Mergi la conţinut

petre1972

Membri
  • Conţinut

    312
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre mine

  • Posesor(oare) de
    Kawasaki ZX6-R

Realizarile lui petre1972

  1. sal vrei un ford ka + diferenta

    ryngo2010 YM

  2. Eu am o singura parere ..KAWASAKI INVENTED MOTORCYCLE !.. asa ca , da-i bice
  3. petre1972

    Frane Si Curbe

    .. pff eu zic ca prima data e sa te echipezi corespunzator.. iar raspunsul la intrebarile tale nu o sa-l gasesti pe forum niciodata. Sfatul meu e sa nu te hazardezi prea tare, ia pe cineva priceput si mergi cu el "ca pasager" si o sa vezi ca se schimba situatia. Nu iti fa probleme prea mari.. toti am trecut prin faza asta, si e normal sa fie asa, tot ceea ce trebuie sa faci e sa iti pastrezi cumpatul si sa o iei usurel. Multa bafta iti doresc .. si curbe line
  4. Ete sa mori tu expertule.. ca multe sti , cu ce a gresit simonceli? sau cu ce merit a urcat rossi pe podium? prin abandonuri? asta e merit?... hai sa vorbim discutii :))
  5. Daca anul acesta Ducati nu reuseste figura de care zici tu.. mai ales ca-l au pe doctor.. la anu nici atat..
  6. Intradevar cei de la Honda au demonstrat inca o data ca au potential, dar cel mai important e ca trebuie sa ai si cu cine demonstra, degeaba ai investit mult si ai perfectionat un motor daca nu are cine sa-l "exploateze" eu zic ca balanta v-a ramane inclinata spre Honda pana in momentul in care cei de la Kawasaki gasesc resursele necesare pentru o participare la motogp. Dar deocamdata nu ne ramane decat sa ne ridicam palaria in fatza celor de la Honda. BRAVO!
  7. DECI... dupa prima cursa . cred ca am avut mare dreptate! . nu degeaba si-a luat ramas bun .. de la Yamaha!
  8. Nu se pune problema ca nu ar fi bun.. cum zicea cineva mai sus.... ne-a oferit atatea clipe magice ..uff.. dar eu zic ca stilul lui Rossi nu se potriveste deloc cu ducati. Bine ar fi sa ma insel dar am senzatia ca ceva nu o sa mearga.
  9. final de cariera ptr Rossi.. a facut cea mai mare prostie ca aplecat de la Yamaha..(parerea mea)
  10. Unii oameni pur si simplu nu stiu sa renunte. Sunt atat de convinsi ca a renunta este sinonim cu “a abandona” si cu “a da dovada de neputinta” sau “lasitate” incat orgoliul nu-i lasa sa se opreasca. Pentru ei sintagma “Daca ai inceput ceva du-l pana la capat cu orice pret” a ajuns litera de lege peste care nu pot trece. Vor veni vremuri cand o sa ne dam seama ca nu putem manca bani !!!
  11. COSMIN nu COSTIN .. baiatu e enervant de serios si mai e si instructor moto. A vandut numai motoare adevarate. Grija mare si ochii`n 4
  12. Motorul a plecat din Alba Iulia si intradevar te-ai ales cu un motor excelent din toate punctele de vedere. Sa-l stapanesti sanatos fara evenimente. Asfalt uscat si ochii`n 4
  13. Eu am facut schimbul azi .. am un motor zx7-r 98 si i-am bagat Motorex Toop Speed sintetic 10w40 ... sunt curios cum se prezinta.
×
×
  • Creează O Nouă...