Mergi la conţinut

Leviathan

Membri
 • Conţinut

  16
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre Leviathan

 • Data naşterii 28.05.1980

Despre mine

 • Locatie
  Ploiesti, Prahova
 • Posesor(oare) de
  Simson

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 • Yahoo
  c4l4tor
 1. Leviathan

 2. chopper DEDICATED TO CUSTOM

  Bravo omule. Pai idei avem cu totii , sa vedem ce ne pui tu la dispozitie. . Hai ca e vara ploiasa si avem timp.
 3. Fizz si-a tras un CBR 600RR

  E vorba ca invarte ceva gropane de gunoi ecologice. Cu alte cuvinte, uite ca si-a bagat mana in rahat dar scoate bani grei de acolo... Dixit.
 4. Andreea Marin

  Cata vreme promoveaza motociclismul si motoarele, nu ma deranjeaza daca e vorba de Huidu, Andreea Marin sau Costi Costitza... Dixit.
 5. Huidu este motociclist cu acte în regula

  Ia uite, un carcotas-viteza! . Poate om vedea odata si bebelusele pe doua rosti... Preferabil ale mele...
 6. ..bun!.. am A-ul....

  Omule , gaseste niste strazi mai libere , invata comportamentul motorului si apoi incerca sa iesi in trafic redus. Ma rog ai prins ideea... Dar, daca tii neaparat sa mai iei niste ore , tot cu un instructor trebuie sa vorbesti. Bafta!
 7. istorice Salutare

  O sa incerc sa te pun in legatura imediat ce ma hotarasc eu (de fapt un amic mecanic) pe care dintre ele sa o cumpar, insa deocamdata nu dau ponturile. . Dar, atentie, presupune sa te deplasezi ceva , doua dintre ele (cu preturi in jurul a 350-400 euroi)sunt prin localitati obscure, si ar fi bine sa ai cu ce sa il duci la tine ( adica rampa , sau masin sau....fiindca sunt genul de nipre care au stat in garaj, nefolosite de mai multi ani. Pornesc la a doua pedala dar nu stiu cata baza poti sa pui pe ele. ). De data asta numai bafta!
 8. istorice Salutare

  Eu sunt aproximativ in aceeiasi situatie cu tine. Si imi iau nipra. Daca ai rabdare, cunosti oameni prin cluburi, prin vecini, pe strada care te pot ajuta sa gasesti nipre ieftine. Intre 250 - 500 euroi, nemodificate. La inaltimea si kg. noastre nu merita sa iei altceva. Daca vrei sa mai pui si o papusa in spate, la un drum lung, nu cred ca te descurci cu alt motor. Asta ca sa nu mai vorbesc de sunet si comportament si alte alea.Bafta si drum uscat!
 9. istorice chopper veritabil

  Eu zic sa il vopsesti. Altfel.
×