Mergi la conţinut

notealbastre

Membri
  • Conţinut

    56
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Buzau

Metode de Contact

  • Yahoo
    notealbastre

Realizarile lui notealbastre

  1. BikersParty RmSarat-Podgoria Motociclistii din Rm.Sarat cu sprijinul Primariei com. Podgoria , jud. Buzau , organizeaza traditionala intrunire a motociclistilor in perioada 10 - 12 Iulie 2015 in padurea Plesesti la 6 km de Rm.Sarat , accesul facandu-se pe un drum asfaltat . Cazare nelimitata la corturi . Din partea casei , vineri seara , ceaunul de fasole cu afumatura si un sprit rece . Surpriza serii de sambata este ceaunul cu gulas . Pe parcursul zilei de sambata puteti gasi mancare , bere si suc rece la preturi decente . Vor fi jocuri si concursuri rasplatite cu premii . Intrarea ca de obicei - LIBERA ."" info.tele 0745750744
  2. MOTO BYKERS PARTY Rm.Sarat- Podgoria 2014 In perioada 11 - 13 Iulie 2014 va avea loc traditionala intrunire a motociclistilor in Padurea Plesesti , jud.Buzau la 6 km de Ramnicu -Sarat pe drum asfaltat . Locatia permite camparea unui numar nelimitat de corturi . Din program : Vineri 11 iulie : recitaluri folk si rock , karaoke , foc de tabara si fasole cu afumatura la ceaun udata cu " sprit " rece din partea casei ; Sambata 12 iulie : jocuri si concursuri rasplatite cu premii, diplome si insigne , concert al invitatului special Cornel Tudose si prietenii sai , foc de tabara , artificii , " ceaunul cu gulas " si vin rece din partea casei . Pe parcursul zilei de Sambata puteti gasi mancare , suc si bere rece la preturi decente . Intrarea ca de obicei LIBERA . Pentru mai multe informatii telefon : 0745750744 - Nicu Baciu . Va asteptam sa petrecem impreuna !
  3. MOTO BYKERS PARTY Rm.Sarat- Podgoria 2014 In perioada 11 - 13 Iulie 2014 va avea loc traditionala intrunire a motociclistilor in Padurea Plesesti , jud.Buzau la 6 km de Ramnicu -Sarat pe drum asfaltat . Locatia permite camparea unui numar nelimitat de corturi . Din program : Vineri 11 iulie : recitaluri folk si rock , karaoke , foc de tabara si fasole cu afumatura la ceaun udata cu " sprit " rece din partea casei ; Sambata 12 iulie : jocuri si concursuri rasplatite cu premii, diplome si insigne , concert al invitatului special Cornel Tudose si prietenii sai , foc de tabara , artificii , " ceaunul cu gulas " si vin rece din partea casei . Pe parcursul zilei de Sambata puteti gasi mancare , suc si bere rece la preturi decente . Intrarea ca de obicei LIBERA . Pentru mai multe informatii telefon : 0745750744 - Nicu Baciu . Va asteptam sa petrecem impreuna !
  4. MOTO BYKERS PARTY Rm.Sarat- Podgoria 2014 In perioada 11 - 13 Iulie 2014 va avea loc traditionala intrunire a motociclistilor in Padurea Plesesti , jud.Buzau la 6 km de Ramnicu -Sarat pe drum asfaltat . Locatia permite camparea unui numar nelimitat de corturi . Din program : Vineri 11 iulie : recitaluri folk si rock , karaoke , foc de tabara si fasole cu afumatura la ceaun udata cu " sprit " rece din partea casei ; Sambata 12 iulie : jocuri si concursuri rasplatite cu premii, diplome si insigne , concert al invitatului special Cornel Tudose si prietenii sai , foc de tabara , artificii , " ceaunul cu gulas " si vin rece din partea casei . Pe parcursul zilei de Sambata puteti gasi mancare , suc si bere rece la preturi decente . Intrarea ca de obicei LIBERA . Pentru mai multe informatii telefon : 0745750744 - Nicu Baciu . Va asteptam sa petrecem impreuna !
  5. MOTO BYKERS PARTY Rm.Sarat- Podgoria 2014 In perioada 11 - 13 Iulie 2014 va avea loc traditionala intrunire a motociclistilor in Padurea Plesesti , jud.Buzau la 6 km de Ramnicu -Sarat pe drum asfaltat . Locatia permite camparea unui numar nelimitat de corturi . Din program : Vineri 11 iulie : recitaluri folk si rock , karaoke , foc de tabara si fasole cu afumatura la ceaun udata cu " sprit " rece din partea casei ; Sambata 12 iulie : jocuri si concursuri rasplatite cu premii, diplome si insigne , concert al invitatului special Cornel Tudose si prietenii sai , foc de tabara , artificii , " ceaunul cu gulas " si vin rece din partea casei . Pe parcursul zilei de Sambata puteti gasi mancare , suc si bere rece la preturi decente . Intrarea ca de obicei LIBERA . Pentru mai multe informatii telefon : 0745750744 - Nicu Baciu . Va asteptam sa petrecem impreuna !
  6. MOTO BYKERS PARTY Rm.Sarat- Podgoria 2014 In perioada 11 - 13 Iulie 2014 va avea loc traditionala intrunire a motociclistilor in Padurea Plesesti , jud.Buzau la 6 km de Ramnicu -Sarat pe drum asfaltat . Locatia permite camparea unui numar nelimitat de corturi . Din program : Vineri 11 iulie : recitaluri folk si rock , karaoke , foc de tabara si fasole cu afumatura la ceaun udata cu " sprit " rece din partea casei ; Sambata 12 iulie : jocuri si concursuri rasplatite cu premii, diplome si insigne , concert al invitatului special Cornel Tudose si prietenii sai , foc de tabara , artificii , " ceaunul cu gulas " si vin rece din partea casei . Pe parcursul zilei de Sambata puteti gasi mancare , suc si bere rece la preturi decente . Intrarea ca de obicei LIBERA . Pentru mai multe informatii telefon : 0745750744 - Nicu Baciu . Va asteptam sa petrecem impreuna !
  7. ..salutare baieti,stiu ca voi sunteti mereu pe drumuri si pe vreme buna dar si pe vreme rea. sunt nou in bransa ,dar pe choper. am apelat la voi pt ca ati mers pe toate anotimpurile si vreau sa imi dati citeva sfaturi in alegerea unui costum moto care sa ma protejeze de vint,ploaie,frig ger etc...in concluzie reomatism. motorul e sigurul mijloc de transport al meu si vad ca vine vremea rea,nu de alta dar as vrea si la 45 de ani sa merg pe motor,nu doar sa ma uit la el si sa ma vaiot de oase. va rog dati sfaturi si recomandatimi ceva care sa ma protejeze cu adevarat, textil ,piele ,etc............ va multumesc anticipat .
  8. ..SALUTARE .an o rugaminte,daca stie cineva ceva de suzuki savage de 650 din 1993. ma refer aici la cineva care a avut tangente cu asa ceva sau au avut prieteni cu modelul asta de motor.,daca stiti ceva de consum,de intretinere ,de fiabilitate,de transmisia pe curea., viteza atinsa maxima.etc..etc.......ceva date dar reale nu cele de prin anunturile de vinzari.,si daca piesele de schimb se gasec greu... va multumesc anticipat. s-ar putea sa ma coafez cu un model desta dar sunt in dubii..dati sfaturi..!!! multuesc anticipat....http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.totalmotorcycle.com/photos/2003models/2003-Suzuki-LS650Savageb.jpg&imgrefurl=http://www.totalmotorcycle.com/photos/2003models/2003models-Suzuki-LS650Savage.htm&h=728&w=1280&sz=124&tbnid=ZdmQiQUAWAOpUM:&tbnh=85&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dsuzuki%2Bsavage%2B650&hl=ro&usg=__a2p-dhnqsrdo99DFJ9_-m-9G6iE=&ei=IM6kStSPE8v0_Ab_j8y-CQ&sa=X&oi=image_result&resnum=6&ct=image aici modelul
  9. ..salutare la toata lumea ,eu sunt nou pe aici si as vrea sa intru si eu in lumea voastra pe doua roti. sunt incepator si vreau sa-mi cumpar un suzuki marauder de 125 la mina a doua. va rog daca ma puteti ajuta cu nishte sfaturi despre el si ce parere aveti de aces model.....va multumesc anticipat ....si inca ceva am un voshod3m 175 de vinzare...pret 8 milioane,neimatriculat..si mai dau in plus la el un carburator!!!!!!!!
×
×
  • Creează O Nouă...