Mergi la conţinut

chatuiesc

Membri
 • Conţinut

  242
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  2d 9h 20m 32s

1 Urmăritor

Despre mine

 • Locatie
  Bucuresti

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 • Yahoo
  chatuiesc_2
 1. chatuiesc

 2. muntenia Vreau Sa Cumpar Moto Dar Nu Are Fiscal!

  Salut... Daca pare prea frumos ca sa fie adevarat ! chiar este ! Ai grija ! In al doilea rand, vezi daca da de nenea ala ! daca da de el sa ii dea fiscal(daca nu ia dat atunci de cand are contract, vezi !) daca poate (ca sunt cazuri in care are datorii garla si nu are cum !) Daca nu da de ala, NU o lua fiindca el de la cine o iei tu trebuie sa iti dea el fiscal NU ala de la cine a luat-o el ! tu daca nu iei de la el nu ai nici o treaba cu primul ! si nici nu ai cum sa tragi la raspundere pe ala de la care la luat asta de la care vrei tu sa cumperi ! Se mai poate face si alta manevra, sa o iei tu cum ar fi de la ala primul, sa faci contract de v-c intre tine si el, dar la fel trebuie sa dai de el. Acum mai se mai poate ca asta sa nu il fi inscris chiar daca avea fiscal de la ala primul, fiindca nu vroia sa il tina, sau daca il inscria nu mai avea cum sa il scoata(datorii mari) sau nu la inscris in 30 de zile si a expirat fiscalul (findca e valabil 30 de zile) si mai fac astia fite ! Parerea mea pune problema asa: Fa contract intre el si tine, dai 100 de euro sa faca rost de fiscal si iti da motorul si tu restul de bani cand are tot la el, inclusiv fiscal in termen ! Informeaza-te ! si nu face lucruri decat daca se pot face pana la capat ! Succes !
 3. adventure touring Bmw F650 (St) 1993-2000

  japonezele din acceiasi perioada ca si F sunt superioare din mai multe pct de vedere, dar trebuie luat in considerare si uzura in particular si mai ales cine si cum a mers, daca a fost facut la timp service s.a.m.d
 4. adventure touring Bmw F650 (St) 1993-2000

  Am rezolvat. Asfalt Uscat Cine are nevoie de presa asta sa ma anunte.
 5. adventure touring Bmw F650 (St) 1993-2000

  Incearca sa mergi un pic cu fiecare si vei alege accea pe care te simti tu ok. Cel mai bine cand alegi un motor este sa mergi cu el. Adica batraneste pe incercate. Eu asa fac.
 6. Sa Furat Ktm Lc4 Adventure

  ...e un caz fericit....data viitoare fii mai circumspect, ca totusi suntem in RO.
×