Mergi la conţinut

nx650

Membri
 • Conţinut

  31
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  2d 2h 13m 46s

Despre mine

 • Locatie
  Cluj-Napoca
 • Posesor(oare) de
  Dominator 650
 1. nx650

 2. Abia astept sa ne revedem. Ce te mai invidiez ca am vazut ca ai pozitia "7" pe lista de rezervari...
 3. Tehnice

  Da, asta este... vad ca e un accesoriu destul de scump. Multumesc mult domnilor.
 4. Tehnice

  Stie cineva de unde se poate cumpara un distribuitor dublu de ulei pentru ungatoarele automate de lant Scottoiler de la Louis? (cel care unge pe ambele parti roata de lant condusa)
 5. Diverse

  Treaba e simpla, daca studiezi cu atentie fotografia. Omul are 3 motociclete din astea. Asta e cea care merge drept. Mai are una care vireaza la dreapta si una care vireaza la stanga...
 6. Daca tot te-ai oferit sa ajuti , te rog sa treci acolo pe lista: Dan Iliesiu/ 1 camera dubla/ 2 nopti Alin Giurgiu/ 1 camera dubla/ 2 nopti Multumesc Radu!
 7. Iesiri De Weekend 2012

  LE-AM potrivit, nu s-au potrivit! Erau pt Dacia, pt roata de 13". Am scos niste zale pana a fost perfect. Trebuie un pic de rabdare, dar merita. Am pastrat sistemul de inchidere original si stau perfect. Atentie, roata la NX250 e de 16". Eu zic ca ideea ta, cu lant de transmisie, nu e buna. Prima varianta pe care am incercat-o a fost cu lant transversal, asa ca in poza ta. Nu e OK, ai tractiune dar roata aluneca lateral si tot timpul derapezi sau pe stanga sau pe dreapta... Eu zic ca singura varianta viabila e cu lantul "in romb". Asta asigura si tractiune si stabilitate pe directie.
 8. Iesiri De Weekend 2012

  Recomand varianta asta de lant. Sper sa reusesc sa incarc fotografia...
 9. N S E W Moto, Accesorii Enduro Turing

  SUPER TARE! Eram convins ca o sa faci ceva fain. Cred ca suprafata de atac la poansonul de indoire are rugozitate cam mare. Ar trebui o lustruire, ca sa eviti zgarieturule care apar pe tabla dupa indoire. O ungere a sculei ar fi utila si ar asigura o curgere mai usoara a materialului.
 10. Bmw Camp & Clubul Motoveteranilor

  Foarte fain... dar e usor sa faci un film frumos in asa peisaj... Am observat ca in cadrele trase pe malul lacului si pe baraj au fost niste probleme de focalizare la camera. E alta camera acolo?
 11. Cu asa trupa faina nici nu e greu sa faci un film reusit...
 12. Felicitari Ivane! Trupa e foarte faina si distractia maxima. Am gasit totusi ceva ce nu ti-a iesit prea bine... ai uitat robinetul de la caldura pe maxim.
 13. Intrunirea Nationala A Motoveteranilor 2011

  Asta e o chestie despre care se mai poate discuta...
 14. Intrunirea Nationala A Motoveteranilor 2011

  Superbe pozele care surprind atmosfera intalnirii si pulsul traseului enduro.
×