Mergi la conţinut

Toni

Consigliere
 • Conţinut

  998
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  47
 • Online

  168d 17h 59m 23s

Toni last won the day on 19 Martie

Toni had the most liked content!

Despre Toni

 • Grad
  motorizat
 • Data naşterii 11.04.1965

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Galati
 • Posesor(oare) de
  Yamaha FZS 1000 Fazer - 2003

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 • Yahoo
  tonybanciog
 • Skype
  tonibanciog

Vizitatori recenţi

3.844 vizualizări profil
 1. RCA calculatie dauna

  calculul e simplu, iti dau 75 % din valoarea devizului
 2. Multumim Noni! Sa fie intr-un ceas bun!
 3. Versiune 1.0.0

  1 descărcare

  Codul Clubului Motoveteranilor 2016

  Gratuit

 4. Intrunirea de toamna 2017

  Din păcate nu cred ca voi fi acasă atunci.
 5. Intrunirea de toamna 2017

  Felicitări Orlando pentru inițiativa!
 6. N S E W Moto, Accesorii Enduro Turing

  Fa te rog o poza la dispozitivul tau, eventual langa motor ca sa imi fac o idee si trimite-mi-o sau posteaz-o aici. Multumesc.
 7. La Multi Ani!

  Mulțumesc. Abia aștept...
 8. La Multi Ani!

  Mulțumesc Ivane. Multă sănătate și ție!
 9. Poate nu am fost foarte convingatori. Trebuie sa ii mai chemam dar poate trebuie sa organizam mai bine prezenta lor acolo.
 10. Tot uitandu-ma la prezentarile de motociclete facute de Tibi Troia in emisiunea La volan si pe blogul lui personal, mi-am pus intrebarea oare de ce nu il invitam noi la intrunirea noastra anuala astfel incat sa avem langa noi un membru de onoare? Poate ar putea sa vina chiar cu cate o motocicleta de prezentare astfel incat sa le vedem si noi mai de aproape. Ce ziceti?
 11. La Multi Ani!

  La multi ani Bogdan si multa sanatate !!!
 12. Sa Ne Veselim

  Gluma sigur nu e dar nici profesionalism.
 13. Mottoul Clubului Motoveteranilor

  Pasiunea poate fi oricare, dar mesajul e pentru cunoscatori... pentru restul ramane misterul... cu toate ca fiind vorba de un club moto va fi cel putin ciudat ca cineva sa se gandeasca la filatelie.
 14. Mottoul Clubului Motoveteranilor

  " O viata dedicata unei pasiuni"
 15. Pentru ca subiectul prezinta interes, deschid acest topic in care va rog sa veniti cu propuneri originale de motto-uri pentru clubul nostru. Toate propunerile vor fi centralizate in acest topic si la urma o vom alege pe cea mai buna, frumoasa si reprezentativa. Definitia "motto"-ului din Wikipedia este: "o maximă, o expresie menită să rezume în mod oficial motivația generală sau intenția unui individ, familie, grup social sau organizație". Va propun urmatorul mod de lucru: 1. Preselectia: prin utilizarea butonului "Apreciaza" care se regaseste in partea dreapta jos a fiecarui mesaj postat aici. Va rog sa utilizati acest buton pentru toate propunerile care va plac si vi se par reprezentative pentru clubul nostru. Vor fi preselectate pentru semifinala numai acele propuneri care vor avea cel putin 5 aprecieri. 2. Selectia semifinala: prin vot, aici pe forum, vom alege trei variante din cele ce au trecut de preselectie. 3. Selectia finala: prin vot in direct (live) la sedinta intrunirii 2018. Va reamintesc si urmatorul articol din Codul Clubului Motoveteranilor: "Art.5 Dreptul de proprietate materială şi intelectuală: orice bun material de orice natură, orice sumă de bani şi orice înscris (text, slogan, motto etc.) donat sau conceput pentru Clubul Motoveteranilor de către membrii săi, precum şi cele obţinute de Clubul Motoveteranilor de la terţe persoane fizice sau juridice în conformitate cu prezentul document, devin proprietatea Clubului Motoveteranilor intrând în patrimoniul acestuia şi nimeni nu mai poate avea vreo pretenţie financiară, intelectuală, morală sau de altă natură, asupra lor. Decizia modului de utilizare a celor prevăzute în art.5, alin.1 din prezentul document, revine Adunării Membrilor." Pentru a putea fi preselectate, ii rog pe cei care deja au postat propuneri pe topicul intrunirii 2017, sa posteze din nou propunerile lor aici, dar atentie: postati numai cate o singura propunere odata (o postare sa contina o singura propunere, "n" propuneri = "n" postari) astfel incat ceilalti sa poata aprecia (sau nu), individual fiecare propunere. Ideile de imbunatatire a sistemului propus de mine, sunt binevenite.
×