Mergi la conţinut

jazzcat

Membri
 • Conţinut

  6
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. jazzcat

 2. A mai patito inca unul......

  Da, este un topic miraculos de tot. Omul a facut accidentul (putin inainte de) 22 august 2005, pe 23 august intra in coma, cu ficatul gaurit de o coasta si politraumatisme, inclusiv un traumatism cranian, pe 24 iesea din coma, iar pe 25 sau 26 fugea din spital. Rambo ii zic de aici inainte. E mai ceva ca-n LA Doctors, ER si House MD. (Daca mai stiti filme cu doctori, bagati ......)
 3. Caut Transportator - Germania

  Multumesc celor care mi-au transmis ofertele. Deocamdata sunt nevoit sa suspend "licitatia", din motive absolut independente de vointa mea. Se va relua la primavara, probabil in luna mai. Pentru cei care sunt curiosi cum a decurs licitatia pana acum, precum si pentru cei care vor sa-si faca o idee despre "price range", pot sa va spun ca ultima oferta pe care am primit-o pentru transportul motorului din Mannheim la Bucuresti este de EUR270,00 plus TVA, de la o firma de transporturi cu sediul in Piatra Neamt. Va doresc tuturor numai bine.
 4. Motocicleta (Honda CB500) este in Mannheim, Germania. Poate fi ridicata din Mannheim intre 10 si 31 februarie 2009 si trebuie adusa in Bucuresti la adresa indicata. Astept oferte de pret si detalii privind procedurile, pe privat. Ofertele vor fi deschise pe 1 februarie iar contractul atribuit in jur de 5 februarie. May the best one win.
 5. scoala Scoala Motolouis

  Buna seara, Am cateva intrebari pentru dvs: Se mai primesc inscrieri pentru scoala? Cat dureaza, in medie, terminarea scolii? Cand se dau ultimele examene cu politia? Multumtesc.
×