Mergi la conţinut

Redbiker

Membri
 • Conţinut

  37
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  12h 46m 9s
 1. chopper Buna, astept si eu pareri

  Eu as schimba roata de spate cu una mai lata si telescoapele de pe spate. Drum bun!
 2. chopper Vreau parerea voastra!

  Nu se poate sa nu-ti placa asa ceva...Felicitari!
 3. chopper UN DAILIM VT 125 F PT INCEPATOR?

  Este ok pentru un incepator, dar depinde cat esti de mare...fizic vorbind. Eu stiu ca un motor de genul ala nu duce mult. Adica sa nu te astepti sa zbori cu el. Ca pret, depinde cat este de vechi. In principiu poti sa-l iei pe la 1000, 1000 si ceva de Euro. Sper ca nu gresesc...Asfalt uscat!
 4. INTALNIRILE MOTO

  Nu poti sa opresti oamenii sa vina la intalniri. Fiecare om care intra are motivele lui. Cine nu este deloc interesat sta acasa sau face altceva. Si eu sincer nu am vazut manelisti la intalniri. Si nu am prea vazut nici "ciori", cum au fost numiti aici. Cat despre muiste...cum poti sa spui daca o femeie este sau nu muista? Eu spun sa stati flexati si sa incercam sa ne vedem de treaba si sa nu ne izolam de restul societatii, caci atunci si restul se va izola de noi. Asta ne dorim? Eu nu. Si modul de a castiga noi membri este de a-i lasa sa vina sa ne vada. Rock all night, ride all day!
 5. calatorii Turul Romaniei - Stafeta

  Ideea ta este excelenta! Eu sunt din Arad. Si noi aradenii am fi bucurosi sa participam la aceasta stafeta! O seara buna in fiecare zi!
 6. chopper antichitati

  Sunt si eu pasionat de motoare vechi. Am avut un MZ 250 din '62 si un Simson 250 din '60. Le-am modificat chopper. Pot sa spun ca iti trebuie pasiune multa si multa rabdare ca sa mai ai asa ceva. Majoritatea prietenilor mei au japoneze si acum nu ma mai pot tine dupa ei cu MZ-ul. Asa ca acum vreau si eu sa-mi cumpar un japonez (tot chopper, bineinteles!). Ride to live, live to ride!
×