Mergi la conţinut

Robbie

Membri
  • Conţinut

    34
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre mine

  • Locatie
    Brasov
  • Posesor(oare) de
    Malaguti F10

Realizarile lui Robbie

  1. Buna De curand mi-am cumparat o Aprilia Classic 50 (este o motocicleta dar cu capacitate cilindrica mica,) si este prima mea motocicleta sa zci asa (deoarece fata de partea mecanica si vizuala se diferentiaza mult de scuterul pe care l-am avut) si trebuie sa fac niste mici reparatii, dar aici apar nistre intrebari: 1)Pinionul de la roata se misca (banuiesc ca a cazut un distantier).Dar pot da jos roata acasa si apoi sa o pun inapoi fara nici un fel de probleme? sau este mult mai bine la o vulcanizare/service? 2)Trebuie sa imi schimb semering-urile de la furca si sa pun ulei. Iar apare intrebarea, se poate lucra la furca fata si apoi monta totul inapoi ok sau necesita niste operatii care nu pot fi facute oriunde? 3) Nu imi merge Neutrul in bord (nu este becul si nici firul de vina) stie cineva cum as putea remedia problema? (Poate suna ciudat, dar este cumva afectat de lipsa momentana a electromotorului? Ma gandeam ca poate aceasta lipsa intrerupe un circuit inchis sau ceva. Daca nu ma scuzati pentru greseala) 4) In mod normal dintii pinionului nu ar trebui sa fie de grosimea interiorului de la lant? Dintii pinionului meu sunt mai subtiri decat interiorul lantului si din cate se observa, uzeaza doar o parte a lantului(partea interioara, cea catre roata) Poate unele intrebari sunt ciudate, dar este prima mea motocicleta si sunt complet neinformat la capitolul mecanit embarrassed.gif, iar unele reparatii nu stiu daca se pot face acasa sau necesita service-are. (Stiam ca nu este bine sa te "joci " cu unele componente pentru ca pot aparea vibratii in timpul mersului, functionare incorecta etc) Sper ca voi primi un pic de ajutor O zi buna si asfalt uscat!
  2. Robbie

    Bungee Jumping

    exista vreo varsta minima? pentru tiroliana de exemplu
  3. Noi momentan gandim pe plan local , doar judetu Brasov! mai pe viitor mai vedem...sa vedem prima oara cu actele cum si ce rezolvam...
  4. Multumim pentru sprijinul moral. De CSR am auzit, dar dupa zvonuri intelesesem ca se lasa ideea de national si ca va ramane ceva strict pe Bucuresti. acum poate ma insel. mersi pentru fluturasi si o sa ne auzim pe forum la voi. @motorman34 - incercam si singuri, dar momentan criza asta financiara ne ajunge pe toti, sunt 6 membri fondatori dar cu banii pentru legalizare inca e greu. Incercam sa spalam imaginea noastra, a scuteristilor, dar in acelasi timp sa ne si distram, iar pentru ca toata distractia sa fie legala, avem nevoie si de autorizatii de la primarie (pentru ca de ce sa nu ne lasam nebunia intr-un cadru organizat?)adica eu spun de exemplu ca intrecerile (alea pe care majoritatea le adora) sa fie facute intr-un cadru organizat, fara a incalca legea, etc. pana atunci treceti si voi pe forum pe la noi (click)
  5. Sunt sigur ca unii dintre voi ati vazut topicul CSBv : http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=53288 (imi cer scuze pt link, dar e tot de pe site-ul acesta, deci sper ca nu voi supara pe nimeni) Am avea si noi nevoie de un pic de ajutor in promovarea comunitatii, sa se duca un pic vestea , asa ca oameni buni, cititori, admini, ne puteti ajuta si pe noi cumva?
  6. CSBv - Comunitatea Scuteristilor Brasoveni Comunitatea s-a “nascut” din initiativa a 6 oameni, de varste diferite, de feluri diferite de a fi, dar cu o pasiune comuna, 2 roti! Eu ma constitui a fi unul din cei 6, membru fondator care este gata sa faca tot ce este nevoie ca dorinta noastra sa se indeplineasca! “Scanteia” a pornit de la Rares (aka Rockaru) iar apoi in scurt timp s-a transformat intr-un “foc mare”, deoarece ne-am strans toti 6 (bine + - doua prietene ale baietilor) si am discutat pe larg ideea, cu zambetul pe buze si ne-am decis sa incercam sa facem ceva calumea. CSBv este doar un inceput, doar o mica comunitate care urmeaza (sper) sa se dezvolte frumos odata cu inceperea sezonului cald si de ce nu, trecerea la stadiu de club. Noi incercam sa ne facem observati, ca accidente sunt o groaza si sa fim sinceri nu toate sunt din cauza noastra, a scuteristilor.Vrem sa organizam iesiri (excursii) frumoase si mai numeroase si sa legam cat mai multe prietenii. Pentru inceput avem deja un mic sponsor si speram ca poate vor veni si altii pe parcurs! Avem o dorinta de a ne face auziti si de a incerca macar pe Brasov, sa “spalam numele” de scuteristi, pentru ca multa lume nu are o parere prea buna despre noi.(Bine lumea nu prea are o parere buna cand vine vorba de 2 roti, iar toate astea sunt din cauza obiceiului lumii de a generaliza. 2-3 camicaze si gata, toti suntem in aceeasi oala, fie ca e vorba de scuteristi, fie ca este vorba de motociclisti. ) Avem un site ( pe domeniu propriu) si avem curajul de a incerca sa facem diferenta! Informatii suplimentare, site, etc ... prv me!
  7. Robbie

    Csbv

    CSBv - Comunitatea Scuteristilor Brasoveni Comunitatea s-a “nascut” din initiativa a 6 oameni, de varste diferite, de feluri diferite de a fi, dar cu o pasiune comuna, 2 roti! Eu ma constitui a fi unul din cei 6, membru fondator care este gata sa faca tot ce este nevoie ca dorinta noastra sa se indeplineasca! “Scanteia” a pornit de la Rares (aka Rockaru) iar apoi in scurt timp s-a transformat intr-un “foc mare”, deoarece ne-am strans toti 6 (bine + - doua prietene ale baietilor) si am discutat pe larg ideea, cu zambetul pe buze si ne-am decis sa incercam sa facem ceva calumea. CSBv este doar un inceput, doar o mica comunitate care urmeaza (sper) sa se dezvolte frumos odata cu inceperea sezonului cald si de ce nu, trecerea la stadiu de club. Noi incercam sa ne facem observati, ca accidente sunt o groaza si sa fim sinceri nu toate sunt din cauza noastra, a scuteristilor.Vrem sa organizam iesiri (excursii) frumoase si mai numeroase si sa legam cat mai multe prietenii. Pentru inceput avem deja un mic sponsor si speram ca poate vor veni si altii pe parcurs! Avem o dorinta de a ne face auziti si de a incerca macar pe Brasov, sa “spalam numele” de scuteristi, pentru ca multa lume nu are o parere prea buna despre noi.(Bine lumea nu prea are o parere buna cand vine vorba de 2 roti, iar toate astea sunt din cauza obiceiului lumii de a generaliza. 2-3 camicaze si gata, toti suntem in aceeasi oala, fie ca e vorba de scuteristi, fie ca este vorba de motociclisti. ) Avem un site ( pe domeniu propriu) si avem curajul de a incerca sa facem diferenta! Informatii suplimentare, site, ajutor, sponsorizari etc ... prv me!
  8. CSBv - Comunitatea Scuteristilor Brasoveni Comunitatea s-a “nascut” din initiativa a 6 oameni, de varste diferite, de feluri diferite de a fi, dar cu o pasiune comuna, 2 roti! Eu ma constitui a fi unul din cei 6, membru fondator care este gata sa faca tot ce este nevoie ca dorinta noastra sa se indeplineasca! “Scanteia” a pornit de la Rares (aka Rockaru) iar apoi in scurt timp s-a transformat intr-un “foc mare”, deoarece ne-am strans toti 6 (bine + - doua prietene ale baietilor) si am discutat pe larg ideea, cu zambetul pe buze si ne-am decis sa incercam sa facem ceva calumea. CSBv este doar un inceput, doar o mica comunitate care urmeaza (sper) sa se dezvolte frumos odata cu inceperea sezonului cald si de ce nu, trecerea la stadiu de club. Noi incercam sa ne facem observati, ca accidente sunt o groaza si sa fim sinceri nu toate sunt din cauza noastra, a scuteristilor.Vrem sa organizam iesiri (excursii) frumoase si mai numeroase si sa legam cat mai multe prietenii. Pentru inceput avem deja un mic sponsor si speram ca poate vor veni si altii pe parcurs! Avem o dorinta de a ne face auziti si de a incerca macar pe Brasov, sa “spalam numele” de scuteristi, pentru ca multa lume nu are o parere prea buna despre noi.(Bine lumea nu prea are o parere buna cand vine vorba de 2 roti, iar toate astea sunt din cauza obiceiului lumii de a generaliza. 2-3 camicaze si gata, toti suntem in aceeasi oala, fie ca e vorba de scuteristi, fie ca este vorba de motociclisti. ) Avem un site ( pe domeniu propriu) si avem curajul de a incerca sa facem diferenta! Informatii suplimentare, site, ajutor, etc ... prv me!
  9. Robbie

    Csbv

    CSBv - Comunitatea Scuteristilor Brasoveni Comunitatea s-a “nascut” din initiativa a 6 oameni, de varste diferite, de feluri diferite de a fi, dar cu o pasiune comuna, 2 roti! Eu ma constitui a fi unul din cei 6, membru fondator care este gata sa faca tot ce este nevoie ca dorinta noastra sa se indeplineasca! “Scanteia” a pornit de la Rares (aka Rockaru) iar apoi in scurt timp s-a transformat intr-un “foc mare”, deoarece ne-am strans toti 6 (bine + - doua prietene ale baietilor) si am discutat pe larg ideea, cu zambetul pe buze si ne-am decis sa incercam sa facem ceva calumea. CSBv este doar un inceput, doar o mica comunitate care urmeaza (sper) sa se dezvolte frumos odata cu inceperea sezonului cald si de ce nu, trecerea la stadiu de club. Noi incercam sa ne facem observati, ca accidente sunt o groaza si sa fim sinceri nu toate sunt din cauza noastra, a scuteristilor.Vrem sa organizam iesiri (excursii) frumoase si mai numeroase si sa legam cat mai multe prietenii. Pentru inceput avem deja un mic sponsor si speram ca poate vor veni si altii pe parcurs! Avem o dorinta de a ne face auziti si de a incerca macar pe Brasov, sa “spalam numele” de scuteristi, pentru ca multa lume nu are o parere prea buna despre noi.(Bine lumea nu prea are o parere buna cand vine vorba de 2 roti, iar toate astea sunt din cauza obiceiului lumii de a generaliza. 2-3 camicaze si gata, toti suntem in aceeasi oala, fie ca e vorba de scuteristi, fie ca este vorba de motociclisti. ) Avem un site ( pe domeniu propriu) si avem curajul de a incerca sa facem diferenta! Informatii suplimentare, site, etc ... prv me!
×
×
  • Creează O Nouă...