Mergi la conţinut

bujia racing

Membri
 • Conţinut

  94
 • Membru din

 • Ultima vizită

1 Urmăritor

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  cagiva raptor 125

Vizitatori recenţi

1.898 vizualizări profil
 1. bujia racing

 2. muntenia Bucuresti - Berceni City

  Zona sos Giurgiului detin un Gsr 600 albastru.
 3. Honda Hornet Club

  iti dau gsr 2006 la banii astia
 4. miam luat o toba sport gianelli next si am montato dar urca pana la 65 si dupa moare motoru la 45 nu mai trage si pleaca mai greu dupa loc nu stiu ce sai fac daca o accelerez prima oara fuge tare dar daca ii dau drumu la acceleratie si il accelerez din nou moare mai mult de 45 nu merge va rog ajutatima raspundetimi si mie sau lasati id de mesenger sa vb pe mes [size=7]Cred ca am gresi la piesa asta din desen pentru ca eu am scosu si iam pus un dop. Cutiuta aia am scosu si dupa vine un fir si iam pus un dop e bine ca am inteles ca acela este un eco sau SAS ceva de baga aer proaspat .[ Va rog frumos imi spuneti si mie ce sa fac cu cutiuta aia sau cum trebuie facuta sau pusa.
 5. Problema Aprilia Sr 50 R

  ai toba sport pe ea
 6. Am Si Eu O Problema Cu O Aprilia Sr Factory

  Iam pus toba sport si se ineaca si nu stiu cu cutia asta ce sa face imi puteti spune Cred ca am gresi la piesa asta din desen pentru ca eu am scosu si iam pus un dop. Cutiuta aia am scosu si dupa vine un fir si iam pus un dop e bine ca am inteles ca acela este un eco sau SAS ceva de baga aer prospat .[ Va rog frumos imi spuneti si mie ce sa fac cu cutiuta aia sau cum trebuie facuta sau pusa.
 7. Vand Scuter Malaguti F12 Din 2002

  e super tare scuteru si fuge si omu e foarte de treaba
 8. miam luat o toba sport gianelli next si am montato dar urca pana la 65 si dupa moare motoru la 45 nu mai trage si pleaca mai greu dupa loc nu stiu ce sai fac daca o accelerez prima oara fuge tare dar daca ii dau drumu la acceleratie si il accelerez din nou moare mai mult de 45 nu merge va rog ajutatima raspundetimi si mie sau lasati id de mesenger sa vb pe mes [size="6"]Cred ca am gresi la piesa asta din desen pentru ca eu am scosu si iam pus un dop. Cutiuta aia am scosu si dupa vine un fir si iam pus un dop e bine ca am inteles ca acela este un eco sau SAS ceva de baga aer proaspat .[[/size] Va rog frumos imi spuneti si mie ce sa fac cu cutiuta aia sau cum trebuie facuta sau pusa.
 9. miam luat o toba sport gianelli next si am montato dar urca pana la 65 si dupa moare motoru la 45 nu mai trage si pleaca mai greu dupa loc nu stiu ce sai fac daca o accelerez prima oara fuge tare dar daca ii dau drumu la acceleratie si il accelerez din nou moare mai mult de 45 nu merge va rog ajutatima raspundetimi si mie sau lasati id de mesenger sa vb pe mes [size=7]Cred ca am gresi la piesa asta din desen pentru ca eu am scosu si iam pus un dop. Cutiuta aia am scosu si dupa vine un fir si iam pus un dop e bine ca am inteles ca acela este un eco sau SAS ceva de baga aer proaspat .[ Va rog frumos imi spuneti si mie ce sa fac cu cutiuta aia sau cum trebuie facuta sau pusa.
 10. Test-drive Ktm La Ciolpani Pe 18-19 Octombrie Inclusiv

  Super am si eu o intrebare pot sa vin doar sambata. Va rog sa nu radeti de intrebarea pusa. A cuma putem sa vedem si noi ce pot ktm.
 11. distractie la maxim si mers racing

×