Mergi la conţinut

zigzag

Membri
  • Conţinut

    1.348
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    28

Tot ce a postat zigzag

  1. Pentru ca am stat la masa "negocierilor" cand s-au hotarat regulile clubului si pentru ca ma simt cumva legat de aceasta grupare, am sa-mi spun si eu opinia. Membri cu drept de vot si dreptul de a purta sigla clubului = doar cei cu 20 de ani vechime categoria A. Toti cei care nu au 20 de ani vechime = simpatizanti, fara drept de vot si fara dreptul de a purta sigla. Sau, ca sa nu se simta exclusi, o sigla putin diferita de cea a membrilor clubului. Altfel, cadeti in derizoriu si nimeni n-o sa va ia niciodata in serios. Doar vor face bascalie de voi. Cred ca e cazul sa faceti putina curatenie in acest club. Parerea mea.
  2. Nicio sansa sa mai fie cum a fost si slabe sanse de remediere. Vor pleca pe rand. Spre ex. eu am fost simpatizant si am fost prin preajma motoveteranilor inca de la inceputuri. Am fost la masa la care s-au creionat primele reguli ale clubului. Am renuntat din niste motive pe care nu vreau sa le discut aici. Ma batea un gand sa rezerv o camera la intalnirea de anul asta dar mi-a trecut repede dupa ce am fost luat la rost ca ce treaba am eu cu clubul si in ce calitate indraznesc sa-mi exprim opinia. Poate oi veni intr-o scurta vizita sambata dar acum as zice ca sunt slabe sanse. Gustul e amarui.
  3. Ivan, eu nu zic sa mergeti la bani multi si nici putini. Am zis doar sa va tineti de vot. Si stii de ce? Pentru ca oricat incercati voi sa faceti pe diplomatii si sa mimati calmul, se simte tensiunea in aer. In eventualitatea ca nicio tabara nu renunta la preferinte, votul de anul trecut mi s-a parut singura solutie de necontestat. Daca prevedeam astfel de reactie in mod cert nu spuneam nimic si-mi vedeam de ale mele. De contre pe net sunt satul de mult. -------------------- Si da, m-a deranjat cand ai spus ca interventia mea e ca nuca-n perete. Scuzele tale sunt de prisos. Din punctul meu de vedere orice discutie cu tine e incheiata.
  4. Ivan, n-ai inteles. Eu nu comparam BMW Camp cu Intalnirea Motoveteranilor. Eu aduceam in discutie oamenii care sunt toti la fel. Mai exact, stiu din experienta (adica vreo 7 intalniri) ca intotdeauna vor exista oameni care vor gasi de cuviinta sa comenteze deciziile celor care-si bat capul sa faca ceva. Oameni care daca nu e ca ei, nu prea e bine. Am spus ca mi-as baga picioru' deoarece, daca nu l-as baga si as pleca urechea la toti comentatorii, m-as fi lasat de mult de organizat intalniri considerate de unii frumoase. Chiar daca tonul tau e impaciuitor, tu vrei sa se faca dupa placut tau si al jumatatii in care zici ca te regasesti. Ar trebui sa tii cont si de cealalta jumatate. Sau daca nu tii cont de ei, macar tine cont de ceea ce ati votat, ca de fapt eu asta vroiam sa spun. Votul vostru decide. Cum spuneam, fiti mai atenti ce votati pentru la anul. In rest, daca interventia mea de acum e nuca in perete sau altceva, e mai putin important. La fel ca interventia mea de acum multi ani cand practic am mutat sectiunea veteranilor pe site-ul asta in semn de protest si ca urmare a bann-arii tale pe motociclism. Deci pentru tine. Dar nu-i bai, ca asa-s oamenii. Macar acum stim cu cine stam de vorba..
  5. Din punctul meu de vedere e bine si la cazare mai scumpa ca ai ceva conditii dar si la ieftineala ca faci ceva economie. Deci nu tin cu nicio tabara. Am organizat destule intalniri ca sa stiu ca e absolut imposibil sa-i multumesti pe toti. Daca faceti la bani multi o sa comenteze cei care vor la bani putini si invers. Jumate vreti la hotelul asa zis scump, jumate vreti in alta parte la bani mai putini. Cine are dreptate? VOTUL ARE DREPTATE! Ati votat locul si organizatorii! Aici s-au terminat discutiile! Consider ca cei care au fost votati organizatori au facut un gest frumos ca si-au pierdut timpul sa raspunda nemultumitilor. Eu imi bagam picioru' si-mi vedeam de organizare. Spun asta fara niciun fel de rautate. In concluzie, cei care credeti ca puteti organiza mai bine, veniti cu o propunere clara si un angajament ferm la sedinta si daca va voteaza lumea organizati cum vreti. Pana atunci, toate aceste comentarii nu fac decat sa dezbine. Toti aveti dreptate in felul vostru si nu veti da dreptate celuilalt. Nimeni nu vrea sefi dar niste reguli de functionare trebuie sa existe, altfel nu se invart rotitele. Daca ati stabilit prin vot organizatorii si Calimanesti, atunci mergeti pe mana lor acum si pentru la anul aveti grija ce votati.
  6. Cica aia de la pensiune vor profit maxim si nu le convine sa aiba o camera ocupata doar o noapte. In concluzie, am dat altcuiva camera si pentru mine ramane poate o vizita scurta sambata. Distractie placuta!
  7. Oferta camera in stand by. Nu pot veni de vineri din cauza serviciului dar as putea ramane sambata noapte, asta daca e voie sa ocupam o camera doar o noapte. Astept raspuns de la Orlando.
  8. Din pacate nu mai pot veni la toata intalnirea. Eventual doar o scurta vizita sambata dar nici aia nu e sigur. In concluzie, daca doreste careva o camera in vila Green House Dambovicioara, pot ceda camera mea. Tot ce trebuie sa faceti e sa ma sunati ( 0724330352 ) ca sa stabilim cum facem cu avansul.
  9. We asta merg aici: http://www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/741108-intalnire-de-prieteni-la-vidra-17-18-septembrie/#entry4231540 Lista e deschisa.
  10. Multumim, Sorin! A fost super si traiesc cu speranta c-o sa mai fie si la anul.
  11. Sa-mi plimbi si mie putin fetele la mare. Cine stie, poate se molipsesc :)
  12. Am depus si eu 100 lei in cont (Angelo Brezoianu). Mic dejun pt sambata si duminica, o persoana. Daca vine si nefasta mai adaugam un mic dejun la fata locului. Multumesc!
  13. Si de la mine cateva, de pe la Cheile Oltetului
  14. vine careva aici? - http://www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/740142-intrunirea-de-comuniste-ei-ataee-siriu-2016/
  15. Hai mai bine la Bmw Camp, dormim la Vidra. Se poate si cu cortul daca vrei. Sau cazare dar suna inainte pt rezervare. 0743 074 536 Mai multe detalii pe motociclism.
  16. M-am cam sucit. Nu stiu in ce directie o voi lua.
  17. Sambata ma duc la Shabla sa trag o baie. https://www.google.com/maps/dir/București,+România/Șabla,+Bulgaria/@43.8221547,26.6733205,8z/data=!4m19!4m18!1m10!1m1!1s0x40b1f93abf3cad4f:0xac0632e37c9ca628!2m2!1d26.1025384!2d44.4267674!3m4!1m2!1d26.9111387!2d44.0318396!3s0x40afd0745ccde577:0x9246c68305b549a!1m5!1m1!1s0x40a4c431cd2c1c8f:0xb94c8d98caede55d!2m2!1d28.5352334!2d43.5379436!3e0 La intors prin Ro Daca vrea careva va astept cu un tel.
  18. Duminica as lua-o spre Bulgaria. Veliko sau mare. Dati de stire daca vrea careva sa vina.
  19. Traseu: - Dus - Intors Plecare dimineata, maxim 8.
×
×
  • Creează O Nouă...