Mergi la conţinut

bluemotorij

Membri
 • Conţinut

  27
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Posesor(oare) de
  jupiter 4
 1. iesiri Plimbare la Iasi

  Cine vrea sa mearga pana la Iasi sambata pe 14.04? Trebuie sa ma duc cu motorul la verificat la orestte si m-am gandit ca poate mai merge cineva.Ne intoarcem in aceasi zi.Nr meu de tel este 0723595390
 2. INTRUNIREA DE LA GALATI

  astept cu nerabdare vinerea,cred ca ar sa fie foarte frumos daca vremea e buna!de la Maxineni(Braila) venim 2 motociclete.
 3. Semneaza petitia !

  Neagu Adrian Viorel, Braila,XR 160752. 0723595390
 4. istorice Ij Planeta 3

  Salut,stiu pe cineva care vinde un jupiter 3 complet pt. piese( nu are acte),foarte ieftin pe la 1milion si ceva.E in jud braila.
 5. istorice Are cineva idee

  intreaba-l pe cristi,este din Gl.si a facut si el la un nipru.Nr.lui este0741126397.Suna-l si o sa te ajute sigur!
 6. istorice despre comuniste

  ij-ul il desfaci mai repede,piesele de la rusi(ruslan)majoritatea sunt destul de proaste,trebuie sa fii foarte atent cand cumperi.
 7. istorice topesc pistoane la jupiter

  boltu nu e pe diametrul pistonului si asta dauneaza daca e pus invers,am patit-o.
 8. istorice despre comuniste

  purice,spune-mi si mie te rog de unde iei piese originale de jupiter.Eu o am de 4 ani si niciodata nu m-a lasat in drum,daca e reglata bine nu ai treaba cu ea,iar motorul mi se pare mai simplu ca la jawa(am una).
 9. istorice ajutati un incepator

  fratele meu invata in bucuresti,e tatic la jupiter,nr lui este0722991441 daniel.salut.
 10. istorice Minsk sau Ij

  pentru oras minsk.
 11. istorice 1-st comunista=help

  eu am si o jawa de 250 intr-un piston din 1960.de gasit piese foarte greu,umblam pe la toti mosii dipa un fier vechi.daca vrei sa schimbi aprinderea pe 12 ,poti sa pui de minsk.eu am de mobra,porneste foarte usor insa faru-i opait.sfatul meu este sa gasesti una cu nr.nou si pe la 2-3 mil.ca sa merite sa bagi niste bani in ea.gaseste un mz es,sunt foarte bune.
 12. istorice topesc pistoane la jupiter

  sa nu fie prea srranse pe cilindru,sageata sa fie in fata.
 13. istorice intrebare

  poti sa pui aprindere de minsk.merge foarte bine.
 14. istorice Ulei 2T

  Doi ani cat am mers cu jawa am bagat arol 2 t,atunci se numea carier daca nu ma insel,3 ani am bagat la jupiter, arol 2 t, a fost foarte bun nu aveam fum ,motorul mergea foarte bine iar calamina foarte putina.In ultima vreme am descoperit ca este foarte prost,nu-si mai face ungere bine, asa ca am pus romanesc si vad ca se unge bine.
 15. figuranti?

  Gexel, depinde din ce unghi privesti lucrurile.Mi-ar placea sa fie doar cum spui tu! Unii ar cam avea nevoie de inteligenta!Cat despre cei care ar opri in caz de necesitate dupa cum spune Rocksana-cei care se aseamana se aduna!Pana nu demult era pe net o tema in legatura cu motociclistii care nu saluta alti motociclisti,mie personal putin imi pasa daca unul cu jap.nu masaluta sau nu ,eu il salut daca el nu vreasa ma salute sa fie sanatos ,eu mi-am facut datoria.Va salut si sa fiti sanatosi,Mi-ar placea sa fie totul o gluma!
×