Mergi la conţinut

sergiuthehack

Membri
 • Conţinut

  9
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. sergiuthehack

 2. Concorde Motor

  da ai avut dreptate, si oarecum am stiut chestia asta, dar ce plm sa fac cand am un "tata" distrus :)) care zice ca.... nu are rost sa luam unu second ca nu te tine, luam unu nou ca ala o sa te tina mult, de park erau banii lui ... dar cat timp mai stau cu el in casa... n-am de ales :| ii darth vader :-s
 3. Concorde Motor

  am luat-o si acum am facut rost de mai multi bani :)) si tre sa o vand .. vreau unul mai mare:((
 4. service Ajutor Ajutor Va Rog Mult

  sudeaza cu fonta, ca te va tine. asa mi-am sudat si eu toba inapoi, si chiar dupa un accident cu motorul, toba e la locul ei ! acum am alt motor ca ala e spart :)) wtf dar toba lui nu a cazut, si era sudata (fonta)
 5. am lesinat pustimea

  hai ca e mortal :))))
 6. service Motor De 150 Limitat

  mersi :)))
 7. service Motor De 150 Limitat

  care stie cum as putea delimita un motor de 150 ? motorul e cam anonim dar e bun:D are 5 trepte si alea alea... ce sa-i fac ? . . .
 8. Concorde Motor

  care ce stie despre concorde asta de la first-bike ... pare destul de fainutz, o copie a lui honda cbr 125 , si e destul de ieftin , plus ca e nou ! http://www.firstbike.ro/ pare interesant, 220 in bord dar mi se pare degeaba, e si limitata dar oricum , ca model... not bad! avea inainte alta de lifan 125 dar s-a dus dreq intr`un accident. asta e de 150 ... o fi ceva de ea ? ce stiti ?
×