Mergi la conţinut

schilaci

Membri
 • Conţinut

  11
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Posesor(oare) de
  Harley-Davidson XL 1200
 1. Intalnirea de la Cluj

  Noni eu i-ti multumesc pt.foto-uri, m-am mai linistit.
 2. figuranti?

  Patetic!
 3. Aprilia rs 125 km/h

  Aprilia RS 125,are 33 cai putere,iar viteza maxima este de 95 mph(155km\h)Are o greutate de 142kg, inaltimea sheii este de 805 mm. Informatia este luata din T.W.O. Magazine,june 2004. Hai sa traim o mie de ani si cu cune ne place!
 4. istorice Salutare

  Ca e IJ ,Niepra,C.Z., nu conteaza,ia-te de condus si cu asta basta!Nu dispera, motorul pe care i-l doresti vine si el , mai devreme sau mai tirziu.Din experienta mea, nu prea conteaza cu ce incepi.Eu am facut un salt de la 250ccm la 1200ccm si va spun ca la cel de al doi-lea am fost surprins cit de lejer i-l conduc... e facut pentru mine, as vrea unul si mai mare, si mai mare...cum se spune "once a rider ,always a rider" Hai sa traim o mie de ani si cu cine ne place!
 5. Cum aleg o casca?

  Salve Rave! Tocmai am gasit niste modulare la pret accesibil cu caracteristici destul de bune:fibra de carbon,captuseala removable and washable ,usor de bagat si scos, buna aerisire... Takachi tk80-£79 OSB Cabrio£79 GREX g10£89 VEMAR dual vxd£89 Well, cam asta este tot.Hai sa traim o mie de ani si cu cine ne place!
 6. istorice chopper veritabil

  Bravo, incercare reusita,sa te poarte sanatos!
 7. Cum aleg o casca?

  In functie de motorul pe care i-l conduci(chopper, sports-bike,enduro, etc)alegi si casca .Cu toate ca cele mai safe sunt cele integrale , piata pentru castile "open-face"este destul de puternica,Dar sa revenim la subiectul tau: care , ce, cum?Sa fiu sincer, daca dispui de buget si i-ti poti permite o casca "adevarata"gen Arai Corsair , Shubert S1 sau Shoei x-spirit, ai scapat de o grija, motor sa ai. Daca nu,asa cum scrie in"Ultimate Helmet Guide"(t.w.o.Magazine) o casca pe cap e mai buna decit una lasata acasa.Am sa-ti dau acum citeva exemple de casti si preturi(din pacate in Lire Sterline,nu in euroi)dar macar ai sa-ti faci o idee.The best: B.M.W.Sportsintegral carbon-£800\Arai Rx7-£499\Shark rsr-£390 Medium:Animal A87Spyker-£199\Shoei Raid£185\Nitro N1200-£180 Budget:Nolan N61-£109\Kiwi K 100-£99\AGV GP1-£79. Din cite am vazut si probat, auzit si comentat se pare ca si la casti se intimpla cam ce se intimpla mai peste tot:o buna parte din pret nu se justifica decit din cauza firmei(Sony e Sony,Gucci e Gucci etc).Ca o anumita casca i-ti da o anumita alura e cu totul altceva,nu toti ne permitem ce-si permite V.Rossi(cu toate ca el merita).Eu am fost happy ani de zile cu o casca Lazer de 150 de marci pina am imprumutat-o unui amic si inca uita sa mi-o dea.Cit despre firma aia Probiker, nu am auzit. Hai sa traim o mie de ani si cu cine ne place!
 8. Huidu este motociclist cu acte în regula

  Huidu???Who the rock is Huidu?
 9. Andreea Marin

  A-ti comanda un Harley, asa, ca te-ai umezit peste noapte visindu-l pe Lorenzo Lamas,nu inseamna ca promovezi motociclismul: inseamna ca promovezi Ceahlaul Piatra Neamt in Partidul Noii Generatii.Sa fim seriosi, daca i-mi cumpar pioletzi si tachetzi ,inseamna ca Everestul e putin mai inalt ca blocul N20 de peste strada iar eu sunt un fel de Custeau transfagarasean?!Copii ,treziti-va, nu credeti in basme cu Andree virgine la chiuretaj,ca si iapa vecinului si-a altoit copite de aur dar tot la caruta a ajuns.Hai sa traim o mie de ani si cu cine ne place!
 10. Andreea Marin

  Chiar asa nu se mai poate face diferenta intre un biker si manelisti cu "shpe"fluiere in gura?Mai fato, mai Andreeo,ai ajuns la o virsta oarecare si te incearca vre-o criza de identitate?Lasa-neeeeeeeeee, lasa-neeeeeeeeee!
 11. Intalnirea de la Cluj

  Fratilor,mai sunt si d-astia ca mine carora le curg balele dupa niste poze de pe la intruniri(Cluj, Ploiesti...), ca anul asta nu cred sa apuc vre-una...O mica pomana acolo ca nu strica...Si apropos, ce dumnezeu faceti cu forumul,ca de citeva zile ma doare capul de cite ori incerc sa intru:inscrie-te, descrie-te, hai la noi-ba la ei , etc.Hai sa traim, o mie de ani si cu cine ne place!
×