Mergi la conţinut

Abe

Membri
 • Conţinut

  12
 • Membru din

 • Ultima vizită

2 Urmăritori

Despre Abe

 • Data naşterii 31.01.1982

Despre mine

 • Locatie
  Cluj-Napoca
 • Posesor(oare) de
  Ninja

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 • Yahoo
  graphxworld
 1. Abe

 2. figuranti?

  bey carnaciorilor, care termina primul cu insultele da dovada de inteligenta, asa ca postati sa va vad care e mai fraeeeer ca celalat sau abtinetiva. mai bine povestiti voi despre subiectul asta cu comunistele... eu cand aud cuvantul "comuniste" ma gandesc la niste fatutze de 17-19 ani cu batic in cap, sa isi fuuuufuu toata stiinta de comunisti in loc sa le dezbrace le tot imbracau. cat la motoare ... ce conteaza diferenta dintre comuniste si viteze ? ce conteaza diferenta dintre un H.D. sau o Honda ? mie imi place Honda , la ala barbos de langa mine ii place H.D. ... la carnacioru ala mic si penal de sta cu bere in spatele meu ii plac alea de cross ... cat mai dotate in suspensii si sa isi rupa gatu prin gropi. Fiecare cu mama lui.
 3. figuranti?

  patetic
 4. Intrunire la Constanta 25-27 Iunie

  rupe tot, da io am examen in 26 si in 27 Iunie aiurea eh ?:)
 5. intrebare pt cine cunoaste legile

  o ti inmatriculata pe Italia... germania... ce o fi, trebuie sa ai o adresa acolo, trebuie sa platesti Taxele acolo, taxe care anual is mai mari. :)
 6. Daca urmariti programul intalnirilor o sa observati cu ... mirare bineinteles ca nu este vre-o intrunire in calendarul verii asteia la Mare , wtf... wtf... wtf ... sa fim seriosi dar putem face on OWNAGE si acolo, sa imi scald motoru de dirt/cross prin nisip :)
 7. Fitze sau necesitate?

  lasa ma ca e bine. oricum am motoare de vanzare, sa vina fraeru` sa cumpere, sa il dea de asfalt si sa vina la mine dupa altu.
 8. Huidu este motociclist cu acte în regula

  ce chestie, uite ... ca astia vin din directia aia... noi suntem cu motor... tot ce ne mai trebuie e sa ajungem vedete :) aviz amatorilor... ca eu nu am nevoie
 9. Campanie cu moto?

  e un fel de a atrage atentia si asta :) daca eram in locu` dadeam punct mort, o turam rau de tot si ii lasam in nor de fum :)
 10. degeaba vorbesti de adus motoru ala din germania, ca daca vrei sa il aduci aici.. si pt ca nu e productie EU ... platesti de te indoi... gramada ... pe bune :) inca pe atata cat e motoru acolo motor european...italian...aia cauta...cai mai putini...
 11. Hyper Sportive

  fac eu o liniutza cu careva deaici da sa imi aduc unu mai usor ca asta deacuma e cam greoi pentru asa ceva.
 12. Intrebare

  hehe, da mahj, poti sa il conduci, legea romana zice ceva despre condusul pe drumuri publice, dar nimic de dealuri hehe cat despre mumu ala de Enduro fara acte... numa ceva vechituri ... si cauta la ceva romanasi plictisiti de enduro, sigur iti dau, daca vrei... mai rezolvam si altfel... iti aduc eu un Enduro din afara , nu il imatriculam si nimic, si il folosesti tu la dealuri and alea alea ... va fi cu acte si cu tot, atat doar ca nu trebuie sa il inmatriculezi.
 13. Cum pot aduce o motocicleta in tara......?

  orice ai face cu ea platesti bolnavul ala de TVA ... asta bineinteles daca ai Acte speciale pe ea care le obtii de la Reprezentanta din tara de unde cumperi motoru .... este EUR.1 care trebuie sa il obtii stampilat semnat de la reprezentanta si dupa aia de la vama din orasu ala. Altfel platesti la vama si taxa vamala pe langa minunatul TVA de 19% TVAul poate fi recuperat din tara din care scoti motorul... cand te duci inapoi acolo te prezinti cu acte ca ai intrat cu motoru in Romania ... techincalitati ... blah .. hmm si asta daca cumperi de la ceva firma... autohouse ... ceva. Daca il cumperi de la o persoana fizica e ca si cum ai fi dat banii fara intoarcere pentru detalii mai exacte si nu povesti cum ti-am spus eu mai cauta, dar in principiu asta este.
×