Mergi la conţinut

f_zoltan

Consigliere
  • Conţinut

    3.809
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    48

f_zoltan last won the day on 7 Septembrie 2015

f_zoltan had the most liked content!

Despre f_zoltan

  • Data naşterii 23.06.1966

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Petrosani
  • Posesor(oare) de
    Kawasaki EL250B (D3)/94, Kawasaki KLR500/89

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://zoli.cda.ro
  • Yahoo
    f_zoltan

Vizitatori recenţi

17.866 vizualizări profil
  1. Garcya, ce rezolutie ai la monitor? Cred ca ai un monitor bigass, burghezule, ca la mine pe 1366x768 vine peste modulele de text si se vede beton. :) Ai dreptate, daca ajunge sa fie pe fundal e mai greu vizibil, doar cineva obisnuit cu ideea de "go to top" o observa, pentru ca instinctiv stie ce cauta.
  2. Mie imi place! Imi mai plac si newsletterele in mail, au continut fain si nu vin des sa devina agasante. Apropo de newsletter, daca poti schimba textul cand atentioneaza de continut nou in poze, ar fi bine. E o insiruire misterioasa de litere si cifre (probabil numele fisierului) fara prea multe explicatii si in prima faza ma speriasem ca e ceva malware.
  3. f_zoltan

    Accident Usor

    De ce esti deranjat de formularea mea, evident exagerata? AI folosit niste cuvinte mult mai dure la adresa soferului fara sa il fi cunoscut vreodata, acum dintr-o data sangerezi pentru o formulare mult mai blanda la adresa motoristului. Am folosit-o dinadins ca sa vezi ca epitetele pot veni din ambele directii. In mod normal nu folosesc caracterizari de nici un fel la adresa unor oameni pe care nu-i cunosc, chiar daca am o parere execrabila despre ORICINE care se urca la volan cu alcool in cap. Asta e cel mai solid argument al meu. Si decide-te, sunt dinozaur sau pionier? E cam greu sa fiu ambele.
  4. f_zoltan

    Accident Usor

    Bine bre, nu va aresteaza nimeni pentru incitare la distrugere, pentru ca nu ar fi dovezi, dar de partea cealalta cu ce mama naibii demonstrati intentia? Acolo nu trebuie dovezi, ajunge ca asa a simtit ala in urina? Curva asta de lege lucreaza in ambele directii, indiferent de ce vise aveti voi. Eu unul nu va doresc sa constatati pe pielea voastra. O tot bagati cu intentia, de parca e visul conservarului mic burghez (de grija caruia muriti voi) sa iasa in zi de sarbatoare ca sa ii arate nevestei cum da cu un bou de pamant! Panarama aia de copchil avea carnet de cateva luni, nu ii duce dorul, dar asta are de tras pana isi primeste carnetul inapoi si e probabil ca il folosea zilnic. In functie de rezultatul cercetarilor, poate il da el in judecata pe motorist pentru daunele provocate de lipsa carnetului. Cum suna asta? In alta ordine de idei, alcoolemia motoristului sigur a iesit de la mere, cum sustinea nu stiu ce parlamentar prins baut la volan. M-ati convins! O sa ma feresc de mere de acum incolo. Nu stiu de ce traiam cu impresia ca alcoolul in sange e interzis de lege. Acum am aflat cu bucurie ca daca ai chefuit de cu seara si nu ai scos zeama din sistem, judecatorii te vor ierta si te vor pupa pe frunte de ce baiat chipes esti. Numai daca ai baut proaspat e de rau.
  5. f_zoltan

    Accident Usor

    Mai-mai, ce trafic se face dintr-o data pe pro-bike... Fii ratacitori si "new prospects" vin sa rupa capete Apoi se vor intoarce la ale lor... E surprinzator ca un bucurestean vorbeste de "valahul scarbos". Dar punctul pe i este corect "DACA poti demonstra ca a intrat intentionat cineva cu masina in tine". Interesant de stiut cum ar putea demonstra asta?! Ca partea cu alcoolemia motoristului se pare ca e clara. Skinny, daca omul gaseste masina zob in parcare si afla ca cineva de pe pro-bike i-a postat numele si adresa aici, cu indemnul direct la distrugere, crezi ca mai ramane asa un mister de unde a plecat tot? Nu e ca la bâză, cand ii tragi unuia o scatoalca si dupa aia te faci ca ploua! In fata legii nu mai exista "fratii", acolo raspunderile sunt individuale.
  6. f_zoltan

    Accident Usor

    Obsesed, la modul in care te-ai exprimat, nu as putea sa fiu de acord cu tine nici daca ai avea 100% dreptate. Dar daca alcoolemia de 0.18 la mie se confirma, esti pe dinafara complet, omul nu avea ce cauta pe motor cu licori in sistem. Mai explica tu si cum s-a rupt oglinda de la Octavia fara ca tabla sa fie atinsa! Oglinda aia e facuta sa se plieze si inainte, si catre spate, ca sa se rupa trebuia sa fie lovita de sus sau de jos. JustToto, daca cineva distruge masina aluia, esti gata sa raspunzi in fata legii pentru instigare la distrugere? Vezi de art. 25 raportat la art. 217 alineat 21 in Codul penal. Ar fi interesant ca omul sa isi recupereze eventuala paguba pe spinarea ta. Sunt sigur ca tovarasii tai vor face cheta ca sa iti faca sarcina mai usoara. Te ajuta si Skinny. Oricum, poti convinge martorul tau(daca exista) sa depuna marturie legat de lovirea intentionata, e in folosul justitiei sa o faca.
  7. f_zoltan

    Accident Usor

    S-a nascut un topic legat, probabil, de acest accident, pe un forum non-moto. Daca este intr-adevar acelasi caz, soferul a avut un schimb de "claxoane" cu un alt motociclist, iar motoristul nostru si-ar fi asumat rolul ingerului razbunarii. Conform cu ce zice soferul, anterior producerii accidentului victima l-a injurat , i-a rupt oglinda cu pumnul (poza arata oglinda rupta intr-adevar), dupa care s-a dezechilibrat si a cazut sub masina. Piciorul presupus rupt nu l-a deranjat sa se ridice de pe jos, sa dea telefon dupa niste "frati" care ar fi "invatat minte conservarul" cu niste pumni in geamuri. Ba, se pare ca nici verificarea cu etilotestul nu i-a iesit chiar pe zero, dand un mic 0.18. Soferul se pare ca a filmat o parte din incident... cred ca o sa iasa interesanta confruntarea in justitie. Evident ca adevarul va fi undeva la mijloc, dar am banuiala ca un conservar cu masina destul de scumpa e putin probabil sa fi iesit la vanatoare de motoristi intr-o sambata calduroasa, asa ca sa distreze sotia aflata in dreapta. Cam atat despre teoria lovirii intentionate.
  8. Nume: Kawasaki EL 250 "Eliminator" (1994) Data Adaugarii: 08 November 2010 - 12:03 PM Proprietar: f_zoltan Scurta Descriere: cruiser, great starter bike. Vezi Vehicul
  9. Nume: Kawasaki KLR 500B "Tengai" (1989) Data Adaugarii: 08 November 2010 - 11:34 AM Proprietar: f_zoltan Scurta Descriere: Kawasaki dirtbike, touring enduro version. Vezi Vehicul
  10. f_zoltan

    Romaniacs 2013

    Romaniacs 2013 - Ziua a doua - Punnt spectatori la cap de linie in Petrila (aproape de finish)
  11. Daca vreti sa va bucurati de priveliste, mergeti in timpul saptamanii. In weekend se circula bara la bara, e mai rau ca pe Transfagarasan.
  12. Am crezut ca e celalalt accident, cel cu motorul ramas sprijinit de gard.
  13. are vreo legatura cu accidentul lu' Syda?
  14. Fiica mea are 1.50 si vreo 40+ kg. Are carnet de ceva ani, dar ma intreb cum ar da acum examen cu un instructor de 80 de kile in viu pe post de pasager...
  15. Nu era rau sa fiu in Sibiu maine :) Dar va salut de la 175 km distanta. Sper sa fie mai bun traseul pe unde mergeti voi, ca aici e iarna rau. Asfalt uscat, drumetilor!
×
×
  • Creează O Nouă...