Mergi la conţinut

@lexandru_best_boy

Membri
 • Conţinut

  122
 • Membru din

 • Ultima vizită

Tot ce a postat @lexandru_best_boy

 1. @lexandru_best_boy

 2. Siguranta...

  Mie mi-au furat scuteru din garaj metalic cu un super lacat. Era nou si nu m-am tras cu el decat 4 zile. Mai aveam si un audi in garaj da de el nu s-a atins.
 3. carnet sau nu

  Merci pt. sfat. Eu ma dau in continuare cu scuteru da mai prudent si cu o spaga la mine :))
 4. carnet sau nu

  ma da e sigur ? Ziceti-mi si mie va rog articolul si paragraful din decret unde pot gasi asta. P.S Iubesc libertatea si vreau sa fiu sigur:)
 5. carnet sau nu

  ma da e sigur ? Ziceti-mi si mie va rog articolul si paragraful din decret unde pot gasi asta. P.S Iubesc libertatea si vreau sa fiu sigur:)
 6. service Limitator

  Ideea ta nu e tocamai buna cred ca e aplicabila pe minsk. Baiatu' are transmisia pe curea si are si voriator, deci nu e pe lant ca sa ii poti pune asa ceva.
 7. service Limitator

  Imi pare bine ca ti-am fost de folos. Cat despre vreme eu ma dau cu el de acuma si nu e chiar asa de frig 7C. Bafta la delimitat.
 8. service Limitator

  Eu nu stiu exact cum sa faci ca asa l-am primit, gata tuningalit dar parerea pe e sa umbli la variator si sa vezi daca nu il opreste ceva sa nu urce mai sus si la toba sa nu fie incetinita evacuarea. Nu se va simti cine stie ce dar daca vrei sa se duca tare trebuie sa ii faci o modificare majora.(Kit poloni). Bafta.
 9. service Limitator

  Am si eu o yamaha jog din 98 adusa de curand din japonia. A fost adusa cu tuning poloni in 70 cm. Si a mea are tot 60 dar ii dau mult mai mult. In ceea ce priveste bordu e ca a tau cu 60 dar mie mi sa dus mult ca in poza dar nu s-a rupt. Abia astept sa se incalzeasca macr putin ca acuma la iasi ninge. Asfalt uscat tuturor si iarna scurta, vara lunga.
 10. distractiv Intotdeauna se poate si mai rau...

 11. S-A FURAT IN SEARA ASTA HONDA

  Te inteleg si mie mi s-a furat un scuter din garaj dar de audi nici nu s-a atins. M-ai luat unul si mai tare si am dat totul la spate. Bafta multaa!!! Iti doresc sa iti gasesti motocicleta!
 12. avertizare

  As vre sa intereb ce trebuie sa fac ca sa imi pun poza langa nume . Multumesc anticipat.
×