Mergi la conţinut

cosmincercel

Membri
 • Conţinut

  260
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  1
 • Online

  4d 23h 31m 48s

cosmincercel last won the day on 5 Aprilie 2014

cosmincercel had the most liked content!

3 Urmăritori

Despre cosmincercel

 • Grad
  comy
 • Data naşterii 19.06.1984

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Fuckuresti
 • Posesor(oare) de
  none :((

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 1. Indiferent de repercusiunile ce vor urma asupra contului meu de utilizator vreau sa va impartasesc experienta mea de azi 04.04.2014. Acum cateva zile primesc un mail de la Pro-Bike.ro/forums cum ca am o invitatie de intrare gratuita, eu si inca o persoana la SAMB (targul ala de tot kktul din Piata Constitutiei). Iata mailul: Salut comy_raven, acest mail reprezintă o INVITAŢIE GRATUITĂ pentru tine şi un însoţitor în cadrul SALONULUI AUTO MOTO Bucureşti www.sam.ro Ia cu tine un prieten sau o prietenă, printeaza acest e-mail, vino cu un act de identitate şi vei putea intra GRATUIT la SALONUL AUTO MOTO Bucureşti, dacă eşti însoţit/ă! Am zis "OK", chiar daca nu aveam gandul de a merge acolo, ca deh...suntem romani si cautam mokaciuni. Printez mailul asa cum mentiona in descriere si ma prezint la SAMB la orele 12.oo azi, 04.04.2014. La intrare, ce sa vezi.... tipa nu ma lasa sa intru, spunand: "trebuie sa fiti insotit de o persoana platitoare de bilet sau achitati taxa de intrare de 15 lei." Zic: "OK, dar unde scrie asta pe invitatia mea?" Ea: "scrie, dar trebuie sa cititi cu atentie." Eu: "glumiti nu?!" Ea: "cu invitatia nu se poate intra decat daca sunteti insotit de o persoana platitoare de bilet sau achitati taxa de intrare de 15 lei. va rog sa eliberati calea de acces." Si eu bineinteles ca am plecat si m-am kkt in expozitia lor de conserve. Deci, daca nu am fost bine inteles, MULTUMESC PRO-BIKE PENTRU OCAZIA DE A FACE UN DRUM AIUREA IN PIATA CONSTITUTIEI SI DE A MA FACE DE KKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 2. Nume: Suzuki DRZ (2008) Data Adaugarii: 13 December 2010 - 04:10 PM Proprietar: comy_raven Scurta Descriere: Nimic Furnizat Vezi Vehicul
 3. Tuareg Rally 2011 Maroc

  locul 67 la general dupa cinci zile... locul 64 la general dupa sase zile...
 4. Tuareg Rally 2011 Maroc

  locul 64 la general dupa patru zile...
 5. Tuareg Rally 2011 Maroc

  locul 59 la general dupa a treia zi de concurs...
 6. Tuareg Rally 2011 Maroc

  locul 62 dupa prima zi... locul 59 la general dupa doua zile...
 7. Calendar Competitional 2011 F.r.m.

  vreau sa stiu si eu sigur dak se mai tine etapa a III a ENDUROCROSS la Campulung pe 9 aprilie, avand in vedere decalarea primei etape si deasemenea faptul ca anul trecut aceasta etapa s-a desfasurat pe 19 iunie. Multumesc mult!
 8. Tuareg Rally 2011 Maroc

  triumfator...hmmm sa ti ajute D-zeu sa te tina fierul k nu ai apucat sa l testezi si tu sa te intorci sanatos pe propriile picioare cu povesti de depanat la o bere !!!
 9. donatie Donez Anvelope Touring-Enduro

  valabil
 10. donatie Donez Anvelope Touring-Enduro

  donez: Dunlop - 90/90-21 Bridgestone - 110/80-19 0744783666 / 0765810567 / 'cosmincercel'
 11. Au Turbat Romanii

  nu a fost un accident...ar fi trebuit incadrat la tentativa de omucidere. omul va scapa cu o pedeapsa cu suspendare in urma unui proces lung si anevoios. daca ii invinuim pe cei care conduc masini si nu sunt atenti, cu individul asta ce ar trebui sa facem? intentia a fost evidenta...asta ar trebui sa ne sperie... sunt impotriva violentei si a "rezolvarii problemelor pe cont propriu", dar in sistemul nostru el va primi in cel mai rau caz 29 de zile de arest preventiv doar pt a fi la adapost de linshaj. el este singurul vinovat si trebuie sa plateasca intrun fel sau altul... faceti cunostinta cu calaul: UNGUR CRISTIAN - ALEXANDRU de 25 de ani care locuieste in CARANSEBES pe str.MUNTELE NEAMTULUI nr. 25... intelegeti ce vreti Dumnezeu sa i ajute pe cei loviti de el!
 12. Accident Mortal

 13. loved ones...

 14. in bucuresti se poate vedea

×