Pentru ca subiectul prezinta interes, deschid acest topic in care va rog sa veniti cu propuneri originale de motto-uri pentru clubul nostru. Toate propunerile vor fi centralizate in acest topic si la urma o vom alege pe cea mai buna, frumoasa si reprezentativa. Definitia "motto"-ului din Wikipedia este: "o maximă, o expresie menită să rezume în mod oficial motivația generală sau intenția unui individ, familie, grup social sau organizație". Va propun urmatorul mod de lucru: 1. Preselectia: prin utilizarea butonului "Apreciaza" care se regaseste in partea dreapta jos a fiecarui mesaj postat aici. Va rog sa utilizati acest buton pentru toate propunerile care va plac si vi se par reprezentative pentru clubul nostru. Vor fi preselectate pentru semifinala numai acele propuneri care vor avea cel putin 5 aprecieri. 2. Selectia semifinala: prin vot, aici pe forum, vom alege trei variante din cele ce au trecut de preselectie. 3. Selectia finala: prin vot in direct (live) la sedinta intrunirii 2018. Va reamintesc si urmatorul articol din Codul Clubului Motoveteranilor: "Art.5 Dreptul de proprietate materială şi intelectuală: orice bun material de orice natură, orice sumă de bani şi orice înscris (text, slogan, motto etc.) donat sau conceput pentru Clubul Motoveteranilor de către membrii săi, precum şi cele obţinute de Clubul Motoveteranilor de la terţe persoane fizice sau juridice în conformitate cu prezentul document, devin proprietatea Clubului Motoveteranilor intrând în patrimoniul acestuia şi nimeni nu mai poate avea vreo pretenţie financiară, intelectuală, morală sau de altă natură, asupra lor. Decizia modului de utilizare a celor prevăzute în art.5, alin.1 din prezentul document, revine Adunării Membrilor." Pentru a putea fi preselectate, ii rog pe cei care deja au postat propuneri pe topicul intrunirii 2017, sa posteze din nou propunerile lor aici, dar atentie: postati numai cate o singura propunere odata (o postare sa contina o singura propunere, "n" propuneri = "n" postari) astfel incat ceilalti sa poata aprecia (sau nu), individual fiecare propunere. Ideile de imbunatatire a sistemului propus de mine, sunt binevenite.
 11. Salut și bine ai venit!
 12. Galațiul e tot în Moldova și am fost câțiva. Apoi jumătate din plăcerea întrunirii e însuși drumul, dacă întrunirea ar avea loc la 10 km de domiciliul meu atunci as fi privat de o parte esențială din bucuria întrunirii. Eu zic ca tot centrul țării (nu neapărat Călimănești) e mai potrivit ca locație. Cui îi pasă, vine macar odată la 2 ani, cui nu-i pasă își găsește pentru sieși tot felul de argumente ca să nu vină. Cine chiar nu poate veni la 2 ani, poate fi simpatizant sau membru de onoare dacă întrunește restul condițiilor. Clubul nu trebuie sa aibă neapărat cât mai mulți membri iar sistemul ăsta de pierdere a calității de membru plin la a treia absență, se pare că e o bună sită de cernut.
 13. Din una in alta vad ca incepe sa se contureze si ordinea de zi pentru sedinta. O rog pe Mirela, in calitatea ei de secretara, sa centralizeze intr-o lista toate propunerile de subiecte de discutat la sedinta si vin si eu cu o propunere: sa gasim un motto (o deviza) a clubului, ceva care sa sintetizeze intr-o fraza ideile dupa care ne calauzim. Daca latura estetica a siglei a fost si este discutabila, haideti ca macar sa gasim o deviza frumoasa. De exemplu mie imi place foarte mult motto-ul pro-bike: Mai multi prieteni, Mai uniti, Impreuna pentru o idee...Si o pasiune fara margini. Dar asta l-am dat doar ca exemplu, noi trebuie sa ne gasim unul al nostru, original... hai veniti cu idei cat mai mute ca sa avem de unde alege.
 14. Salutari tuturor. In primul rand vreau sa va spun ca ma bucur nespus ca a inceput (ce de obicei) febra premergatoare intrunirii anuale. Sunt convins ca si pentru voi, toate discutiile si zbaterile astea premergatoare intrunirii, sunt sau ar trebui sa fie o mare bucurie. Haideti sa lasam la o parte micile orgolii si sa fim un pic mai uniti si mai solidari unii cu altii, sa tinem cont de parerea fiecarui membru (chiar daca e o parere singulara, fiecare om e la fel de important) si sa facem tot ceea ce e posibil ca sa scoatem maxim din aceasta intrunire. Mesajele de genul: cine poate, vine, cine nu, nu sau cine va retine sa va duceti in alta parte, cu tot respectul si fara nici un pic de ranchiuna va spun ca nu sunt deloc incurajatoare la solidaritate ci din contra, duc la dezbinare. Anul trecut mi-am luat destule suturi (virtuale) pentru ca am militat pentru a schimba in fiecare an locatia si a o alege prin vot, argumentele fiind ca daca vreau turism o pot face in concediu cu familia si nu la intrunirea moto. Anul asta vad ca acelasi grup de persoane vor musai o locatie scumpa pentru ca sa poata cobora din camera la piscina in halat si cu berea in mana sau/si la restaurant unde musai trebuie sa se gaseasca si tigari pentru ca altfel va fi sfarsitul lumii. Pai fara suparare dar uitam de ce ne adunam si care e scopul intrunirii. Scopul principal, nu sunt tratamentele balneo-climaterice sau desfatarea poftelor bahice si gastronomice, astea se pot face in concediu, cu familia. Scopul principal al intrunirii este intalnirea si revederea prietenilor cu pasiune comuna, apoi analiza a ceea ce a fost si a ceea ce va sa vina in existenta si activitatea clubului. Dar oare vom mai putea vorbi de existenta viitoare a clubului daca pana chiar si la intrunirea nationala anuala vom fi dezbinati si despartiti in grupuri si grupulete? Ma gandesc cu mahnire ca s-ar putea ca in final, dintr-un club puternic si numeros ca membri, invidiat de multi, sa se aleaga praful sau sa se rezume cel mult doar la grupul Casa Nasului. Ar fi trist pentru toti, chiar daca unii nu isi dau seama acum. Eu am platit avansul in ideea de a sprijini si inlesni activitatea organizatorilor si de a le da munitie pentru negociere dar asta nu inseamna ca doresc sa merg neaparat intr-o locatie nejustificat de scumpa unde vom fi doar un sfert sau si mai putin din club. Parerea mea personala e ca nu trebuie sa ne grabim cu plata avansului, pentru ca odata avansul platit, nu se va mai putea negocia nimic si sustin cele spuse de Dan, Ivan, Cosmin, Mirela.
 15. Am platit 200 lei, din care: 100 lei Anton Banciog (eu) 100 lei Marian Ciudin
×